Teema: Kas sel korral saavad kõik 4 Helmet Riigikogusse?
Eks selline on siis keskmise valija eelistus: parem mitte midagi korda saatnud koduperenaine kui konservatiivist haritlane.
Vau, kas nt Grünthal on haritlane?
Ja Moonika Helme ooperilaulja haridus teeb ta kuidagi rohkem haritlaseks kui Luisa Rõivase filmirežii? Minu arusaamas on mõlemal juhul tegemist loomingulise eriala kõrgharidusega.
Luisa on TalTech magistrikraadiga, kui siin juba haridusega lahmimiseks läks.
Kui ekreiidid suudaksid vähegi enesereflektsiooniga tegeleda, siis nad märkaksid, et välja jäid kõige labasema suuvärgiga tegelased, kes on saanud neli aastat ennast igast küljest valijale tutvustada. Isegi EKRE valija ei eelista järelikult kõige agressiivsemaid räuskajaid. Kindlasti oleks Eestis kandepinda soliidsele konservatiivsele erakonnale, aga see mängiti lihtsalt maha kas siis omaenda egode või tõesti mingite tumedamate jõudude tõttu. Kes tegi — ise tegin.
Minu ringkonnas Luisa ei kandideerinud, aga oleksin võinud vabalt teda valida kui oleks saanud. Kes teda koduperenaiseks nimetab, ei tea temast lihtsalt tuhkagi. Esiteks pole ta mitte kunagi tavaline koduperenaine olla saanud. Kui mees oli veel RK liige ja neil vaid üks laps, oli ta aktiivne laulja. Ajal, mil T. Rõivas peaministriks sai, laienes ka temale esindusfunktsioon. Lisaks omandas ta kodu, laste, peaministriprouaks olemise kõrvalt haridus ja tegi vahel ka mingeid kontserte. Kui T. Rõivas lõpetas, hakkas ta tööle televisiooni telgitagustes. Neid saateid on enamik eestlasi näinud.
Igati eeskujulik naine, kolm tublit last, toeks oma abikaasale, las ta nüüd proovib ise. Igatahes etem kui Moonika Helme. Luisa puhul võib enam kui kindel olla, et ta oskab väärikaks jääda.
Ei õnnestunud Eestil ka seekord “kindlatest kätest” pääseda… 🙁
Ei midagi uut siin päikese all. See näriliste bande on samamoodi aastaid võimul olnud nagu isake Putin Venemaal.. ja nendes müstilistes e-häältes, mis oravatele alati võidu toovad, hakkan mina ka juba kahtlema. Rahva tahe paberhääletusel näitas hoopis midagi muud..
Kas su kõva pea ei suuda tõesti otsi kokku viia?! On ometigi ilmselge, miks EKRE e-hääli ei saanud: ühelt poolt on ju EKRE pikka aega innukalt oma valijatele pähe tagunud, et nemad e-hääletust ei usalda ja valida tuleb pabersedeliga kohapeal, teiselt poolt moodustavad suure hulga EKRE valijaist vanemaealised ja tihti ka (peast) lihtsamad inimesed, kes ei oskagi neti teel valida.
Ei midagi uut siin päikese all. See näriliste bande on samamoodi aastaid võimul olnud nagu isake Putin Venemaal.. ja nendes müstilistes e-häältes, mis oravatele alati võidu toovad, hakkan mina ka juba kahtlema. Rahva tahe paberhääletusel näitas hoopis midagi muud..
Esiekreiidid said kõik vähem hääli, kui eelmine kord. Mis vandenõu selle taga on? Keegi kakkus kastist ekre valimissedeleid välja?
Esiekreiidid said kõik vähem hääli, kui eelmine kord. Mis vandenõu selle taga on? Keegi kakkus kastist ekre valimissedeleid välja?
Selles on kindlasti süüdi need valimisjaoskondade pastakad. Need ju kirjutasid valija tahtevastaselt EKRE juhtfiguuride numbrite asemele mõne konkurendi numbri. Kõik on loogiline. Usun, et Uued Uudised või Telegram kirjutab sellest juba lähipäevil.
Selles on kindlasti süüdi need valimisjaoskondade pastakad. Need ju kirjutasid valija tahtevastaselt EKRE juhtfiguuride numbrite asemele mõne konkurendi numbri. Kõik on loogiline. Usun, et Uued Uudised või Telegram kirjutab sellest juba lähipäevil.
Eip, nad ise kinnitavad, et käisid oma pastakaga valimas.
Süvariik sõi ära ekre sedelid. Ja oma pastakas ka ei aidanud, kuna see oli valest süvariigi kauplusest ostetud.
Igati eeskujulik naine, kolm tublit last, toeks oma abikaasale, las ta nüüd proovib ise.
Selle kohta pole küll keegi midagi öelnud, nagu Luisa tubli naine poleks. Kolm last, kodus oma mehele hea abikaasa, palju jälgijaid maitsekalt tehtud insta kontol (see väljendab tema olemust ja sisu päris kenasti muide ja üldse mitte halvas mõttes) ja laval imeline lauluhääl. Aga riigivalitsemiseks on sellest paraku vähe.
Keegi kakkus kastist ekre valimissedeleid välja?
Katkuma on see sõna.
Vau, kas nt Grünthal on haritlane?
Võrreldi Vooglaidu ja Rõivast, mis see Grünthal siia puutub? Teda seekord ei valitudki Riigikokku, mis näitab, et ekre valija polegi ehk nii rumal.
Luisa on TalTech magistrikraadiga, kui siin juba haridusega lahmimiseks läks.
Haritlaseks olemisest käis jutt, mitte haridusest. Iga inimene, kes on ûlikoolis käinud, ei ole paraku haritlane. Täiesti erinevad asjad.
Keegi kakkus kastist ekre valimissedeleid välja?
Katkuma on see sõna.
Ei, see on üks ilus murdekeelne sõna.
Aga sa, vaene lapsuke, pead varavalges ekre eest džotile viskuma?
Jah, harimatuse õigustamiseks käib küll 🙂.
Jah, harimatuse õigustamiseks käib küll 🙂.
No et sina sellist asja ei tea, ei tee mind harimatuks.
Just. Ja lisaks sai EKRE ka ju tuhandeid e-hääli, kas tühistame need ära, kuna need on nagunii võlts ja pettus?
Igati eeskujulik naine, kolm tublit last, toeks oma abikaasale, las ta nüüd proovib ise.
Selle kohta pole küll keegi midagi öelnud, nagu Luisa tubli naine poleks. Kolm last, kodus oma mehele hea abikaasa, palju jälgijaid maitsekalt tehtud insta kontol (see väljendab tema olemust ja sisu päris kenasti muide ja üldse mitte halvas mõttes) ja laval imeline lauluhääl. Aga riigivalitsemiseks on sellest paraku vähe.
Oot, aga Helle-Moonika Helmel, kes in kaks last saanud ja ka magistrikraadiga, kuid ilma mingi töise karjäärita (vähemalt pole sest kusagil märki) piisab sellest täiesti, et riiki valitseda? Ma nüüd huviga kohe ootan pōhjendust.
Oot, aga Helle-Moonika Helmel, kes in kaks last saanud ja ka magistrikraadiga, kuid ilma mingi töise karjäärita (vähemalt pole sest kusagil märki) piisab sellest täiesti, et riiki valitseda? Ma nüüd huviga kohe ootan pōhjendust.
Tal pole vajagi midagi osata, sest abikaasa ju ise ütleb, mida peab tegema. Mõned korrad on proua vist küll oma peaga natuke sõna võtma kippunud ja see ei ole hästi lõppenud, aga küll mees ta jälle paika paneb, pole hullu midagi.
Ma mäletan juhtumit, kui ta kaamera ees hoidis oma mehe kätt. Mees oli just vahele jäänud abielurikkumisega.
Meeshelmed kaotasid hääli võrreldes 2019 aasta valimistega. Ma ei leia infot, kuidas Monikaga läks?
Ma mäletan juhtumit, kui ta kaamera ees hoidis oma mehe kätt. Mees oli just vahele jäänud abielurikkumisega.
õige naine lahendabki oma pereprobleemid kodus mitte ajakirjanduses
Meeshelmed kaotasid hääli võrreldes 2019 aasta valimistega. Ma ei leia infot, kuidas Monikaga läks?
Tema sai hääli juurde.
http://www.vvk.ee/arhiiv/kandidaadi-otsing/?otsi_ajaloost=Helle-Moonika%20Helme
ja
https://rk2023.valimised.ee/et/detailed-voting-result/result-5.html
Masendavalt palju hääli sai, 3529.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.