Mina pean olema inimesega vähemalt kuu aeg tuttav nii, et kohtume mitu korda nädalas, et üldse tema vastu huvi tekiks. Ometi räägitakse, et kolmandal kohtumisel kätte andev naine on vanamoeline. Minu jaoks on mees siis ikka veel kontvõõras, ei ole temast sisse võetud. Tinderis suheldes jääb ka mulje, et mehed tahavad ikka kohe kokku saada ja seksi. Kui kirjutan, et üheöösuhteid ei harrasta, siis ikka hakatakse dickpice saatma. Kui kohtama lähen, ei, tegelikult isegi kui väljaspoolt Tinderit meestega sõpradena suhtlen, hakatakse ikkagi vähehaaval silitama ja üritatakse suudelda. Vot meestepoolsest puudutamisest ja silitamisest ka aru ei saa. Kas tõesti nad mõtlevad, et see tegevus rohkem meeldima? Vastupidi ju.
Pole see Tinder midagi teistsugune kui päris elu. Virtuaalselt ja vabamalt saab oma soovidest teada anda lihtsalt. Muuda profiili ja kirjuta sinna wine&dine, jalutuskäigud ja teater. Igale kindale on käsi ja vastupidi.
Mu pianistist sõber leidis endale püssi kaaslase sealt, nüüd poseerivad Kroonika kaanel lapsega.
Kuidas tavakohtumine ja Tinderi kaaslasega kohtumine erinevad? Kui suudlemine ei meeldi, siis ütlegi nii, et võtaks aeglasemalt, õpiks tundma jne. Krt, suhtlema peab!
Kannatust ja jõudu!
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 17.05 10:11; 17.05 15:53;