Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas siin mõni hambaarst ka on?

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: Kas siin mõni hambaarst ka on?

Postitas:
Kägu

Kui kaua peaks/võiks suitsetaval patsiendil viimasest suitsust möödas olla enne hambaarsti külastust? Nägin kliiniku ukse taga tossavat meest, kes peale suitsetamist uksest sisse astus Ma ei tea, kas ta isegi hambaid pesi enne kabinetti minekut, aga mõtlesin ise, et see on küll ebameeldiv arstile. Isegi, kui arst ise suitsetab, ei saa nii värske aroom arstile kerge olla.
Kas te ütlete ka sellisele patsiendile, et palun järgmine korda vahetult enne mitte tossata? Inimestel on muidugi tervise tõttu ilmselt ilma suitsetamisetagi vahel väga halb hingeõhk, aga antud juhul on siiski võimalik ju arsti säästa veidi. Kui kaua võiks patsiendil viimasest suitsust müüdas olla, et ei oleks väga õudne töötada?

+6
-10
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

äkki oli see tossaja hoopis hambaarst?

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ongi parem, kuu koni järgi haiseb. See hambaarsti kabineti ravimite ja mürkide lōhn ajab paljusid juba enne toolile istumist öökima ja ega arstidelgi sellest suurt rōōmu pole. Konihaisune klient toob nagu pōnevat lōhnabuketti ka nende päeva.

+3
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan, et samamoodi nagu günekoloogid hingavad mõnikord suu kaudu ja ei ütle naisele, et palun peske ennast puhtaks enne kui järgmine kord tulete (mõni äkki ütleb ka), teevad sama hambaarstid.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

äkki oli see tossaja hoopis hambaarst?

Võib-olla tõesti, aga sel hetkel läks ta kabinetti patsiendina.
Mille eest ma miinustada saan praegu? Igale suitsetajale võiks ku hea teada olla, mida ta teha võiks, et hambaarstil ka meeldiv oleks töötada.

+3
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma usun, see värske suitsuhais pole kaugeltki mitte kõige ebameeldivam hais millega hambaarstid igapäevaselt kokku puutuvad. Vaadates neid “Kodutunde”/”Totaalse muutumise” -laadseid saateid jääb mulje et keskmisel eestlasel ongi suur ports mädanevaid katkiseid hambaid. Kujutan ette mis lõhn sealt levib kui selliseid hambaid välja tömbama või puurima hakatakse…
Eks selle pärast arstid kannavadki maske tööd tehes.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

hambaarst laseb enne piparmündise suuveega loputada, vist see teeb olukorra veidi paremaks. Samuti on minu hambaarsti juures vetsus hambahari ja hambapasta – äkki ta kasutab neid enne tooli istumist?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mille eest ma miinustada saan praegu? Igale suitsetajale võiks ku hea teada olla, mida ta teha võiks, et hambaarstil ka meeldiv oleks töötada.

Sest sa eeldad, et kõik inimesed suitsuhaisu jälestavad nagu sina. Ja sest sa arvad, et kogu oma elu tuleb elada nii, et teistel hea oleks. Tahtis enne hambaarsti närvi rahustada ja suitsetaski. Hambaarsti asi pole teda elama õpetada. Ammugi mitte sinu.

+10
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hambaarsti asi pole teda elama õpetada. Ammugi mitte sinu.

Hambaarsti asi see tõesti pole, aga seevastu perekoolika asi on küll.
Tema õpetab kõiki elama.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

hambaarst laseb enne piparmündise suuveega loputada, vist see teeb olukorra veidi paremaks. Samuti on minu hambaarsti juures vetsus hambahari ja hambapasta – äkki ta kasutab neid enne tooli istumist?

Kõigile üks hambahari vôi?

ühekordne, mitte kõigile üks. korralikes kliinikutes juba ammu olemas.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

ühekordne, mitte kõigile üks. korralikes kliinikutes juba ammu olemas.

Huvitav, kas Eestis mujal peale hambakliinikute on ka automaate seinal? Nt tanklates või kaubakeskustes? On keegi märganud?

0
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kas siin mõni hambaarst ka on?