Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 148 )

Teema: .

Postitas:
Kägu

.

+27
-32
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 34 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Praegu jah on päris õudne mingis muus haiguses olla, tegeletakse ainult koroonaga.

+42
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

.

+17
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olid tal üldse koroonasümptomid? Positiivse testi puhul suhtuti temasse kui “kole-jube-nakkavasse” koroonahaigesse

Kuidas see, kas tal sümptomid olid, on seotud sellega, kui nakkav või mittenakkav ta oli?

+23
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Niimoodi hakkabki elu edasi minema, kui inimesed asja mõistusega võtma ei hakka. Ammu hoiatati selle eest, et ei jätku personali ja kohti haigetega tegelemiseks. Iga vandenõuteoreetik ja nende ajupestud jüngrid on potentsiaalsed mõrtsukad.

+86
-14
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ja kuidas siis ka nii väga tegeletakse nende koroonahaigetega, kui tema jäeti sinna osakonda ripakile… pärast oppi. selle pärast ta surigi ju, ometi oleks ta pidanud siis olema topelttähelepanu all. Või saan ma millestki valesti aru?

Ma räägin, et nemad jälgivad ainult koroona juhendeid, aga temal ei puutunud see koroona asjasse. Kui koroona jaoks oleks äkki jälgimine olnud piisav, siis operatsioonijärgse ja teise diagnoosiga patsiendi jaoks üldsegi mitte. Aga kõik pistetakse koroonaosakonda, kus midagi muud ei ravita.

+4
-25
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Niimoodi hakkabki elu edasi minema, kui inimesed asja mõistusega võtma ei hakka. Iga vandenõuteoreetik on potentsiaalne mõrtsukas.

mida need vandenõuteoreetikud siia puutuvad?

probleem on selles, et kui oled koroona-positiivne JA mingi muu haigusega, siis muu haigus pole oluline…. ja suredki “koroonasse”. ja statistika tõuseb. ja saab hirmutada…

+12
-71
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma räägin, et nemad jälgivad ainult koroona juhendeid, aga temal ei puutunud see koroona asjasse. Kui koroona jaoks oleks äkki jälgimine olnud piisav, siis operatsioonijärgse ja teise diagnoosiga patsiendi jaoks üldsegi mitte. Aga kõik pistetakse koroonaosakonda, kus midagi muud ei ravita.

Kuhu peaks koroonahaige siis pistma? Mujale, kus ta nakatab kõik teised patsiendid?

+58
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

mida need vandenõuteoreetikud siia puutuvad? probleem on selles, et kui oled koroona-positiivne JA mingi muu haigusega, siis muu haigus pole oluline…. ja suredki “koroonasse”. ja statistika tõuseb. ja saab hirmutada…

Seda “hirmutamise” juttu räägivad need samad ajupestud töllid. Ükski mõistusega inimene ei näe olukorda hirmutamisena. Asi on tegelikult veel halvem, kui räägitakse.

+63
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täpselt minu mõtted!

Ausaltöeldes ei karda ma jääda koroonasse, vaid mingisse teise kriitilise olukorda, millest ma ei pruugi välja tulla. Koroonaga saab 100% abi ja kõik sellele suunatud, teiste hädadega aga tänapäeval võid rahulikult kalmistu poole sammuma hakata. Kõige lihtsam on kuidagi terveks jääda.

No ja kui mingile haigusele lisaks sümptomiteta positiivse saad, siis adjöö ja isolatsioonipalat.

Meenub just detsembri Suur lugu, kuidas valudes positiivne sünnitav naine pisteti üksi ööks kuhugi palatisse kus keegi näole ei andnud. Viimaks võitlesid mehega telefoni teel oma negatiivse kordustesti välja, tüdruk oli kuu aega kodus mehega nelja seina vahel olnud, mingit koroonat polnud. Oleks temaga selle aja jooksul midagi juhtunud, oleks taas koroonastatistikas surnu ja laps emata….

Haige maailm

+12
-43
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olid tal üldse koroonasümptomid? Positiivse testi puhul suhtuti temasse kui “kole-jube-nakkavasse” koroonahaigesse

Kuidas see, kas tal sümptomid olid, on seotud sellega, kui nakkav või mittenakkav ta oli?

1. Kas saan õigesti aru, et kui ma haiglasse minnes teen positiivse testi (kuigi sümptomeid ei ole) ja võin nakkav olla, siis mind ei aidata mu põhiprobleemiga, mis on eluohtlik?

Just nii, see on see püsige terved kõige suurem põhjus.

+12
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õõvastav ja õudne. Sellest kumab läbi tohutu hoolimatus.

sellest paistab vastu meditsiini kurnatus.

+53
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kas te seda hommikut ikka mäletate, kuidas seisis suurelt statistikas, et koroonasse suri vaid 36 aastane naine. Paanikat oli óhus juba tunda, eks lõpuks pidid välja ütlema mis patsiendiga tegelikult juhtus, kuna perekond võttis sõna. Muidu oleks ta võinud sinna koroonastatistikasse jäädagi. Ei imesta, kui oligi valepositiivne. Köik inimesed ju urgitsetakse haiglas läbi, ole sa jääkpositiivne või ei-kedagi see ei huvita.

+20
-35
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei saa aru, mida nad seal emo-s krt seda koroonat kardavad. Enamus medtöötajad selle läbipõdenud või vaktsiini täis tuubitud. Neil pole mingit ohtu

Samas koroonahaiget koheldakse nagu pidalitõbist ja visatakse kuskile nurka mädanema, et tuukrites arstid tuleks vaatama!

+11
-46
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas saan õigesti aru, et kui ma haiglasse minnes teen positiivse testi (kuigi sümptomeid ei ole) ja võin nakkav olla, siis mind ei aidata mu põhiprobleemiga, mis on eluohtlik?

Jah, hakkad lõpuks aru saama, tubli! Nüüd äkki hakkab ka kohale jõudma, miks tuleks vältida sõbrannadega kohtumisi ja poodides chillimist. Meie meditsiinisüsteem on kollapsi äärelt juba üle rippumas ja “tavaliste” hädadega inimesed ei pruugi enam adekvaatset abi saada.

+47
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Niimoodi hakkabki elu edasi minema, kui inimesed asja mõistusega võtma ei hakka. Iga vandenõuteoreetik on potentsiaalne mõrtsukas.

mida need vandenõuteoreetikud siia puutuvad?

probleem on selles, et kui oled koroona-positiivne JA mingi muu haigusega, siis muu haigus pole oluline…. ja suredki “koroonasse”. ja statistika tõuseb. ja saab hirmutada…

Miks ajada jura? Kas tõesti funktsionaalse lugemise ja tekstist aru saamise oskust inimestel üldse pole🤦‍♀️

Alles selgitati, et kui inimene on koroona positiivne, siis lähebki statistikasse, et suri inimene kes andnud positiivse testi. Aga hiljem ka puhastatakse andmeid. Kohe ei ole võimalik öelda, kas suri koroona tõttu või ei olnud koroona peamine põhjustaja. Näiteks on koroona tüsistuseks sageli trombid ja verehüübivuse probleemid. Olles koroona positiivne ja sattuda opile, pole ilmselgelt parim kombinatsioon. Kui inimesel on plaaniline operatsioon, siis nad peavad panema trombisukad juba kodus, sest on trombioht. Kui sa oled koroona positiivne siis on sul risk kordades suurem. Pimesoole opi tõttu on ennegi inimesi surnud. Ja keegi ei saa ka väita, et see pimesoolepõletik pole koroona tüsistus. Poleks koroonasse jäänud, poleks seda põletikku tekkinud.

Kui rääkida sellest, et ta oli koroona osakonnas – no tahate, et pandaks teie äsja opilt tulnud terve sõbra – sugulase kõrvale, et need ka viiruse saaks? Mina ei taha igatahes.

Selline asi võib praegu juhtuda igaühega, seega ei tasu lolli mängida, mingeid proteste korraldada ja lolle vandenõuteooriaid välja mõelda. Kuna meditsiin on ülekoormatud, siis ei saagi inimesed lihtsate probleemidega abi. Kõik asjad on omavahel seotud. Ja kui surnud oled pole suurt vahet kes tegi valesti ja kas tegi valesti. Hetkel on olukord, kus uppuja päästmine on uppuja enda asi.

+50
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 21 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Küsin veel kord, et kui inimesel on väidetavalt koroona (kuigi pole sümptome) ja samal ajal eluohtlik seisund, kas ta ei peaks olema mitmekordse tähelepanu all?

Muidugi peaks. Aga meditsiin on ülekoormatud. Meil ei ole selleks mitmekordseks tähelepanuks personali. Kui mina peaksin töötama sellise koormuse all nagu praegu meditsiinpersonal töötab, siis ma mitte ei teeks ühe vea, aga ilmselt istuksin mingist hetkest alates ennast kõigutades ja ümisedes ja ei jaksaks mitte ühtegi inimest enam aidata. Vajaksin ise abi. Minu töö ei ole õnneks sellise koormusega ja minu töö ei ole elusid päästa. Aga ka arstid, õed ja hooldajad on inimesed ja inimvõimetel on piirid. Seepärast ei olekski tohtinud olukorda niisuguseks lasta. Ei kannata mitte ainult koroonahaiged, aga ka kõik teised, kes arstiabi vajavad. Nt pimesoole lõhkemisega.

Praeguses olukorras mina enam lahendust ei näe. Kas keegi näeb? Paneks need koroonahaiged kuskile silma alt ära kohta, kus teisi nakatada ei saaks ja aitaks ainult muude hädadega inimesi? Siis jaksavad meedikud taas ehk igale haigele tähelepanu pöörata ja vajalikku abi jagada? Ei ole inimlik, eksole, seda teha ei saa. Aga mida saaks teha?

+45
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: center;”>

Mina ei saa aru, mida nad seal emo-s krt seda koroonat kardavad. Enamus medtöötajad selle läbipõdenud või vaktsiini täis tuubitud. Neil pole mingit ohtu

Samas koroonahaiget koheldakse nagu pidalitõbist ja visatakse kuskile nurka mädanema, et tuukrites arstid tuleks vaatama!

See köik ongi nii vastuoluline. Vaktsineeritud ometigi, aga peavad neid ülikondi edasi kandma ja respiraatoreid? Ma eeldasin, et vaktsineeritutel juba selle võrra kergem et kogu seda kompotti pidevalt selga panema ei pea. Enamus meedikuid ju 2 doosi ammu saanud?!</p>

+6
-29
Please wait...

Postitas:
Kägu

koroonapositiivne on ohtlik teistele patsientidele.

võib vaid ette kujutada kisa, kui oleks lugu, et inimene läks haiglasse lihtsale pimesooleoperatsioonile ja sai sealt palatikaaslaselt raskekujulise kovidi.

see ongi see “vabadus”, mille eest paar päeva tagasi tuuritati-tuututati.
vabadus jääda ravita.

+50
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

.

+10
-32
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teised patsiendid kes lähevad EMOsse ei ole suure tõenäosusega vaktsineeritud. Hoia end ja ei pea end pidalitõbisena tundma. Pole vaja ringi töllerdada ja sõbrannatada, siis ei korja haigust ka.

+26
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja sinu meelest oleks ok, kui nt su jalaluu murruga ja ilma koroonata  vanaisa ja  emosse sattudes oleks kõrvuti koroonapositiivse pimesoolepõletikuga inimesega, saaks temalt nakkuse ja sureks? Kuigi sellest jaluumurrust oleks kenasti terveks aanud, aga emos nad ju koroonat ei karda, sest arstid ise on vaktsineeritud. Tühja neist teistest haigetest?

+41
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsin veel kord, et kui inimesel on väidetavalt koroona (kuigi pole sümptome) ja samal ajal eluohtlik seisund, kas ta ei peaks olema mitmekordse tähelepanu all?

Muidugi peaks. Aga meditsiin on ülekoormatud. Meil ei ole selleks mitmekordseks tähelepanuks personali. Kui mina peaksin töötama sellise koormuse all nagu praegu meditsiinpersonal töötab, siis ma mitte ei teeks ühe vea, aga ilmselt istuksin mingist hetkest alates ennast kõigutades ja ümisedes ja ei jaksaks mitte ühtegi inimest enam aidata. Vajaksin ise abi. Minu töö ei ole õnneks sellise koormusega ja minu töö ei ole elusid päästa. Aga ka arstid, õed ja hooldajad on inimesed ja inimvõimetel on piirid. Seepärast ei olekski tohtinud olukorda niisuguseks lasta. Ei kannata mitte ainult koroonahaiged, aga ka kõik teised, kes arstiabi vajavad. Nt pimesoole lõhkemisega.

Praeguses olukorras mina enam lahendust ei näe. Kas keegi näeb? Paneks need koroonahaiged kuskile silma alt ära kohta, kus teisi nakatada ei saaks ja aitaks ainult muude hädadega inimesi? Siis jaksavad meedikud taas ehk igale haigele tähelepanu pöörata ja vajalikku abi jagada? Ei ole inimlik, eksole, seda teha ei saa. Aga mida saaks teha?

Ometi abikäsi see ülekoormatud meditsiinisüsteem ei vaja. On mitmed meditsiiniharidusega inimesed end pakkunud. Vastus: ei ole tarvis.

+9
-32
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida te siis mõtlete? Et arstid ja õed niisama lõbu pärast halavad, et tegutsevad võimete piiril? Otse loomulkult hakatakse ravi kvaliteedis järjest enam järgi andma. Aga mingid inimesed ikka ei saa veel aru, et olukorra parandamine on võimalik vaid meie kõigi ühiste pingutuste ja vaktsineerimise abil.

+43
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kas saan õigesti aru, et kui ma haiglasse minnes teen positiivse testi (kuigi sümptomeid ei ole) ja võin nakkav olla, siis mind ei aidata mu põhiprobleemiga, mis on eluohtlik?

Jah, hakkad lõpuks aru saama, tubli! Nüüd äkki hakkab ka kohale jõudma, miks tuleks vältida sõbrannadega kohtumisi ja poodides chillimist. Meie meditsiinisüsteem on kollapsi äärelt juba üle rippumas ja “tavaliste” hädadega inimesed ei pruugi enam adekvaatset abi saada.

Siin on ju teema hoopis muus. Temal ei olnud koroonasümpomeidki. Tema häda oli eluohtlik, mitte tavaline. Tema oleks pidanud olema isegi kollapsi äärel meditsiinis siiski nende hulgas, kes saab kindlasti vajalikku kriitilist abi.

Tema häda polnud kriitiline. Tehti opp. Kust tead, et tal sümptomeid polnud? Palavik oli, kõht valutas…need on ka koroona sümptomid. Lisaks kui inimene on koroonaeitaja, siis ta testima ei lähe ja loomulikult ka ei tunnista oma sümptomeid. Kõik eitajad ju arvavad, et see on tavaline gripp. Kui midagi s*tasti läheb, siis need eitajad esireas kisamas ja hädaldamas.

+36
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida te siis mõtlete? Et arstid ja õed niisama lõbu pärast halavad, et tegutsevad võimete piiril? Otse loomulkult hakatakse ravi kvaliteedis järjest enam järgi andma. Aga mingid inimesed ikka ei saa veel aru, et olukorra parandamine on võimalik vaid meie kõigi ühiste pingutuste ja vaktsineerimise abil.

neil vaid tavaline gripihooaeg ja hüsteerikute hirmujutud, ei muud… 🙁

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ometi abikäsi see ülekoormatud meditsiinisüsteem ei vaja. On mitmed meditsiiniharidusega inimesed end pakkunud. Vastus: ei ole tarvis.

Ühte hullu nägin …jagas FBs vastust mis oli haiglast saanud. Arvestades tema käitumist ja kommentaare FBs peaks ütlema, et jumal tänatud, et see inimene tööle ei saanud. Usun, et see personali töötaja suudab ka tuvastada selle inimese ja musta nimekirja panna. Haiglatel pole vaja lihtsalt õdesid, vaid häid ja kvalifitseeritud töötajaid.

+21
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No see ei ole niisama lihtne, et näiteks perearst läheb intensiivravi osakonda tööle, teda on vaja juhendada ja ümber õpetada aga selleks ei ole aega ja jaksu.

+17
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kus need maskivastased nüüd on? Said oma tahtmise, kõik on ülekoormatud haigetega ja kvaliteetsest arstiabist ei maksa unistada.

Kus see Ekre töll on, kes lauluväljakul oma miitingut pidas ja piirangute vastu protestis. Kui tal endal pimesool lõhkeb, siis ootab küll tipptasemel arstiabi, aga kui protestida on vaja, siis on arstide ülekoormus meelest läinud.

+32
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

.

+9
-32
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 148 )