Teema: Kas sel korral saavad kõik 4 Helmet Riigikogusse?
Ennustage, kas kõik Helmed saavad?
Kas Varro Vooglaid saab ka?
Neil seal mingi perevärk käib jah. Anti Poolamets on oma naise ka võtnud nüüd kandideerima. Ikka naised ka riigi palgale, on odavam neid pidada.
Ennustage, kas kõik Helmed saavad?
Kas Varro Vooglaid saab ka?
Helmed on oma moorid ju kõik nii nimekirjade ette paigutanud,et neil pea võimatu mitte saada
Kommentaarist on juba teavitatud
Saavad kõik Helmed, Kingo, Grünthal. VV saamine on ka päris tõenäoline.
Saavad kõik Helmed, Kingo, Grünthal. VV saamine on ka päris tõenäoline.
Poolametsad ka kindlalt mõlemad
Isegi Aivo Peterson, kes samuti toetab Ukraina sõjas Venemaad, peaks sisse saama. Kas liitub EKRE koalitsiooniga?
Isegi Aivo Peterson, kes samuti toetab Ukraina sõjas Venemaad, peaks sisse saama. Kas liitub EKRE koalitsiooniga?
See Aivo Petersoni hetketulemus on veel kõige masendavam. Teda saab valida otsesõnu vaid putinist. Et neid on Ida-Virumaal (ilmselt ikka vene rahvusest) eesti kodanike hulgas nii palju… Palju neid siis veel hallipassimeeste hulgas on?
See Aivo Petersoni hetketulemus on veel kõige masendavam. Teda saab valida otsesõnu vaid putinist. Et neid on Ida-Virumaal (ilmselt ikka vene rahvusest) eesti kodanike hulgas nii palju… Palju neid siis veel hallipassimeeste hulgas on?
Narvas elab ka hulk Vene kodakondseid. Need kõige hullemad. Ei aita muud, kui tuleb hakata selliseid riigist välja saatma.
Aivo Peterson on varem kuulunud sotside ja keski ridadesse.
See Aivo Petersoni hetketulemus on veel kõige masendavam. Teda saab valida otsesõnu vaid putinist.
Tegelikult ei pruugi see nii olla. Mul on kolleegideks mitu vene rahvusest inimest, kes valisid Petersoni ja samas on nad igati Putini vastased, hoolivad südamest Eestist ja mingil juhul ei soovi Putinit meie kallale. Lihtsalt vaimne võimekus ei suuda seoseid luua.
Aivo Peterson on varem kuulunud sotside ja keski ridadesse.
Sealt ta aeti minema. Nüüd kahjuks jagab vaateid EKRE-ga.
Halli passi ja vene kodakondsusega ei osale valimistel, need on kõik Eesti kodanikud kes on neile hääle andnud ehk hundid lambanahas
Juhhuu, RE ikka võimsalt juhib ja Kaja Kallasel on ikka väga tugev toetus.
Kommentaar eemaldatud.
2.14 Kasutatud seaduse rikkumisele üleskutsuvaid ning kehtivate õigusaktidega vastuollu minevaid sõnumeid (rikuvad head tava, sisaldavad riigisaladusi, õhutavad rahvuste ja sugudevahelist või rassilist vihavaenu, vägivalda, propageerivad narkootikume, alkoholi ja /või tubakatooteid, piraatlust, jagatakse/müüakse ravimeid vms). Perekooli Moderaator
Kas Hundi peigmees pääses Riigikogusse? Kes see loll teda valida võis?
Ei õnnestunud Eestil ka seekord “kindlatest kätest” pääseda… 🙁
Ei midagi uut siin päikese all. See näriliste bande on samamoodi aastaid võimul olnud nagu isake Putin Venemaal.. ja nendes müstilistes e-häältes, mis oravatele alati võidu toovad, hakkan mina ka juba kahtlema. Rahva tahe paberhääletusel näitas hoopis midagi muud..
Haritud inimesed e-hääletavad, mitte ei raiska pühapäeva selleks. Minu tuttavad pea kõik andsid e-hääle ja just RE’le. Paberhääletus muutub aina mõttetumaks
ja nendes müstilistes e-häältes, mis oravatele alati võidu toovad, hakkan mina ka juba kahtlema. Rahva tahe paberhääletusel näitas hoopis midagi muud..
Müstiline on ainult see, kui ebaloogilised inimesed on.
EKRE kandidaadid kutsusid oma valijaid üles mitte e-hääletama. EKRE valijad seega ei e-hääletanud. Ja nüüd te imestate, miks e- ja paberhäältel tulemused nii erinevad on?
Rahva tahe paberhääletusel näitas hoopis midagi muud..
Jälle räägib keegi rahva nimel?
Teie valisite oma, meie oma lemmikud. Kaotama peab ka oskama.
Ei midagi uut siin päikese all. See näriliste bande on samamoodi aastaid võimul olnud nagu isake Putin Venemaal.. ja nendes müstilistes e-häältes, mis oravatele alati võidu toovad, hakkan mina ka juba kahtlema. Rahva tahe paberhääletusel näitas hoopis midagi muud..
õige EKRE valija läks paberhääletusele oma pastakaga, kuna jaoskonna pastakas võib olla isekustuv
ja nendes müstilistes e-häältes, mis oravatele alati võidu toovad, hakkan mina ka juba kahtlema. Rahva tahe paberhääletusel näitas hoopis midagi muud..
Kas selle peale siis ei tule, et kui isake Helme muudkui räägib, et e-hääletus on võltsing, siis tema hääletajad ei e-hääleta. Teised jälle ei lähe kuskile jaoskonda hääletama. Erinevate erakondade valijate käitumine ongi erinev, mis siin nii arusaamatut on siis?
Kas Hundi peigmees pääses Riigikogusse? Kes see loll teda valida võis?
Eks ikka seesama rahvas, kes valis Kallase ja proua Rõivase.
Ja kuidas need snu lemmikud parem kamp on? Vooglaid? Grünthal? Ma kujutan nüüd ette seda hirmsat ininat, mis seal Riigikogus kogu aeg toimuma hakkab, kui Vooglaid oma sõiduvees hakkab olema. Ikka päris raske seda kannatada päevast päeva. Grünthal, Helmed ja Kingo olid piisavalt jubedad. Kallas ja Rõivas ei suuda iialgi nii palju nõmedust toota.
Rahva tahe paberhääletusel näitas hoopis midagi muud..
Ei näita see mingit rahva tahet, vaid üksnes nende inimeste tahet, kes soovisid valida jaoskonnas. Üle poolte valijatest soovisid anda oma hääle arvuti teel.
ekre on nagu Trump 2 – kui ei võitnud, järelikult on valimised võltsitud. Normaalne erakond analüüsiks, mis valesti läks.
Ja kuidas need snu lemmikud parem kamp on? Vooglaid? Grünthal? Ma kujutan nüüd ette seda hirmsat ininat, mis seal Riigikogus kogu aeg toimuma hakkab, kui Vooglaid oma sõiduvees hakkab olema. Ikka päris raske seda kannatada päevast päeva. Grünthal, Helmed ja Kingo olid piisavalt jubedad. Kallas ja Rõivas ei suuda iialgi nii palju nõmedust toota.
Eks selline on siis keskmise valija eelistus: parem mitte midagi korda saatnud koduperenaine kui konservatiivist haritlane.
Kallase nõmeduse tootmise osas jään eriarvamusele. Seda nõmedust hakkame veel kõik nägema lähitulevikus.
osake kaotada, putinlased!
Eks selline on siis keskmise valija eelistus: parem mitte midagi korda saatnud koduperenaine kui konservatiivist haritlane.
Kellest sa räägid nüüd? Rõivase tädil on olemas kõrgharidus, ei ole ta hullem sugugi sellest Poolametsa prouast ja Helmete naistest. Mida need on peale suure kraaksumise saavutanud? Ja kes on konservatiivist haritlane? Tehnikumiharidusega keeleoskamatu Kingo, keskharidusega Grünthal või kes nimelt?
Väga ilus valimistulemus. Mõistus võitis.
Ilus on ka vaadata, mida valija arvas 2022 ministrina alustanud Danilson-Järgist. 🎉
Väga ilus valimistulemus. Mõistus võitis.
Ilus on ka vaadata, mida valija arvas 2022 ministrina alustanud Danilson-Järgist. 🎉
Jah, suures pildis võib tõesti rahule jääda.
Kes küll aga hääletas Luisa Rõivase poolt ja milleks?
Vau, kas nt Grünthal on haritlane?
Ja Moonika Helme ooperilaulja haridus teeb ta kuidagi rohkem haritlaseks kui Luisa Rõivase filmirežii? Minu arusaamas on mõlemal juhul tegemist loomingulise eriala kõrgharidusega.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.