Loen teemat ja mõtlen, et see on nagu üks-ühele minu elust. Vanus 53. Olen mõnda aega suhelnud 36-aastase mehega. Tõttöelda, juba aasta aega. Aga siiani ei ole meil olnud mitte ühtegi normaalset seksi. Noor, terve, tugev, sportlik mees, aga ei seisa. Kui korraks seisab, siis kukub kohe varsti ära. Terve selle aja peale oleme vaginaalses vahekorras olnud kolm korda. See on olnud läbi häda – temal poollödi. Ja orgasmini ta ei ole minuga kunagi jõudnud.
Me ei ela koos, vaid kohtume mõnikord. Igakord, kui kokku saame loodan, et ta on arsti juures käinud. Jah, olen täiesti otse ja korduvalt tal palunud seda teha. Aga koguaeg on mingi ettekääne, miks ta ei saa seda teha.
Inimesena on ta väga tore ja abivalmis. Vaimne klapp on hea, aga voodis asja ei saa.
Mina aga olen väga seksialdis ja tahaksin just vaginaalset vahekorda. Õnneks ta on hooliv mees ja on nendel teistel kordadel suuseksiga mind lõpule viinud. Aga see pole see.
Teine mees. Minu vanune. Nillib mind juba ammu. Mina suures seksipuuduses, mõtlesin, et teeme siis ära. Algus ilus-tore. Kõik toimib, ja vahetult enne päris seksini jõudmist, kukub mehel tolksti ära. Proovime uuesti. Jälle sama lugu. Pakkus, et teeb suuga lõpuni. Ma loobusin.
Mõlemad mehe väidavad mulle, et neil on selline asi esimest korda. Varem ei ole kunagi sellist jama olnud. Hakka või arvama, et minus on viga, et kõik mehed järjest esimest korda just minuga potentsi probleemi kogevad.
Kolmas mees. Värske tutvus. Mees oli agar ja tahtis juba õige kiiresti voodisse minna. Enne aga tunnistas, et ta on kahe-sekundi mees. Küll aga talle meeldib väga suuseksi teha. Jälle loobusin. Loobusin ka edasisest suhtlemisest üldse.
Ma ei taha suuseksi, ma tahan saada vaginaalset rahmakat. Korralikult! Põhjalikult!
Nüüd saan aru, et minu eksabikaasa oli ikka tõeline pärl seksi osas. Tal ei olnud aastakümnete jooksul mitte kordagi mingeid häireid. Ma poleks iialgi uskunud, et meeste seast korraliku sekspartneri leidmine nii keeruline on. Ma oma naiivsuses arvasin, et kõik seksivad normaalselt. Aga ei!
Vot ei usu mina, et mehel esimest korda kukkus ära. Jah, mõnel võib olla esimese korra ärevus, siis aparaat tiba juperdab, kuid tõde on see, et kel seisab, sel seisab iga krokodilli peale, kes ei oska enne penetratiivset seksi naisele pakkuda, see ka märkuse peale teeb vaid kolm silitust ära, kuid kõik see seksuaalsuse energia jääb kogemata. Seda ka, et koos võib seks paremaks minna, kuid ta saab paremaks minna kahe sellise partneri vahel, kes tahavad ning pakauvad head seksi.
Muuseas, kui me siin arutame, et millised jubedad impotendid need mehed ikkagi on, siis tegelikult pakuvad ka paljud naised täitsa jama seksi. On ka mulle mehed kurtnud, et on sattunud naise otsa, kes lamab lihtsalt selili ning ootab, et kogu toiming minutiga läbi saaks. Seega üks seksi nautiv naine on sellisele mehele tõeline õnnistus. See on nii, et kogu see seksi asi on koostöö iha, aju ning alakeha vahel ja puhas energia. Kõik see kompott tagab kas super seksi, mida tahaks veel ja veel, või on siis skaala teises otsas miski hale musserdamine, mis ei anna head tunned ei mehele ega ka naisele ning seda õudust tahaks lausa Perekoolis jagada. 😀