Mõnel on vblla pikad juuksed ja seks rajum… et ei tule sellest välja nii esteetiliselt, et kohe rahva sekka sirgeselgselt suunduda. Triiksärk seljas kortsuvaba jne. Vaja veel pessu minna ja aeg liigub siis eriti kiirelt edasi..
Naistel ongi pikad juuksed üldjuhul, jessas. Sinu infantiilne jutt ja täiskasvanud mees, kel iga asja peale kõva-pole kindlasti mitte midagi kadestusväärset, vaid pigem piinlik.
Lisaks: sa oled ilmekas näide kiimas ja samas rahuldamata naisest. Need muutuvadki teiste naiste suhtes (kes on õnnelikud ja rahuldatud) vaenulikuks ja kiuslikuks! Näide justkui õpikust!
Loodan, et sul ka millalgi veab!
Kui oma iseloomu ümber vormid. Seega- vbl järgmises elus!
Sa oled alates suvest mingi tüübiga kord nädalas seksinud, kokku nii 10 korda.
Kõva pagas tõesti, millega eputada.
Korruta kolmega
Kes tahab näha ja igatseb, selle jaoks pole 200 km mingi maa..
Ah, vabandust. Paari kuuga 30 korda. Kõva ekspert.
Mees nädal aega ilma, eks siis nädala lõpus ikka paar pauku lahti saab.
Sina oled üks rõve inimene. Kui siit ilmast kaod, keegi sind taga nutma ei jää…
Su naiivne ja üsna pahatahtlik iseloom tuleb hästi välja. Sa kogu aeg “tead”. Sa tead, et ma olen rõve ja suren üksi. Sa tead, et mõnekuuline harv seksisuhtlus on kõikidest kõige parem. Nagu sa ka juba tead, et nii mõnekümne aasta pärast kõik nutavad sind taga. Kuigi eeldada võib, see praegune tüüp sureb enne sind ega nuta sind taga.
A sa ise nooremat kutti ei suutnud leida, kes sind siis taga nutaks?
Minu iseloomul pole häda midagi. Reaalses elus ma nii pahatahtlike inimestega ei põrku kui siinsel saidil. Ikka ju vastad samaga, kuidas sinusse suhtutakse. Siin, internetis. Reaalis vaevalt nii keegi hüpleks. Näost näkku.
Minu poolt oli jah inetud öelda seda taganutmise asja… Vabandan.
Ma ei kavatse 60-aastaselt surra, seega vara nagu… Mu vanaisa on 90-aastane ja täitsa elus ja kõbus. Mõistus selge! Suhtleme iga kuu pea tund aega jutti! Nii põnev on kuulda uudiseid Lääne-Eestist! Nooremast suguseltsist, kellega ise nii tihedalt ei lävi. Talle on nad aga lapselapselapsed. Ise olen põline tartlanna, seega teises Eesti otsas.
Ega minagi varasem surija ole 🙂 Loodetavasti. Sest elu on ilus ja põnev! Igas vanuses.
Noored kutid mulle huvi ei paku. Meeldib just küpsus ja elukogemus mehe puhul… siis on mul ka huvitav temaga koos olles (ok) Olen juba varem ka maininud mingis teemas, et mees võiks olla naisest targem.