Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas selline on tõesti vabandus?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 43 )

Teema: Kas selline on tõesti vabandus?

Postitas:
Kägu

https://uueduudised.ee/uudis/eesti/president-kersti-kaljulaid-palus-kohtus-oigeks-moistetud-marti-kuusikult-mokaotsast-vabandust/

Mina ei soovi, et selline president enam päevagi presidendiametis töötaks. Mul on häbi ja vastik, et meie riigil on selline juht.

+26
-66
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

mul on sinu pärast häbi.

+60
-19
Please wait...

Postitas:
Kägu

mul on sinu pärast häbi.

Äkki põhjendaksid ka, mitte ei lahmiks ja ei solvaks, nagu Eesti liberaalidel sageli kombeks on. President näitab ju eeskuju.

+12
-47
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Üks pilt

räägib rohkem kui 1000 sõna kes/milline peaks olema president https://www.delfi.ee/artikkel/93580689/karilaid-polluaasast-kui-riigipeast-tanase-presidendiga-vorreldes-poleks-paha

Kas nüüd vabandus ka välisajakirjandusse saadetakse nagu tõendamata süüdistamisega kibekiiresti tehti?

+8
-37
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

https://uueduudised.ee/uudis/eesti/president-kersti-kaljulaid-palus-kohtus-oigeks-moistetud-marti-kuusikult-mokaotsast-vabandust/

Mina ei soovi, et selline president enam päevagi presidendiametis töötaks. Mul on häbi ja vastik, et meie riigil on selline juht.

Järgmine suvapartei (suva)noorpoliitik, kelle ülesandeks on määratud suvafoorumites trollida?

+40
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

no president pole päris juht juht, mul juhtide pärast ikka rohkem hirm ja häbi

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei mõista seda vabandust. Kas teised, kellele mõtteid pähe pandi, ei olegi “vabandan ka teie ees” väärt. Seda muidugi selge kõva häälega ja pusa seljas “Eksisin, Vabandust”.

+9
-20
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Küll teil on ikka raske elu, ekreiidid!

+32
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Probleem on selles, et tegelikult on ikka kahtlus õhus, kas ta tunnistati õigeks seepärast, et tõendeid pole piisavalt või seepärast, et ta päriselt ka pole naist peksnud. Kui väga uhke vabandus teha ja paar aastat hiljem mees oma naise ratastooli peksab on jälle kõik valesti tehtud.

+34
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vahet pole, mismoodi president vabandanud oleks, tema vastased oleks ikka silmi pööritanud ja virisenud, et pole piisav.

+29
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

tõendeid pole piisavalt või seepärast, et ta päriselt ka pole naist peksnud.

Vägivald on ju nii kuum sõna tänapäeval, mis piisavatest tõenditest sa jaurad! Alguses süüdi ju mõisteti, verbaalselt ja seda päris riigitasandil. Tuleb välja, et inimesel endal oli piisavalt tõendeid et tühjad süüdistused külili paisata.  Otsuse tegi ju sama asutus, kes minu ütluste peale lastele 300 eur nägu välja mõistis ja mehe võimalusi otsima saatis. Ütle mulle, mis põhjusel ma peaksin selle asutuse tehtud töös siis kahtlema!

+1
-20
Please wait...

Postitas:
Kägu

Praegu poleks üldse veel pidanud midagi vabandama, sest kohe oli ju teada, et otsus kaevatakse edasi ja see ei jää lõplikuks.

+27
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ka ei saa aru, mida on vabandada enne kui pole JÕUSTUNUD õigeksmõistvat otsust. Lisaks (ma ei ole otsust lugenud) on suur vahe, kas tõendeid ei ole piisavalt või pole teinud.

+10
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Praegu poleks üldse veel pidanud midagi vabandama, sest kohe oli ju teada, et otsus kaevatakse edasi ja see ei jää lõplikuks.

Mina olin presidendis samuti väga pettunud. Kuidas saab olla nii selgrootu ja vabandada, kui on selge, et õigeks mõisteti see mees ainult seetõttu, et ohver ei julge tunnistada. Mis eeskuju see näitab? Et jõhkarditel ongi lubatud koduseinte vahel ohvrit tümitada, sest üllatus, üllatus, pole pealtnägijaid?

+14
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen alati öelnud, et presidendil on piisavalt enesekindlust oma viga tunnistada ja vabandada. Seda tegi kohe, kui teave õigeksmõistvast otsusest tuli, ootamata selle jõustumist – minu respekt temale selle eest.

Olen juristina seda otsust oodanud ja see kinnitab õiglast kohtusüsteemi, kurb ainult prokuratuur nii haledalt hävis, eelkõige oma jälituslubadega. See on piinlikkust tekitav. Ja edasikaebamine on vaid riigi raha kulutamine.

+3
-15
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Olen alati öelnud, et presidendil on piisavalt enesekindlust oma viga tunnistada ja vabandada. Seda tegi kohe, kui teave õigeksmõistvast otsusest tuli, ootamata selle jõustumist – minu respekt temale selle eest.

Olen juristina seda otsust oodanud ja see kinnitab õiglast kohtusüsteemi, kurb ainult prokuratuur nii haledalt hävis, eelkõige oma jälituslubadega. See on piinlikkust tekitav. Ja edasikaebamine on vaid riigi raha kulutamine.

Kas sinul on ka mõistust, et enda viga tunnistada, kui Kuusik lõpuks süüdi mõistetakse. Vaat selles on hoopis küsimus.

+11
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas sinul on ka mõistust, et enda viga tunnistada, kui Kuusik lõpuks süüdi mõistetakse. Vaat selles on hoopis küsimus.

Stalini ajal saadeti inimesi Siberisse naabrite kaebuste alusel. Aga kui keegi ei näinud löömist ja kannatanu eitab – siis kuidas saab inimest süüdi mõista? Võibolla Põhja-Koreas , aga mitte Eestis. Minule piisas kohtu poolt toodud põhjendustest, mis nüüd siis ka avalikkusele kätte saadavad on, et selle alusel ei saa inimest süüdi tunnistada.

+4
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Olen alati öelnud, et presidendil on piisavalt enesekindlust oma viga tunnistada ja vabandada. Seda tegi kohe, kui teave õigeksmõistvast otsusest tuli, ootamata selle jõustumist – minu respekt temale selle eest. Olen juristina seda otsust oodanud ja see kinnitab õiglast kohtusüsteemi, kurb ainult prokuratuur nii haledalt hävis, eelkõige oma jälituslubadega. See on piinlikkust tekitav. Ja edasikaebamine on vaid riigi raha kulutamine.

Ahahh, et ennem uurimist karjun “süüdi!”. Ei, see ei sobi!

Miks peab oma kommentaaris rõhutama, mina olen jurist. Kas kommentaar peaks olema kuidagi usutavam või mida.

+3
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis te sellest mõttekäigust arvate?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4449007621811354&id=100001064816513

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis te sellest mõttekäigust arvate?

Ei saa arvamusliidrid oma elusidki elatud.  Mida teise inimese pereelust arutada üldse on! Asutuses saavad inimesed selle arutamise eest palka, las mõtisklevad.

0
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

See ei olnud vabandus, vaid oma süütuse presumptsiooni rikkuva teguviisi õigustamine. Kas järgmises kohtuastmes kaotuse järel “vabandab” uuesti? Edasikaebamist ehk ei tulegi, sest see oleks liiga kole pretsedent kui ebameeldivaid naabrimehi saab hakata tõnditeta vangi panema.

Kes te siin karjute: SÜÜDI, SÜÜDI, mõelge. Sama võidakse ka teie kallale teha. Ütlete küll, et kalla ei peksa, aga naabrid teavad paremini.

+5
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vasta | Tsi

Mille ees sul häbi on? Kas perek Helmed valmistavad sulle häbi? President on aumees, lubas vabandada ja ta saeda ka tegi. Kas EKRE oma arvukate eksimuste ja skanddalide pärast on eales vabandanud? Võin ju ise ka vastata, et ei ole ja nad ju õtlesid et nad vabandamisega ei tegele, siis miks nõuavad teistelt üldse vabandamist. Ei saa nagu üldse nende teemast praegu aru.

+13
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

President ei käitunud õigelt ega sobivalt omal ajal Kuusiku süüdistustele reageerides, aga see on minu jaoks küll arusaadav: “Nii ränkade kahtlustuste alla langenud inimesel ei ole võimalik edukalt kanda ministrivastutust” Selle lausega olen ma täiesti nõus. Kujutate ette, et Kuusik oleks siiski ministriks jäänud? See poleks ju olnud võimalik ja ju said sellest ka teised aru. Omal ajal oleks pidanud president väärikalt oma seisukohti sõnadega väljendama. Isegi see sama tsiteeritud lause sobinuks ja seejärel oleks Kuusik nii või teisiti tagasi astunud (sest sõltumata presidendi seisukohtadest oli selge, et ta ei saaks ministrina tööd teha).

Arvan, et ega ta rohkem peale praeguse vabandamise teha ei saagi. Meedia levitas seda vabandust nii palju, et kui ta ise otse Kuusiku ees ei vabandanud, siis jõudis see siiski temani.

Siis veel see küsimus, et mis saab siis, kui järgmises kohtuastmes Kuusik siiski süüdi mõistetakse? Aga kui seejärel riigikohtus jälle õigeks mõistetakse?

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on selline jokk vabandus.

+4
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on väga kahju, et president vabandas. Iga naine, kes vähegi on kokku puutunud vägivaldse mehega saab aru, mis tegelikult toimub.

+12
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

räägib rohkem kui 1000 sõna kes/milline peaks olema president https://www.delfi.ee/artikkel/93580689/karilaid-polluaasast-kui-riigipeast-tanase-presidendiga-vorreldes-poleks-paha

Karilaid võiks tootvale tööle minna.

+10
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas nii tõendamata/nõrga asjaga kohtusse üldse julgeti minna?

Kas loodeti nähtamatu poliitilise taustajõu toetusele?

See infarkti äärel hingeldav prokurör ei ole ju mingi algaja, et ups….nähh juhtus

+4
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on väga kahju, et president vabandas. Iga naine, kes vähegi on kokku puutunud vägivaldse mehega saab aru, mis tegelikult toimub.

Väga kurb ja lootusetu tunne on. Aga ma ei imesta, et nii paljud naised vägivaldse mehe mõju alla satuvad, kui neil on nii vähe intuitsiooni inimeste tõelise olemuse suhtes. Seda viimast järeldan ma juubeldavate kommentaaride hulgast meedias.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina jälle ei soovi, et sa siin sõna võtaksid. Ja mul on häbi, et olen sinusugusega samast rahvusest ja sama riigi kodanik.

Lisan ka, et olen meie presidendiga rahul. Ta võiks jätkata. Väga sirgjooneline ja põhimõtetega. Lisaks vabandas, kuigi see otsus kaevatakse edasi ja uus otsus võib olla teistsugune. Vabandas, kuigi see kohtuotsus ei tähenda, et mingit vägivalda pole olnud. Eks asjaosalised teavad ise mis oli ja mis ei olnud ja see jääb nende südametunnistusele. Kahjuks ei saa aidata inimest, kes abi ei soovi.

Ps! Minu endine kolleeg puhkab mulla all ja tema lapsed kasvavad emata, sest ta jäi vägivaldse mehe juurde.

+8
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

See ei olnud vabandus, vaid oma süütuse presumptsiooni rikkuva teguviisi õigustamine. Kas järgmises kohtuastmes kaotuse järel “vabandab” uuesti? Edasikaebamist ehk ei tulegi, sest see oleks liiga kole pretsedent kui ebameeldivaid naabrimehi saab hakata tõnditeta vangi panema.

Kes te siin karjute: SÜÜDI, SÜÜDI, mõelge. Sama võidakse ka teie kallale teha. Ütlete küll, et kalla ei peksa, aga naabrid teavad paremini.

Kes karjub süüdi, peale sinu?

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 43 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas selline on tõesti vabandus?