Teema: Kas teil on Fb jälgijaid?
Avastasin, et mul on 1 jälgija, aga ei näe, kes. Kuidas seda kindlaks teha? Ja mida tähendab see, kui sõbrasoovitustes on mõni täiesti võõras inimene, kellega mul pole ühiseid sõpru? On ta mu kontot vaadanud ja siis viskab mulle soovitustesse tema?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 13.09 13:24; 13.09 13:39;
Jälgijaid ei näe.
Sõbrasoovitused on su sõprade sõbrad, mida fb soovitab.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 13.09 13:38; 13.09 14:54; 16.09 07:36;
Ei, osad inimesed pole isegi sõprade sõbrad. Kuidas nad siiski mu sõbrasoovitusse satuvad, see ongi imelik.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 13.09 13:24; 13.09 13:39;
Näeb küll jälgijaid. Mine oma profiilil sõprade peale ja seal on siis nupuke More, selle alt vali Followers.
Mul on 32 jälgijat, kes nad on või mida jälgivad, ei tea, ma ei postita midagi avalikult, vaid ainult nii, et sõbralistis olijad ainult näevad.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 13.09 13:45; 13.09 15:54;
Ei ole need jah ainult sõprade sõbrad. On ka selliseid, kellega pole ühtegi ühist tuttavat.
Küll olen ma märganud, et kui paar korda sama isikut olen vaatanud, ilmub ta soovitustesse. Võib vabalt olla ka vastupidi – kui tema on mind paar korda vaatanud, ilmub tema mulle.
Mul on ka mingi 40+ jälgijat ja ma ei tea, kes nad on? Ei huvita ka eriti. Kas need on äkki need, kes on soovinud minu sõbraks hakata, aga ma pole vastu võtnud? ma ei postita ka midagi avalikult, va profiilipildid.
Mul on 730 jälgijat. Facebooki kasutan alles kolmandat aastat.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 13.09 14:28; 16.09 14:53;
Näeb küll jälgijaid. Mine oma profiilil sõprade peale ja seal on siis nupuke More, selle alt vali Followers.
Mul on 32 jälgijat, kes nad on või mida jälgivad, ei tea, ma ei postita midagi avalikult, vaid ainult nii, et sõbralistis olijad ainult näevad.
Seal on ju need keda sina ise jälgid, mitte vastupidi.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 13.09 13:38; 13.09 14:54; 16.09 07:36;
Avastasin, et mul on 1 jälgija, aga ei näe, kes. Kuidas seda kindlaks teha? Ja mida tähendab see, kui sõbrasoovitustes on mõni täiesti võõras inimene, kellega mul pole ühiseid sõpru? On ta mu kontot vaadanud ja siis viskab mulle soovitustesse tema?
FB arvab, et oled väga üksik ja soovitab sulle teatud profiili alusel sõpru – ühised huvigrupid, sarnased meeldivad asjad ja sarnased huvid, ühised koolid- elukohad jne.
Seal on mõlemad: Followers on need, kes sind jälgivad, ja Following on need, keda sina jälgid.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 13.09 13:45; 13.09 15:54;
Mul ka üks jälgija, aga ei näe kes see on. Kui vajutan jälgijate peale, siis lisab selle tavalise loetelu, mis on siis kui vajutada sõbrad> rohkem> mul seal küll mingeid jälgitavaid või jälgijaid pole loetelus.
Ei, osad inimesed pole isegi sõprade sõbrad. Kuidas nad siiski mu sõbrasoovitusse satuvad, see ongi imelik.
Oled teda vaadanud, olete samades gruppides, olete otsingus samu märksõnu kasutanud.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 15.09 22:36; 16.09 08:46;
Oled teda vaadanud, olete samades gruppides, olete otsingus samu märksõnu kasutanud.
Või siis on teil muid kokkupuuteid, tema telefonilt on sulle helistatud (näiteks tööasjus), te õppisite samas koolis või muud sarnast.
Seal on mõlemad: Followers on need, kes sind jälgivad, ja Following on need, keda sina jälgid.
Ei ole ju sellist kohta.
See on pisut segane koht jah. Mul on Following järel nr. 35. Samas ma ise jälgin 20 inimest ja nende profiilid kenasti reas. Tekib küsimus, kes/mis on need 15. Minu jälgijad? Või firmad, lehed, mida jälgin, sest Following kaustas on vaid isikud, mitte lehed?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 15.09 22:36; 16.09 08:46;
See on pisut segane koht jah. Mul on Following järel nr. 35. Samas ma ise jälgin 20 inimest ja nende profiilid kenasti reas. Tekib küsimus, kes/mis on need 15. Minu jälgijad? Või firmad, lehed, mida jälgin, sest Following kaustas on vaid isikud, mitte lehed?
Firmad/lehed, mida jälgid. Kui paned like, oled automaatselt jälgija. Kui ei taha jälgida, tuleb kohe jälgimine maha võtta.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 13.09 14:28; 16.09 14:53;
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.