Üldiselt need firmad, kes pakuvad nooruslikku kollektiivi, peavad selle all silmas ikka noori inimesi. Vähemalt niipalju, kui mina olen sellistesse kohtadesse kandideerinud või mu lähedased.
Seda asja pole veel kohanud, et enamik töötajaid oleks sellistes asutustes 35+.
Ühes sellises kohas käisin ka töövestlusel, loobusin enne viimast vooru, aga poleks ilmselt ka valituks osutunud, sest raudpolt ma olin seal kõige vanem inimene selles tohutus kontoris ülde. Ja ma olin siis 46. Pakuti nooruslikku kollektiivi, mis näiteks tähendas seda, et mingit sorti klubimuusika mängis tööruumides kõlaritest päev otsa ja vaikuse saamiseks olid eraldi ratastel kuudid, kuhu said ronida – aga seal polevat olnud kombeks pikemalt istuda kui nõupidamine või telefonikõne.
Ah ja söögiruumis olid vilkuvad tuled ja veel valjem tümps. Töötajad vanuses nii 19-30 liikusid peamiselt ringi sokkides ja koolapudel näpus.
Keegi ei pea sellise kuulutuse all silmas, et “meil on igas vanuses inimesi, kel eranditult jalg tatsub nooruslikus rütmis”.
Kui seda tahetakse öelda, et igas vanuses ja mõlemst soost kandideerijad on oodatud ja kollektiiv on selest hoolimata sõbralik ja ühtne, siis olen töökuulutuses näinud, umbes et “me ei diskrimineeri ei ealisel, tervislikul ega soolisel alusel”.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 01.08 17:45; 01.08 17:55; 02.08 10:38; 02.08 10:47;