Esileht Pereelu ja suhted Kas see iha lõppeb ka kunagi ära

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 132 )

Teema: Kas see iha lõppeb ka kunagi ära

Postitas:
Kägu

Pole kunagi varem nii olnud, et täielik müstika. Kuidas saab ihaleda üht võõrast inimest mitu aastat, aga saab. Endal on juba halb, sest tekib tunne, et äkki teine tunnetab seda juba kuidagi telepaatiliselt, et üks hull pidevalt talle mõtleb. Pered on mõlemal olemas ja kui ka poleks, oleks see ikkagi keelatud suhe. Ilmselt selles asi ongi, et keelatud on eriti põnev. See lõppeks ilmselt siis kui teeks “asja” ära? Esialgu tundus tore selline uuesti armunud olemine ammendunud, igava ja rutiinse abielu kõrvalt, aga see on muutunud juba piinavaks. Üsna segane tekst, tean, aga sain veidi südamelt ära vähemalt.

Mine räägi rahulikult selle inimesega, ütle et sul on mingid veidrad tunded ta vastu ja sa hulluks minemas neist. Äkki saad siis enda pea selgemaks, kui temaga veidi neutraalselt suhelda saad ja see kontakt juba rahustab su fantaasiad mõnevõrra maha ja sa saad aru siis, et midagi väga katastroofilist ei olegi. Minu arust on imelik, et sa temaga suhelda ei julge, aga siia temast teemasid teed ja enda fantaasiaid niimoodi ise toidad.

Päris kindlasti ei lähe oma arstiga sellest rääkima, kaotada oleks liialt palju ja haiget ei taha samuti saada. Pealegi ei saakski sellest rääkida, sest me pole kabinetis kahekesi. Ta on minuga väga sõbralik ja selline õrn, millest võin ekslikult välja lugeda, et pole samuti ükskõikne mu suhtes, aga see on siis minu probleem.

Mina ütleks küll, sest arst oskab sind nõustada kõigi sinu hädade korral ja vastava spetsialist juurde suunata. Hullunud kiindumine lahketesse võõrastesse on kindlasti millegi sümptom.

Lahkeid ja toredaid inimesi on teisigi, aga kiindumine on vaid ühesse. Mis diagnoosi siit otsida? Oma kaasaga on suhe ammu läbi ja ammu pole mingit kirge tunda saanud, aga lahku ka ei lähe nii naljalt. Elu on igav, probleemid vaid ja nii see kiindumine tulebki.

Kas sulle endale ei tundu, et su mõtted on imelikud? Enda suhte olematuks hindamine, hoolimata faktist, et lahutust toimunud ei ole? Eriline sügav kiindumine ühesse kindlasse võõrasse, kes juhtumisi on naine? Teema tegemine, et sul on enda arvates selle võõraga tekkinud telepaatiline suhe? Tunne, et see võõras peaks tajuma, kui sina temast mõtled? Ehk siis sa nagu usud, et teil on mingit laadi suhe, mida tajud ainult sina oma mõtetes ja mida faktid ei kinnita? Küsid, kuidas sellega toime tulla, aga arsti juurde sa minna ei taha, kuigi arst saaks sind hulga paremini nõustada, kui tavaline perekooli kägu?

[/quote

Millisest naisest jutt on?

See arst on sul siis mees? No siis on ju selge, miks ta nii soe ja meeldiv sulle tundub, teeb lihtsalt hästi oma tööd. Oma romantilised tunded oled projitseerinud arstile, muidugi siis abikaasa ei eruta enam.

Ei erutanud siis ka ammu enam, kui veel seda arsti pildis ei olnud.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei tea, mind pole elusees ükski arst huvitanud. Veel vähem armuks mõnesse. Mul mees on piltilus ja väga ilusa kehaga ja suure seksuaalse isuga, väga erutav igati minu jaoks, alati kui koos oleme, algatan seksi, sest ta nii vastupandamatu minu jaoks ja väga raske oleks leida samasugust või paremat asemele, kes mind rohkem huvitaks.

+3
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole kunagi varem nii olnud, et täielik müstika. Kuidas saab ihaleda üht võõrast inimest mitu aastat, aga saab. Endal on juba halb, sest tekib tunne, et äkki teine tunnetab seda juba kuidagi telepaatiliselt, et üks hull pidevalt talle mõtleb. Pered on mõlemal olemas ja kui ka poleks, oleks see ikkagi keelatud suhe. Ilmselt selles asi ongi, et keelatud on eriti põnev. See lõppeks ilmselt siis kui teeks “asja” ära? Esialgu tundus tore selline uuesti armunud olemine ammendunud, igava ja rutiinse abielu kõrvalt, aga see on muutunud juba piinavaks. Üsna segane tekst, tean, aga sain veidi südamelt ära vähemalt.

Mine räägi rahulikult selle inimesega, ütle et sul on mingid veidrad tunded ta vastu ja sa hulluks minemas neist. Äkki saad siis enda pea selgemaks, kui temaga veidi neutraalselt suhelda saad ja see kontakt juba rahustab su fantaasiad mõnevõrra maha ja sa saad aru siis, et midagi väga katastroofilist ei olegi. Minu arust on imelik, et sa temaga suhelda ei julge, aga siia temast teemasid teed ja enda fantaasiaid niimoodi ise toidad.

Päris kindlasti ei lähe oma arstiga sellest rääkima, kaotada oleks liialt palju ja haiget ei taha samuti saada. Pealegi ei saakski sellest rääkida, sest me pole kabinetis kahekesi. Ta on minuga väga sõbralik ja selline õrn, millest võin ekslikult välja lugeda, et pole samuti ükskõikne mu suhtes, aga see on siis minu probleem.

Mina ütleks küll, sest arst oskab sind nõustada kõigi sinu hädade korral ja vastava spetsialist juurde suunata. Hullunud kiindumine lahketesse võõrastesse on kindlasti millegi sümptom.

Lahkeid ja toredaid inimesi on teisigi, aga kiindumine on vaid ühesse. Mis diagnoosi siit otsida? Oma kaasaga on suhe ammu läbi ja ammu pole mingit kirge tunda saanud, aga lahku ka ei lähe nii naljalt. Elu on igav, probleemid vaid ja nii see kiindumine tulebki.

Kas sulle endale ei tundu, et su mõtted on imelikud? Enda suhte olematuks hindamine, hoolimata faktist, et lahutust toimunud ei ole? Eriline sügav kiindumine ühesse kindlasse võõrasse, kes juhtumisi on naine? Teema tegemine, et sul on enda arvates selle võõraga tekkinud telepaatiline suhe? Tunne, et see võõras peaks tajuma, kui sina temast mõtled? Ehk siis sa nagu usud, et teil on mingit laadi suhe, mida tajud ainult sina oma mõtetes ja mida faktid ei kinnita? Küsid, kuidas sellega toime tulla, aga arsti juurde sa minna ei taha, kuigi arst saaks sind hulga paremini nõustada, kui tavaline perekooli kägu?

[/quote

See arst on sul siis mees? No siis on ju selge, miks ta nii soe ja meeldiv sulle tundub, teeb lihtsalt hästi oma tööd. Oma romantilised tunded oled projitseerinud arstile, muidugi siis abikaasa ei eruta enam.

Kui ma esimest korda oma mehega kokku sain, ma ei suutnud uskuda, et nii ilus mees üldse minuga oli nõus väljagi tulema, juba teisel kohtumisel ei pidanud vastu ja suudlesime ja juba kolmandal läksime voodisse. Ma pole kunagi kahetsenud oma valikut ja teist temasugust ei ole, keda ma rohkem tahaks.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

[/quote

Ma ei vaata juba aastaid pea 10 mitte ühtegi teist meest, neid polegi minu jaoks enam olemas. Mitte keegi ei saa minu mehele lähedalegi, minu mees on üle kõige.

0
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis “asja” sa siis oma arstiga ära teha kavatsed?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kust see tuli, et arstiga tegu? Arstidesse armumist tuleb väga palju ette, seda räägitakse arstidele juba õpingute ajal väga palju. Arst tundub patsiendile selline inimene, kes teda aitab, tark ja nagu päästeingel. Et sellest midagi tuleks, ei tasu väga loota, sest neid armujaid on pidevalt.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kust see tuli, et arstiga tegu? Arstidesse armumist tuleb väga palju ette, seda räägitakse arstidele juba õpingute ajal väga palju. Arst tundub patsiendile selline inimene, kes teda aitab, tark ja nagu päästeingel. Et sellest midagi tuleks, ei tasu väga loota, sest neid armujaid on pidevalt.

Loe kommentaare, üks kägu, kes ilmselt on TA, kirjutab ju selgelt, et jutt käib mingist tema arstist.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah… nüüd võib vaid hüpoteetiliselt arutleda, kui palju keegi kuskil meist igaühest unistab? Aastaid, aastakümneid?

Meil pole ju sellest halli aimugi:)

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas saab olla keelatud eriti põnev? Kui igavat elu te siis elate?

Äkki kanaliseeriks selle energia oma abiellu?

Uus ja tundmatu on muidugi põnev, aga seegi ju muutub ühel hetkel täiesti üheplaaniliseks.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heh. Olin aastaid arstiga koos ja ausalt öelda – pole suuremaid egotrippijaid kui selle ameti esindajad. Tavalised inimesed….

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kui sa mõtled M-i, mitte kägu, seda kahe lapse vanemat ja abikaasat, siis jah, ta on päris kenake. Võib-olla on see saatuse märk sulle ja see, keda ennustasin, et mingi pisut vanem sinust. Kes teab. Kui kinni ei haara, ei saa iial teada. Lähene talle ja pärast ütle, et alko. Ta võib olla kindlasti huvitatud sinust ja teil ühiseid huvisid ka. Kahjuks oled sa aga pussy ja ilmselt ei julge.

Jälle see kinnisideedes vaevlev hull, kes iseendaga pikalt vestleb siin foorumis lehekülgede kaupa kirjutab seosetut lalinat.

Ilmselt on kõikidele nendel aktiivsetele hulludele, kes siin pidevalt laamedavad hiljuti bänn peale pandud. Sest vahepeal oli tõesti rahulik. Ja nüüd korraga on ära võetud, sest nii OT, lillkapsamutt kui ka iseendaga dialooge pidavad isikud on täpselt ühel ja samal päeval aktiveerunud. Veel mõni päev tagasi oli ju täielik rahu ja vaikus nendest. Ajaviites OT isegi tunnistas, et tal oli perekoolist bänn peal.

+5
-2
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

selles asi ongi, et keelatud on eriti põnev. See lõppeks ilmselt siis kui teeks “asja” ära?

See on tõesti üks variant. Teha asi ära ehk teha see seks ära. Mis sul ikka kaotada on, Öeldakse ju nii-ära kahetse asju mida sa elus tegid, vaid kahetse asju, mida sa elus tegemata jätsid. Mul oli nooruses paar korda võimalus seksida, aga ma ei kasutanud seda võimalust. Hiljem olen korduvalt mõelnud, et oleks ikka võinud, mine tea mis saanud oleks. Aga jah…

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

selles asi ongi, et keelatud on eriti põnev. See lõppeks ilmselt siis kui teeks “asja” ära?

See on tõesti üks variant. Teha asi ära ehk teha see seks ära. Mis sul ikka kaotada on, Öeldakse ju nii-ära kahetse asju mida sa elus tegid, vaid kahetse asju, mida sa elus tegemata jätsid. Mul oli nooruses paar korda võimalus seksida, aga ma ei kasutanud seda võimalust. Hiljem olen korduvalt mõelnud, et oleks ikka võinud, mine tea mis saanud oleks. Aga jah…

Seksida ei saa ju üksinda, selleks on teadupärast selle inimese nõusolekut ka vaja ja see inimene ei pruugi tahta sinuga seksida, ainult selle pärast, et sinul on tema suhtes mingid ihad ja vaja asi ära teha. Te isegi ei suhtle eriti, sina ei julge talle isegi öelda, et sa teda ihaldad, mis seksi teil siis olla saaks? Isegi, kui julgeksid midagi öelda, kuidas saad kindel olla, et tema sama tunneb sinu vastu? Pole kuidagi võimalik minu arust, aga eks sa ise tead. Minu arvates, kui inimene on sind varem korduvalt juba näinud ja teab sinu eksistentsist ja pole kordagi midagi reaalselt ette võtnud, et sinuga kohtuda või kusagil koos olla või aktiivselt suhelda, pole mingit huvi näidanud, pole ta seksist sinuga huvitatud ja seksib ilmselt kellegi teisega, kelle vastu tal tunded on. Seda on raske alla neelata, aga nii see paraku on.

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ikka ei saa aru, mis “ära tegemise” jutt see ometi olgu? Kuidas sa ometi plaanid oma arstiga “asja ära teha”? Oleks veel mingi tavaline tuttav, kes meeldima on hakanud, oleks veel kuidagi usutav see ärategemise jutt, aga arst?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on jah selline kerge variant, kui naine end ise poolenisti pähe määrib.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on jah selline kerge variant, kui naine end ise poolenisti pähe määrib.

Arstidel on neid pähemäärijatest patsiente nii palju, et ülimalt vähe usutav, et vedu võtaks, paku ennast kuidas tahad.  Kehtib nii mees- kui naisarstide kohta.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ikka ei saa aru, mis “ära tegemise” jutt see ometi olgu? Kuidas sa ometi plaanid oma arstiga “asja ära teha”?

Mees töötab naistearstina ja naine on tema patsient. Ma usun, et kui naine läheb arsti vastuvõtule, siis saab midagi ju kokku leppida.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ikka ei saa aru, mis “ära tegemise” jutt see ometi olgu? Kuidas sa ometi plaanid oma arstiga “asja ära teha”?

Mees töötab naistearstina ja naine on tema patsient. Ma usun, et kui naine läheb arsti vastuvõtule, siis saab midagi ju kokku leppida.

Ei ole naistearst. Riided on täitsa seljas, püksid ka jalas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üldse ei aita. Mina ihalen ühte meest juba 35 aastat. Noorena olime paar. Mõtlen temast pidevalt. Kohtume üliharva. Vahepeal pole näinud üksteist isegi mitu aastat. Aga ikka ta mul peast ära ei lähe. Ilmselt ei lähe ka kunagi.

Jajah, Iha pole armastus. Iha on iha, st pole hullu, kui teised ka seda arsti magatavad ja kui ei saa ise selle arstiga olla. Et arstil on lapsed, naine vms. Ikka soovitan 8-12 näd vaheldust, kasvõi arsti vahetamisele mõtleks. Selline kirjutamine teeb selle tunde hullemaks. 12 näd pidi olemasee, ettäielikult saab üle. Muidugi jätkuvalt arsti vahetada, kui nii kaua kestnud.

Olin ka tiinekana ortodonti armunud, päris mitmed naised olid ja iga kord sättisid end tualetis korda. Kes pesi veel hambaid kordi üle vms, kes lühnastas. Ma õnneks nii hulluks ei muutunud. Oligi sellineeel eelpool toodud hoolimistunne jne.

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üldse ei aita. Mina ihalen ühte meest juba 35 aastat. Noorena olime paar. Mõtlen temast pidevalt. Kohtume üliharva. Vahepeal pole näinud üksteist isegi mitu aastat. Aga ikka ta mul peast ära ei lähe. Ilmselt ei lähe ka kunagi.

Jajah, Iha pole armastus. Iha on iha, st pole hullu, kui teised ka seda arsti magatavad ja kui ei saa ise selle arstiga olla. Et arstil on lapsed, naine vms. Ikka soovitan 8-12 näd vaheldust, kasvõi arsti vahetamisele mõtleks. Selline kirjutamine teeb selle tunde hullemaks. 12 näd pidi olemasee, ettäielikult saab üle. Muidugi jätkuvalt arsti vahetada, kui nii kaua kestnud.

Olin ka tiinekana ortodonti armunud, päris mitmed naised olid ja iga kord sättisid end tualetis korda. Kes pesi veel hambaid kordi üle vms, kes lühnastas. Ma õnneks nii hulluks ei muutunud. Oligi sellineeel eelpool toodud hoolimistunne jne.

Sina pole ju siiani üle saanud, muudkui vahid mind. Mis ülesaamisest sa siis räägid, kui sa mind vahid?

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iha lõppeb ära.  Tehke paart raju sexi nii kaua, kuni tekib sellest küllastus. Keppiga kasvõi 5x päevas. See nagu lemmikloo kuulamine repeat modes…

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iha lõppeb ära. Tehke paart raju sexi nii kaua, kuni tekib sellest küllastus. Keppiga kasvõi 5x päevas. See nagu lemmikloo kuulamine repeat modes…

Jälle see imelik jutt. Inimesed isegi ei suhtle omavahel, kuidas nad siis seksida saavad? Kõik algab ikka omavahel suhtlemisest, mida ei ole ju.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iha lõppeb ära. Tehke paart raju sexi nii kaua, kuni tekib sellest küllastus. Keppiga kasvõi 5x päevas. See nagu lemmikloo kuulamine repeat modes…

Nad ei suhtlegi omavahel, mis seks? 5 korda päevas seksivad värsked paarikesed, kes alles kokku saanud on. Suhte ja abielu kõrvalt pole kuidagi võimalik seksida 5 korda päevas, sest pole nii palju võimalusi kodust ära hiilida ega vaba aega.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sina pole ju siiani üle saanud, muudkui vahid mind. Mis ülesaamisest sa siis räägid, kui sa mind vahid?

Miks peaksid just sina minu esimene olema? Sa ei saa aru, et meie elutee on väga erinev. Sa kas ootad veel paar aastat või rahuldad praegu iha kellegagi, kes on sinu lähedal, sinuga samas etapis, normaalsema välimuse ja iseloomuga. Ma pole passiivagressiivne. Tee, aga ära räägi sellest. Sul on imelik iseloom. Sa teed väga suuri otsuseid ja samas ootad mult ma ei tea, mida. Sul pole minu iseloom selge ja seda ei hakkagi pikalt lahti harutama. Lihtsalt ootamine on nõme, kui saaksid elada jasulle meeldib elada. Ei hakka mina iial kitule, et sa tahad mehe kõrvalt naisi. Otsi ka selline naine, kes ei räägi ja samuti suhtes.

0
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kui sa neid otsuseid ka ei teeks, ikka ma ei viitsiks suhelda hetkel. Mul väike suhtlusvajadus. Pole seotud sinuga. Ma praegu ei suhtlegi kellegagi, sest ei viitsi. Aga kui teed, siis ka ei pea kellama suurelt. Hoia enda teada. Pole vaja ju sõbralistivälistel inimestel teada, et kahe inimese madratsit liigutad, on nii.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sulle tundub, et olen pervo. Jah võimalik, aga kui sul on reaalselt mees kõrval ja ise valinud sellise elu, miks ka mitte. Sul on reaalselt inimene kõrval….

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks peaksid just sina minu esimene olema? Sa ei saa aru, et meie elutee on väga erinev. Sa kas ootad veel paar aastat või rahuldad praegu iha kellegagi, kes on sinu lähedal, sinuga samas etapis, normaalsema välimuse ja iseloomuga. Ma pole passiivagressiivne. Tee, aga ära räägi sellest. Sul on imelik iseloom. Sa teed väga suuri otsuseid ja samas ootad mult ma ei tea, mida. Sul pole minu iseloom selge ja seda ei hakkagi pikalt lahti harutama. Lihtsalt ootamine on nõme, kui saaksid elada jasulle meeldib elada. Ei hakka mina iial kitule, et sa tahad mehe kõrvalt naisi. Otsi ka selline naine, kes ei räägi ja samuti suhtes.

Kindlasti ei usu sult ühtegi sõna, mida sa räägid siin. Teed seda kõike selleks, et siis saad sõbrannadega nina püsti ringi jalutada ja naeru hirnuda ja minust taga rääkida väljamõeldisi, mida olen öelnud väidetavalt.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sulle tundub, et olen pervo. Jah võimalik, aga kui sul on reaalselt mees kõrval ja ise valinud sellise elu, miks ka mitte. Sul on reaalselt inimene kõrval….

Nagu ma ei teaks, mida oled rääkinud. Muidugi sa vahid mind, et siis saad ju minust veel rääkida ja lollitada. Sinust pole ju nii palju naist, et minuga ise rääkida, susid seljataga.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõva ülesaaja oled küll, vahid mulle igal võimalikul hetkel otsa ja teed asja igale poole, kus olen ja eputad iseendaga nagu sa oleks mingi eriline. Nagu ma ei teaks su mõtlemist ja olekut.

+1
-5
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma ütleks, et oi kui tüütud sellised armujad on! Kui teisse suhtutakse lihtsalt sõbralikult ja meeldivalt, siis palun võtkegi seda kui sõbralikku suhtumist ja ilmselt olete ka meeldiv inimene, kellega ongi tore suhelda! Aga kui hakatakse armumist sõbraliku suhtumise peale tekitama, siis see on tegelikult üsna jube, see on väga häiriv ja suure tõenäosusega hakkab teie armumise objekt teist lihtsalt eemale hoidma. Selles mõttes, et sorry, mul on lihtsalt liigagi mitmeid kehvasid kogemusi. Otse kuupeale saata ka ei saa, sest teine vaatab lõpuks juba vesiste kilavate silmadega otsa.. hoiadki lõpuks eemake ja mõtked, et krt. Tore inimene OLI ju tegelikult!

+1
-3
Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 132 )

Esileht Pereelu ja suhted Kas see iha lõppeb ka kunagi ära