olen ka mõlemas käinud ja toon välja järgmist:
* nii TÜK-is kui Elites tegeles minuga raseduse jooksul üks arst (TÜKis arst ja ÄE olid ühes kabinetis ja ÄE visiitide ajal sain arstiga ka vestelda. Analüüse võttis alati arst ise ja oli väga sõbralik ja põhendunud, ÄE mõõtis ja väljastas saatekirju).
* TÜKis tehti mulle kokku 4 UH-d (6, 12, 20 ja 28 nädalat) ja arutati 4.vajadust (lapse kaalu hindamiseks lõpuks), koos otsustasime et pole selle järgi vajadust. Isiklikult ei arva et iga kord peab UH tegema (kui pole just näidustust: ehk mõni näit on paigast ära, siis jälgitaksegi rohkem, siis tehakse TÜKis ka rohkem UH-d). Kui kõik korras ja vastab nädalatele, siis pole vaja nii palju UH-sid teha. Lapsele need ka ei meeldinud – iga kord üritas ennast ära põõrata ja mürgeldas UH-de ajal).
*Uuringutulemustest sain alati niipalju tagasisidet kui soovisin (mõlema puhul). Nii Elites kui TÜKis on eesti parimad UH arstid ja minu teada mõni neist töötab nii TÜKis kui Elites (dr.Riive vist).
*TÜKis tegeles minuga see naistearst, kes on aastaid enne lapsesaamist minu naistearst olnud, mistõttu suhtlemine oli lihtsam, ta teadis minu tervise kohta kõike ja see meeldis see mulle.