RE: Kas spiraal paigaldatakse esimsel visiidil?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Mis retsept ?? Lähed apteeki ja ostad lihtsalt.Siis lähed oma günekoloogi juurde kohe kui päevad hakkavad,selleks puhuks ei panda aega arsti juurde kinni sest keegi ei tea ju iial millal hakkavad.Lähed ukse taha ja pannakse ära.[/tsitaat]Kas sa nüüd tead täpselt, et nii on või lihtsalt arvad?
Mina pidin ka vaskspiraali ostmiseks arstilt retsepti võtma. Tõsi, see oli küll tubli 5 a. tagasi, võimalik, et nüüd on selles osas midagi muutunud ja vaskspiraali saab ka ilma retseptita kätte, aga siiski hästi ei usu.
Hormoonspiraali puhul ma ka eriti ei usu, et lähed lihtsalt apteeki ja küsid. Tegemist on siiski hormonaalse vahendiga ja nii nagu saa ei saa hormoonpille jmt. hormonaalseid vahendeid ilma arsti retseptita osta, nii ei saa ka hormoonspiraali ilma retseptita.
Tundub, et sul teemaga siiski oma isiklik kokkupuude puudub ja sinu peas toimub selline asi kuidagi lihtsustatud variandis – lähed apteeki, ostad ja marsid arsti juurde.
Päris nii lihtne see siiski vast pole.
Enne siiski võetakse vajalikud analüüsid ja siis arst otsustab, kas sulle üldse sobib selline asi.
Ma olen oma elus 3 korda spriaali pannud ning mitte kunagi ei ole asi nii lihtsalt käinud kui sina kirjeldad.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 05.02 13:31; 06.02 10:37; 06.02 18:33;