Esileht Kasutajaabi ja mõtted Kas reageeritakse vaid sõnale neeger?

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Kas reageeritakse vaid sõnale neeger?

Postitas:
Kägu

Tekib selline küsimus, et kui on teema “Eemaldage teema ” ja paned sinna vihjed, millised teemad võiksid asuda teises kohas siis nagu ei toimi.Keegi ei vasta, et kas on nii või ei või tõstetakse lihtsalt ära aga, kui “Ajaviites” keegi küsib telesaates esineva Aafrika juurtega naise päritolu kohta siis pannakse teema lukku lausa.
Kas ei tundu, et moderaatorid reageerivad täiesti ebaadvekaatselt kas üle või siis ei reageeri üldse, kui oleks põhjust? Millest selline käitumine? Keegi üks ja ainus kõige tähtsam siiski otsustab või ….? Arusaamatu.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Omanike asi, kuidas ja mida nad oma foorumis lubavad või keelavad. Kui ei meeldi, kasuta teisi foorumeid või tee ise parem foorum.
Oleks sa maksnud selle foorumi kasutamise eest ja kui siis oleks müügiprotsessis lubatud üht ja tegelikkus oleks midagi muud, siis oleks sul õigus kaevelda. Aga praegu pole sa ju sentigi kahju saanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Omanike asi, kuidas ja mida nad oma foorumis lubavad või keelavad. Kui ei meeldi, kasuta teisi foorumeid või tee ise parem foorum.
Oleks sa maksnud selle foorumi kasutamise eest ja kui siis oleks müügiprotsessis lubatud üht ja tegelikkus oleks midagi muud, siis oleks sul õigus kaevelda. Aga praegu pole sa ju sentigi kahju saanud.

MA ei kaeblegi, ma tahaks selgust saada, et kellel on õigus teemaväliseid teemasid algatada ja kellel mitte. Ma tahaksin ka, et minu teemad oleksid ainult kõige suurema külastatavusega lehel ja olen valmis selleks ka midagi tegema aga kui mingi suva järgi teemad jäävad ülesse ja teised tõstetakse ringi siis tahaks teada millise. Oskaks paremini oma teemasid vormistada, et nad jääksid “esikaane” rubriikides ülesse.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõna “neeger” pole iseenesest rassistlik, vaid tavaline eestikeelne sõna rassi täpsustamiseks.
Ju siis see lukustatud teema ikkagi oli rassistliku sisuga, egas niisama heast peast ei lukustata midagi siin.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hiljuti oli teles film “Ülemteener”. Kas panite tähele, et seal see mustanahaline perekond kutsus üksteist vastastikku pidevalt neegriteks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oot nüüd…

aga…

neeger ju tohibki teist neegrit niimoodi kutsuda! 🙂

Samas valge ei tohi sellisest asjast mõeldagi, lüüakse paremal juhul koheselt kasti selle eest, halvemal juhul sõidad nädalakese kaasa pakiruumis. Ja siis alles kasti. 😀 (see on muideks tagamõtteta tähelepanek; ma loen ämeerika kollast kirjandust sutsu liiga palju)

Selle üle on aastakümneid nii palju arutletud, et kust maalt lõpeb poliitiline korrektsus, rassism ja vähemuste aktsepteerimine, kust saab alguse tõsielukomöödia “n***a”-stiilis ja miks ei lasta lahti stampidest, kuigi vähemusest on saanud enamus…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hiljuti oli teles film “Ülemteener”. Kas panite tähele, et seal see mustanahaline perekond kutsus üksteist vastastikku pidevalt neegriteks?

Nii see ongi. USA’s on sama. Neeger võib neegrit niggaks nimetada, kuid valge ei tohi seda teha. Ammu teada asi.

0
0
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Esileht Kasutajaabi ja mõtted Kas reageeritakse vaid sõnale neeger?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.