Mina vist teen, aga mulle meeldib kokata. Laupäeva hommikul pressin kõigile värsked mahlad ja mehega joome kohvi, lauale panen erinevad munaroad, kurk, tomat, pesto, juustu ja mis kapis veel leidub, üle 20-30 minuti tavaliselt ei kulu.
Ma teen tavaliselt reede õhtul supi valmis, see on laupäeva lõunaks mõeldud, iga kord teen erinevat. Eile oli igav, tegin Jaapani suppi nuudlitega (MKR saatest sain inspiratsiooni), see võttis mitu tundi.
Kui laupäeval külalised ei tule või ise külla ei lähe (mis viimasel ajal koroona tõttu ei juhtu), siis teen mõne kergema salati õhtuks, täna grillisin krevette ja mõned küpsetised ahjus magustoiduks.
Pühapäeval teen pannkooke, lõunaks suurema prae ja õhtuks peale sauna mõned näksid, hummuse-näkileivaga ja ahjus röstitud peeti, kerget lõhesaia või midagi sarnast. Suure lõunasöögi järel keegi ei taha õhtul suuremat süüa.
Nädalavahetustel on aega toiduga tegeleda ja kuna mul on kokandus hobiks, siis on üsna tore ajaviide mõne uue retseptiga katsetada.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 21.11 23:29; 22.11 09:19;