.. või ka teised, kes aitaks FS süsteemil põhineval rajal püsida? Käisin ligi aasta rühmas, kaalu kaotasin üle 20 kilo, ümbermõõdu sentimeetreid samuti palju ja väga hea olla, AGA nüüd on motivatsioon kusagile talveunne jäänud või ma ei tea.. No üldse ei saa end jälle korralikuks sunnitud , et kaalu kontrolli all hoida.. Ikka kipun midagi näksima ja kui midagi eriliselt head käeulatuses, siis piiri pidada keeruline. Ja tasapisi tulevad jälle kilod tagasi. Endal vastik vaadatagi neid vanu pilte ja kõik , aga ensekontroll on praegu metsas 🙁 On äkki mõni nipp või trikk, kuidas taas motivatsiooni leida, et kaalu, kui mitte langetada enam, siis vähemalt hoida?
Esileht › Ilu ja tervis › Kas siin on Figuurisõprade rühmas käijaid,…
Teema: Kas siin on Figuurisõprade rühmas käijaid,…

RE: Kas siin on Figuurisõprade rühmas käijaid,…
Söö ükspäev ennast täiesti üle. No kohe ikka nii, et paha olla. Usu mind, koos süümepiinaga on hommikuks motivatsioon jälle olemas! Ma ise olen aasta aega eemal olnud ja ilusasti ennast jälle algkaalu söönud ja hakkan homsest taas pihta! Lähen gruppi ja võtan käsile.

Hee, mulle tundub, et täna ongi see ülesöönud päev, praegu ajab lausa iiveldama kõik see karbitäis sokolaadinööpe ja korralik virn viinereid, mis ma tunni aja jooksul sisse olen suutnud \”keevitada\”.. Homme lähed gruppi? Ära ütle, et Mustamäe teele!? 😉

Ma mõtlesin küll 🙂 Muidu käisin Liana juures, aga ei viitsi enam kesklinna minna. Kuidas mustamäe mentor on? Aga ausalt.
Ja mina pressisin täna suure pizza sisse, ma ei kujute ette, kuhu see mulle mahub! Isegi mu mees ei söö niipalju vist 🙂

Kaja on nagu Kaja ikka:) Tegelikult – alguses ta tundus selline ülifanaatiline \”usukuulutaja\”, tegelikult on üsna hooliv, leiab alati kas enne v pärast rühma aega personaalselt tegeleda ja püüab jõuda probleemide tuumani, miks 1 või teine meetod ei toimi. Meilidele vastab samuti. Mõnikord satub liiga hoogu, aga üldiselt olen rahul. Mulle Liana väga ei istunud (KJ aegadest).
Homme siis vaatame inimestele otsa ja mõtleme, huvitav, kes see oli, kes perekoolis kurtis..;)

Jajah, minul vist ei ole eriti võimalust end peita 🙂
Lihtsalt huvi pärast küsin kahte asja – miks sul nimeks endine Figuurisõber? Ja teiseks – mis on su soovkaal ja kui kaugel sa sellest oled?

eee.. mis mõttes ei ole võimalust peita? Nii suur oled, et võtad terve diivani v tagumise toa enda alla? No ei usu..
Nimi ei ole praegu küll oluline, kui gruppi end tulema sunnin, küll ära tunned. Soovkaal jääb 70 kanti ja praegu 10 kg sellest üle (või noh, tänast arvestades, siis ilmselt 12kg 🙁 )Endal kuidas sellega?

Ma ei ole KMI tabeli järgi ülekaalus, aga ise tunnen end kehvasti. Ma olen 168cm ja kaalun 65,8kg. Aga nägu on ümmargune nagu kuu, kõht lötendab ja käed ka. Tunnen ennast väga halvasti. Mu ideaalkaal on 55kg, seega alla tahaksin võtta 10,8kg. Ma ikkagi ei tule mustamäele, sest tahaksin hommikul/päeval käia.
Veel motivaatoreid – leia mingid ilusad pildid, kus Sa oled ilus sale ja pane need külmkapile magnetiga.
Mina lähen homme kepikõndi tegema! See paneb ka ainevahetuse käima ja saab esimesi D-vitamiini killukesi päikesest 🙂

Esileht › Ilu ja tervis › Kas siin on Figuurisõprade rühmas käijaid,…
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.