Esileht Pereelu ja suhted Kas see iha lõppeb ka kunagi ära

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 132 )

Teema: Kas see iha lõppeb ka kunagi ära

Postitas:
Kägu

Teemaalgataja, kas sul suvel tõepoolest midagi kasulikku teha pole.

Lihtsalt fantaseerid mingist võõrast, kes sinust ei huvitu.

Sul on ju laps? Kas sa temaga midagi ette ei võta? Või koos abikaasaga ja lapsega koos? Kas te ei oska oma elu huvitavaks teha või ei viitsi seda teha?

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas kellelgi on rohud võtmata, et teemat risustab oma monoloogse seebikaga siin?

Täiesti kõhe hakkab juba. Mingi isiksuse häire siin kellegil?

+5
-1
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kas te ei oska oma elu huvitavaks teha või ei viitsi seda teha?

Minu meelest see on vale küsimus. Elu ei peagi huvitav olema ja teised ei pea seda huvitavaks tegema, isegi oma lähedased. Elu peab olema talutav ja rahuldav vähemalt. Ja mitte üles-alla tujudega, et üks päev väga õnnelik ja eluga tipus, teine päev juba rahulolematu. Kas tõesti igavus ja rutiin? Ei usu mina isiklikult.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas te ei oska oma elu huvitavaks teha või ei viitsi seda teha?

Minu meelest see on vale küsimus. Elu ei peagi huvitav olema ja teised ei pea seda huvitavaks tegema, isegi oma lähedased. Elu peab olema talutav ja rahuldav vähemalt. Ja mitte üles-alla tujudega, et üks päev väga õnnelik ja eluga tipus, teine päev juba rahulolematu. Kas tõesti igavus ja rutiin? Ei usu mina isiklikult.

Loomulikult igavus ja rutiin tekitabki seda tunnet. Kui sa tähele paned, siis need ‘armumised’ on alati kättesaamatutesse inimestesse, nagu arst, töökaaslane, kes iganes, keda sa kunagi ei saa ja need suhted on ju suuresti ka fantaseeritud. Kellel ikka oleks töökaaslane, kellega kohe suhe tööl toimima hakkab või arst, kes tunnetab su tundeid telepaatiliselt ja vastab neile sulle sobival viisil. See ongi see, et sellest inimesest mõtlemine toob sind sinu igavusest ja rutiinist välja ja pakub sulle vaheldust.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult igavus ja rutiin tekitabki seda tunnet. Kui sa tähele paned, siis need ‘armumised’ on alati kättesaamatutesse inimestesse, nagu arst, töökaaslane, kes iganes, keda sa kunagi ei saa ja need suhted on ju suuresti ka fantaseeritud. Kellel ikka oleks töökaaslane, kellega kohe suhe tööl toimima hakkab või arst, kes tunnetab su tundeid telepaatiliselt ja vastab neile sulle sobival viisil. See ongi see, et sellest inimesest mõtlemine toob sind sinu igavusest ja rutiinist välja ja pakub sulle vaheldust.

Ma usun, et igavus ja rutiin võib tekitada seda tunnet, aga… mitte päris nii, et täna on a’la lapse planeerimine/sünd/pulmad ja überhäppi, järgmine kuu juba tahan midagi muud. Reeglina see pole siiski tavapärane. Ma ei ütle, et see on ebanormaalne, aga see pole loogiline või päris levinud siiski.

Ka mina olen olnud ühe armumise kõrvalt armunud juba järgmisesse ja siis sel hetkel on see esimene armumine ära ununenud ja selles olukorras võin suhestuda suhtes inimestega, kes ajutiselt sama tunnevad, aga ma suudan kontrollida seda tunnet või kuidagi sellest tundest üle saada. Suudan üle saada mõlema vastu sellest tundest, kui pingutan või pingutab teine, et seda ülesaamist tekitada.

Ja minu puhul ei ole nii, et olen armunud kättesaamatutesse või kaugetesse inimestesse. Nii et, mina olen juba üks, kes seda reeglit ”alati on nii” ei täida ja peale minu on ometi veel selliseid ja mitte vähe.

Nt mina naisena võin mõista, et rutiin tekitab armumistunnet, aga siis ma tuleks rutiinist välja. Teiseks ma suudan analüüsida ju olukordi ja võimalusi ja aega. Nt mina olen olnud siin see, kes räägib, et näen teismelisi, käivad käest kätte ja nagunii lähevad lahku. Teismeline nii ei mõtle, tema naudib hetke. Sama on suhetega – inimestel on alguses roosiline aeg, aga ma suudan mõelda, et see aeg võib otsa saada. Ja nii saab ju ka ratsionaalselt analüüsida. Ning alati tasub analüüsida, kui palju aega ja energiat millessegi pannakse. Nt pole eriti loogiline olla armunud arsti 2 aastat, samuti töökaaslasesse, kui ma tunnen, et see ohustab mõlema peret, mina suudan üle olla. Eriti, kui põhjus on nii mitte filmilk kui seda on rutiin. Rutiin on väga vale põhjus, eriti tänapäeval, kus maailm on suur ja lai ja võimalusi on väga palju ja eriti, kui on laps/ed, kellega saab peretunnet tekitada ja käia ja teha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pealegi ma suudan analüüsida, et ükski inimene pole jumal taevas, ka arst pole. Temalgi võivad olla oma probleemid, pahed, jne. Pigem ma arvan on asi sugutungis, aga tänapäeval pole eriti raske leida endale kõrvale armukesi või üheöösuhteid, eriti kui kõik pooled on pereinimesed, siis ei saada haiget sealt kummagi poolt ja keegi ei kaeba ära ka. Enamasti ma siiski arvan, et need arstid ja töökaaslased pole vallalised ja on ka asendatavad ja kui on vallalisd, siis ma küsiks, et mis neil viga on ja miks neisse armusin, et on nad siis ka väärt seda armumistunnet või pigem ei.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pealegi ma suudan analüüsida, et ükski inimene pole jumal taevas, ka arst pole. Temalgi võivad olla oma probleemid, pahed, jne. Pigem ma arvan on asi sugutungis, aga tänapäeval pole eriti raske leida endale kõrvale armukesi või üheöösuhteid, eriti kui kõik pooled on pereinimesed, siis ei saada haiget sealt kummagi poolt ja keegi ei kaeba ära ka. Enamasti ma siiski arvan, et need arstid ja töökaaslased pole vallalised ja on ka asendatavad ja kui on vallalisd, siis ma küsiks, et mis neil viga on ja miks neisse armusin, et on nad siis ka väärt seda armumistunnet või pigem ei.

Sugutung ikka nii väga ei ole, sest kui oleks puhas sugutung, siis tegutseks, aga pigem on see psühholoogiline kiindumus, mingi täitmata vajadus nagu tähelepanu, õrnus, kasvõi ärakuulamine, meeldiv suhtlus. Kui see arst oleks suhtlemisel kare ja kõrk, ega siis ei armuks ju ära temasse. See on ikkagi mingi tühja tassi täitmine.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võiks ju ka küsida vastupidi, miks see töökaaslane või arst on nii tähelepanelik, õrn ja meeldiv teatud inimese suhtes, kui ta teistega nii ei käitu, kas see on kellegi eest hoolitsemise vajadus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole kunagi varem nii olnud, et täielik müstika. Kuidas saab ihaleda üht võõrast inimest mitu aastat, aga saab. Endal on juba halb, sest tekib tunne, et äkki teine tunnetab seda juba kuidagi telepaatiliselt, et üks hull pidevalt talle mõtleb. Pered on mõlemal olemas ja kui ka poleks, oleks see ikkagi keelatud suhe. Ilmselt selles asi ongi, et keelatud on eriti põnev. See lõppeks ilmselt siis kui teeks “asja” ära? Esialgu tundus tore selline uuesti armunud olemine ammendunud, igava ja rutiinse abielu kõrvalt, aga see on muutunud juba piinavaks. Üsna segane tekst, tean, aga sain veidi südamelt ära vähemalt.

Äkki on teemaalgataja puhul tegemist bipolaarse häirega?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Armumine ei ole mingi ratsionaalne tunne, et mõtlen, kas tasub armuda või mitte. Sinu jutt on nii imelik, et jääb mulje, et sa ei ole kunagi armunud olnudki.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas kellelgi on rohud võtmata, et teemat risustab oma monoloogse seebikaga siin?

Täiesti kõhe hakkab juba. Mingi isiksuse häire siin kellegil?

Sa oled perekoolis uus?

Mõtlesin, et tulen loen huvitavat teemat  – et mitu lehekülge ja kindlasti hea arutelu. Nüüd selgub, et kolm lehekülge on see haige inimene, kes mitte ei peaks lihtsalt rohtu võtma, vaid ka rohelise plangu taga kinni olema, täis p…ndanud.

+7
-1
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Miks peaksid just sina minu esimene olema? Sa ei saa aru, et meie elutee on väga erinev. Sa kas ootad veel paar aastat või rahuldad praegu iha kellegagi, kes on sinu lähedal, sinuga samas etapis, normaalsema välimuse ja iseloomuga. Ma pole passiivagressiivne. Tee, aga ära räägi sellest. Sul on imelik iseloom. Sa teed väga suuri otsuseid ja samas ootad mult ma ei tea, mida. Sul pole minu iseloom selge ja seda ei hakkagi pikalt lahti harutama. Lihtsalt ootamine on nõme, kui saaksid elada jasulle meeldib elada. Ei hakka mina iial kitule, et sa tahad mehe kõrvalt naisi. Otsi ka selline naine, kes ei räägi ja samuti suhtes.

Vaatad peeglisse ja muudkui latrad iseendaga?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Armumine ei ole mingi ratsionaalne tunne, et mõtlen, kas tasub armuda või mitte. Sinu jutt on nii imelik, et jääb mulje, et sa ei ole kunagi armunud olnudki.

Armumine mitte, kuid ülesaamine minul küll. Ja tegevused. Et ma suudan kontrollida ja võtta vastu otsuseid, mis ei ohusta mind ennast ega minu perekonda. Paljud ju ei suuda, eriti mehed, kes petavad, öelda ei. Mina suudan.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võiks ju ka küsida vastupidi, miks see töökaaslane või arst on nii tähelepanelik, õrn ja meeldiv teatud inimese suhtes, kui ta teistega nii ei käitu, kas see on kellegi eest hoolitsemise vajadus.

Käitub kindlasti. On ju sooje inimesi, kes käituvad kõigiga soojalt.arst, kesoskab suhelda, teeb seda kõigiga. Või enamusega, eks ikka ole iga eriala esindaja seas neid, kes ei saa kõigiga läbi, aga teevad siiski tööd professionaalselt.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

on see psühholoogiline kiindumus, mingi täitmata vajadus nagu tähelepanu, õrnus, kasvõi ärakuulamine, meeldiv suhtlus.

Õrnust pole kunagi üleliia. Ei pea olema isegi täitmata. Olen ise ka arsti kiindunud 4 minutuga. Aga üle läks. Meeldivad inimesed meeldivadki paljudele. Tuleb võtta kui komplimenti ja olla ka ise selline, et teistele paljudele meeldiks. Etsellestkogemusest õppida.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõne inimesega on lihtsalt klikk, aga see ei tähenda, et just see inimene on see. Se tähendab, et maailmas on palju huvitavaid inimesi ja ise ju ka huvitav, kui tekib klikk. Kõigil sama aju, süda, nahk, veri, veresooned. Kõik oleme inimesed lõppeks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ning kui inimene teab, et midagi on puudu, siis hakkab ta elu muutma. Mitte selle arsti või kolleegiga, vaid oma peres. Kui ei saa mehelt tähelepanu. Siis kas otsitakse kolmas mees, st minnakse lahku või jäädakae kokku ja petetakse/ei peteta. Petmine pole loogiline, kokku jäädes kindlalt. Ajaraisk.sitad kustutamata mälestused. Poole persega elu. Tean jah, wt on mingid mahahahataha jne saidid, aga mittekogu rahvastikei käi seal. Huvilisi on alati olnud, kes otsivad lõbu või ma ei tea, mida.no käsi ei tõuse kuulutama. Ei tõuse. Sest kõik inimesedei ole samasuguse mõtteviisiga.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pole kunagi varem nii olnud, et täielik müstika. Kuidas saab ihaleda üht võõrast inimest mitu aastat, aga saab. Endal on juba halb, sest tekib tunne, et äkki teine tunnetab seda juba kuidagi telepaatiliselt, et üks hull pidevalt talle mõtleb. Pered on mõlemal olemas ja kui ka poleks, oleks see ikkagi keelatud suhe. Ilmselt selles asi ongi, et keelatud on eriti põnev. See lõppeks ilmselt siis kui teeks “asja” ära? Esialgu tundus tore selline uuesti armunud olemine ammendunud, igava ja rutiinse abielu kõrvalt, aga see on muutunud juba piinavaks. Üsna segane tekst, tean, aga sain veidi südamelt ära vähemalt.

Mine räägi rahulikult selle inimesega, ütle et sul on mingid veidrad tunded ta vastu ja sa hulluks minemas neist. Äkki saad siis enda pea selgemaks, kui temaga veidi neutraalselt suhelda saad ja see kontakt juba rahustab su fantaasiad mõnevõrra maha ja sa saad aru siis, et midagi väga katastroofilist ei olegi. Minu arust on imelik, et sa temaga suhelda ei julge, aga siia temast teemasid teed ja enda fantaasiaid niimoodi ise toidad.

No midagi piinikumat annaks ikka välja mõelda! Iial ei alandaks ennast niimoodi!

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üldse ei aita. Mina ihalen ühte meest juba 35 aastat. Noorena olime paar. Mõtlen temast pidevalt. Kohtume üliharva. Vahepeal pole näinud üksteist isegi mitu aastat. Aga ikka ta mul peast ära ei lähe. Ilmselt ei lähe ka kunagi.

Jajah, Iha pole armastus. Iha on iha, st pole hullu, kui teised ka seda arsti magatavad ja kui ei saa ise selle arstiga olla. Et arstil on lapsed, naine vms. Ikka soovitan 8-12 näd vaheldust, kasvõi arsti vahetamisele mõtleks. Selline kirjutamine teeb selle tunde hullemaks. 12 näd pidi olemasee, ettäielikult saab üle. Muidugi jätkuvalt arsti vahetada, kui nii kaua kestnud.

Olin ka tiinekana ortodonti armunud, päris mitmed naised olid ja iga kord sättisid end tualetis korda. Kes pesi veel hambaid kordi üle vms, kes lühnastas. Ma õnneks nii hulluks ei muutunud. Oligi sellineeel eelpool toodud hoolimistunne jne.

Sina pole ju siiani üle saanud, muudkui vahid mind. Mis ülesaamisest sa siis räägid, kui sa mind vahid?

Miks peaksid just sina minu esimene olema? Sa ei saa aru, et meie elutee on väga erinev. Sa kas ootad veel paar aastat või rahuldad praegu iha kellegagi, kes on sinu lähedal, sinuga samas etapis, normaalsema välimuse ja iseloomuga. Ma pole passiivagressiivne. Tee, aga ära räägi sellest. Sul on imelik iseloom. Sa teed väga suuri otsuseid ja samas ootad mult ma ei tea, mida. Sul pole minu iseloom selge ja seda ei hakkagi pikalt lahti harutama. Lihtsalt ootamine on nõme, kui saaksid elada jasulle meeldib elada. Ei hakka mina iial kitule, et sa tahad mehe kõrvalt naisi. Otsi ka selline naine, kes ei räägi ja samuti suhtes.

Kõva ülesaaja oled küll, vahid mulle igal võimalikul hetkel otsa ja teed asja igale poole, kus olen ja eputad iseendaga nagu sa oleks mingi eriline. Nagu ma ei teaks su mõtlemist ja olekut.

Kuule, kas sa oled mingi opakas või?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ütleks, et oi kui tüütud sellised armujad on! Kui teisse suhtutakse lihtsalt sõbralikult ja meeldivalt, siis palun võtkegi seda kui sõbralikku suhtumist ja ilmselt olete ka meeldiv inimene, kellega ongi tore suhelda! Aga kui hakatakse armumist sõbraliku suhtumise peale tekitama, siis see on tegelikult üsna jube, see on väga häiriv ja suure tõenäosusega hakkab teie armumise objekt teist lihtsalt eemale hoidma. Selles mõttes, et sorry, mul on lihtsalt liigagi mitmeid kehvasid kogemusi. Otse kuupeale saata ka ei saa, sest teine vaatab lõpuks juba vesiste kilavate silmadega otsa.. hoiadki lõpuks eemake ja mõtked, et krt. Tore inimene OLI ju tegelikult!

Täpselt, õudselt imelikud on sellised inimesed, kes professionaalsest viisakusest hakkavad mingeid armumärke otsima ja külge ajama. Vaene arst – ole veel patsiendi suhtest sõbralik ja tähelepanelik, kohe hakatakse fantaseerima ja ahistama!

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Imelikud või mitte, fantaseerijad või mitte, ahistajad või mitte.

Ühest inimesest on pidevalt mõtted kogu ärkveloleku aja. Jääd magama tema peale mõeldes, ärkad ja esimese asjana tuleb tema meelde. Kui koguaeg igatsed, tahad näha, rääkida jne.

Ja nüüd oleneb olukorrast.
Kui ei meeldi siis on ta imelik, fantaseerija ja ahistaja keda hakatakse vältima.

Kui meeldib siis kõik vastupidi. Ei ole imelik, fantaseerija ja ahistaja.
Vaid tahadki et nii on. mõtled, et on julge, enesekindel, et leidsid keda soovisid ja ei väldi.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

on see psühholoogiline kiindumus, mingi täitmata vajadus nagu tähelepanu, õrnus, kasvõi ärakuulamine, meeldiv suhtlus.

Õrnust pole kunagi üleliia. Ei pea olema isegi täitmata. Olen ise ka arsti kiindunud 4 minutuga. Aga üle läks. Meeldivad inimesed meeldivadki paljudele. Tuleb võtta kui komplimenti ja olla ka ise selline, et teistele paljudele meeldiks. Etsellestkogemusest õppida.

Väga tüütu on su tekste lugeda, õpi ometi sõnu mitte kokku kirjutama.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on lahendamata trauma, mitte küll psüühiline häire päris, aga halb lugu siiski. Googelda “limerence” , youtube’is on häid videoid, mis asja lahti seletavad ning mine teraapiasse. Haigus iseenesest, mis ei anna elule midagi juurde. Kui sul pea valutaks juba sama kaua, siis ju läheks arsti juurde ja raviks.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tunnistan ka vanas eas peast soojaks minekut. Eriline tipp on, et käisid meil remondimehed, tavalised noored tublid poisid. No ja kui nad uneski oskaks arvata, et mingile 40+ naisele nad sümpaatsed olid.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tunnistan ka vanas eas peast soojaks minekut. Eriline tipp on, et käisid meil remondimehed, tavalised noored tublid poisid. No ja kui nad uneski oskaks arvata, et mingile 40+ naisele nad sümpaatsed olid.

Ikka juhtub. Mulle 50+ mehele hakkas meeldima ilus sinuvanune 40+ naine, nii, et armusin täiega, ainult, et ta ise ei tea seda.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ikka juhtub. Mulle 50+ mehele hakkas meeldima ilus sinuvanune 40+ naine, nii, et armusin täiega, ainult, et ta ise ei tea seda.

Siin küll erilist peast soojaks minekut ei tähelda. Pole ju mingit üüratut vanusevahet ega eeldatavasti ka muud veidrat. Nagu sa ise ütlesid: ikka juhtub.

Kuigi põnev oleks ikka teada, et miks naisel endal siis asjast aimugi pole. Olete mõlemad suhtes? Töökaaslased? Muu?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eriline tipp on, et käisid meil remondimehed, tavalised noored tublid poisid. No ja kui nad uneski oskaks arvata, et mingile 40+ naisele nad sümpaatsed olid.

Mul käis eelmine nädal torumees külas. Toimetas köögivalamu all ise põrandal selili olles. Ma ise askeldasin köögis ringi lühikese hommikumantli väel. Aluspükse ei olnud jõudnud veel jalga panna. Loputasin kraanikausis tassi ja torumees oli samal ajal selile. Oleksite te tema suuri silmi näinud…..

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eriline tipp on, et käisid meil remondimehed, tavalised noored tublid poisid. No ja kui nad uneski oskaks arvata, et mingile 40+ naisele nad sümpaatsed olid.

Mul käis eelmine nädal torumees külas. Toimetas köögivalamu all ise põrandal selili olles. Ma ise askeldasin köögis ringi lühikese hommikumantli väel. Aluspükse ei olnud jõudnud veel jalga panna. Loputasin kraanikausis tassi ja torumees oli samal ajal selile. Oleksite te tema suuri silmi näinud…..

Ma olen ka torutöid teinud. Mitte kunagi pole olnud selili midagi tegemas valamu all. Nii ei saagi olla. Ja kui vesi kinni või äravoolu torud veel lahti, ei saagi midagi loputada.
Mida saab on su kujutlusvõime, ja ka nüüd minu kujutlusvõime, mida ma sinu hommikumantli alt näha oleksin saanud ja mida kõike ma teha oleks sinuga tahtnud.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ai kui õudne. Lähed tööd tegema ja mingi igavlev mutt kukub ahistama.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lähed tööd tegema ja mingi igavlev mutt kukub ahistama.

Ei ole siin mingit ahistamist. Kui torumees teeb oma tööd ja igavlev koduperenaine ilmub kööki napis riietuses ja ilma aluspüksteta, siis see võib olla otsene signaal…teadagi millele.

+2
-2
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 132 )

Esileht Pereelu ja suhted Kas see iha lõppeb ka kunagi ära