RE: Kas suhtlemisel läheduse tunne on alati kahepoolne?
Jah, saab ka ühepoolne olla, vabalt, väga tihti nii ongi neil üksinokrutsejatel, kes õhkavad ja kiruvad ühepoolset armastust. Või suhted, kus üks pool muudksui püüdleb, teine laseb end hoida ja poputada, vastamata samal määral. Võin tuua veel ühe näite, kuigi mind jätavad paljud mehed ükskõikseks, aga mina meeldin väga nendele, mitte just kohe nüüd seksuaalses mõttes, aga nad ütlevad, et minuga tunnevad end hästi ja mõnusalt, mõjun soojana, peavad mind heaks inimeseks, ja tulevad rõõmuga mu juurde juttu puhuma, endal silmad säravad, aga minu jaoks on nad täiesti võõrad, ma ei tunne nende vastu vähimatki tunnet, jätavad täiesti ükskõikseks ja ma väldiks neid parema meelega, kui saaks.
Oleks ju absurd, kui kõik tunded oleksid kahepoolesed, tihtipeale üks pooltest isegi ei taju teise lähedusevajadust ja soojust, pidades seda klammerdumiseks. Aga kui ta ise tunneks täpselt samamoodi siis ei saaks ju iial klammerdumisest juttu olla, mis. Aga ometi loeme siitsamast perekoolistki kus mõlemad näikse sõnade järgi armastavat, aga üks hoiab aalti distantsi ja teine nagu kiimas kass püüab muudkui tähelepanu püüda.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 06.02 16:56; 06.02 17:35;