Kas see ongi tõesti tõsi, et auster on veel elus, kui te teda närite või neelate? Olen seda kuulnud, aga pole tahtnud uskuda. See on ju kohutav surm. Kellegi seedekulglas vaikselt seedemahlades elusast peast laguneda või pooleks hammustatud saada, nii et sisikond laiali pritsib. Miks peaks keegi teisele elusolendile nii tegema?
Sel hetkel, kui auster suhu jõuab, on ta juba surnud, sest karbist eemaldamine on see hetk, mil surm saabub. Seepärast avataksegi karbid vahetult enne söömist. Muide, austritel puudub aju ja närvisüsteem, seega organisimi aistingud peaks olema samad, mis hernekauna eemaldamisel või lille murdmisel.
Auster toitub väikestest organismidest vees ja 1 auster laseb oma karbist oma 200 l vett päevas läbi. Miks toorelt? Aga sellepärast, et loomulikud protsessid hakkavad kohe toimima (hakkab kohe roiskuma) ja ega ju halvaksläinud liha ka keegi söö, lihtsalt liha on lihtsam säilitada külmas, austreid elusana. Liha hakkab ka roiskuma looma tapmise hetkest, aga käib aeglasemalt. No õunad jna kõik muu köögivili mädaneb ka, ikka parim on võimalikult värske. Sama käib ka teiste koorikloomade kohta, ka vähk peab elusalt potti minema, muidu pole söödav. Ja soojast merest austreid on nii ehk naa targem teatud bakterite pärast küpsetada, grillida jne.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 04.01 15:26; 04.01 19:28;