Esileht Ilu ja tervis Kas tegelikult ka tervislikud, ohutud

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: Kas tegelikult ka tervislikud, ohutud

Postitas:
Kägu

https://www.ohtuleht.ee/tervis/1095411/nutikas-valik-joulupakki-mahlased-frank-fruities-vitamiinikommid

Nutikas valik jõulupakki: mahlased FRANK Fruities vitamiinikommid

+1
-1
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Sisuturunduses on kõik parim, puhtaim ja looduslik,

Need kummivitamiinikommid on kirjutatud tähtedesse.

Kõik teised vitamiinid on aga kibeda maitsega, kõik lastevitamiinid on täis lisaaineid ja oh õudust veel želatiini ka. Teismelistele müüakse aga mingeid eriti hirmsaid “pille”, seal on sees kunstlikud lisamine ja suhu pannes ei meeldi pubekale pilli kibe maitse ning oh õudust, niimoodi tekitavad emmed oma lasteele üsnagi segaseid tundeid. (Minu poeg on rikutud meie, nt juba 12 aastat on ta imestanud igapäevaselt mitu korda, lisaks ei saa ta enamikest asjadest aru. Aga kui talle vitamiinikapslit kaugeltki näitan, siis lööb kohe mind nokauti, siis uriseb mu suunas ja läheb õue, seal peksab oma pead vastu majaseinu.)

Palume talt iga päev 3 korda andeks oma kõiki valesti ja vigaseid tehtud otsuseid ja täidame iga ta soovi, nõudmise ja väljapressimise. Raske on nüüd meil, jah.

Kõik, kes on head lapsevanemad, te kõik ostke lastele ikka ja alati ainult parimat ja kallimat ning kindlaim on osta seda, mida loete sisuturunduse alt.

Kätuplax ja halihalid!

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sulle tekitasid virtuaalse pasanteeria?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa usud mingit sisuturundust?

Jura. Kodulehel ilutseb eraldi rubriik “koostis”, kus ei ole koostisest, vitamiinide reaalsest koostisest mitte sõnagi, kui ma tahan teada, mis reaalselt on vitamiini koostis, mis biosaadavusega vormiga on tegu jne. Suur tuututamine puuviljadest. Kui tahan puuvilju, söön neid normaalsel kujul. Kui tahan puhast puuviljakommi, teen ise kodus püreest ja zelatiinist. Meenutab mis see Herbalife jms võrkturustus oligi, kus on kõik imejoogid ja “puhastest köögiviljadest” vitamiinikapslid. Need vitamiinikummikommid on haip ja 99% pole nad TEGELIKULT hea maitsega, sest päris suur päevakogus vitamiine pole tegelikult hea maitsega, peida seda kuidas tahad. Iga kell eelistan kapslit ja söön juurde puhast puuviljapüreed, mitte mingit imesegu.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

lisaks ei saa ta enamikest asjadest aru

Pärilik, mis muud, vaata peeglisse. Sa ise ei saa ka  enamikest asjadest aru, lisaks ei oska kirjutada ega lugeda, mis vaene lapski sellisest võrsuda saab.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No ma ei tea.

Mu lapsel oli raud madal. Sai arsti kirjutatud siirupit. See talle ei meeldinud aga kuidagi sai ikka sisse söödetud. Näit tõusis aga mitte palju ja oli veel madal. Arst soovitas juurde võtta mingeid looduslike. Räägin talle, et leidsin mingid kummikommi moodi, et kas võib sellega proovida, ta lubas.  Neid sõi laps isuga. Ise maitsesin ning maitse oli hea, ei olnud magus ega ka mingi kibe ega mõru.

Kuna tegu oli siis 1a lapsega andsin talle 1 päevas kuigi on soovitus vist 3tk.

Nüüd mitu kuud on olnud vahet ja käisime uuesti rauda kontrollimas ja oli tõusnud paremini kui arsti kirjutatud siirupiga ning kuna mitu kuud on vahet võtmisest ja proovist siis on näit üsna ilus ja päris kõrge kui võrrelda mis ta enne oli.

Mainin veel, et tegu on lapsega, kes sööb väga valivalt.

0
-3
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Esileht Ilu ja tervis Kas tegelikult ka tervislikud, ohutud