Kui sulle seks ei meeldi, siis nii ütlegi mehele, mitte ära hakka kättesaamatut printsessi mängima. Oled sa üldse nii väärt naine, kelle pärast peaks mees kuu aega nagu koer sul järel jooksma, enne kui oma “roosinupukese” juurde lased?
Ütlen ausalt, kui ma oleks mees, siis üle paari nädala ma naist taga ei viitsiks ajada, siis on juba selge, et sellest naisest tulevikus ka üks frigiidne pereema tuleb.
Mida kommentaar!!! Kas tõesti selliseid naisi on olemas? Nii vildaka mõtlemisega, niisuure meeleheitega, nii ajupestud?
On küll jah. On olemas naisi, kes ei arva, et seks nendega on nii ületähtsustatud, et kättesaamatu printsessi mängimine neid kuidagi paremaks teeb.
Ma arvan, et asi pole mitte selles, et kättesaamatut printsessi mängida, vaid paljudel naisterahvastel läheb natukene aega, et teise inimesega end nii mugavalt tunda, et ligi laseb. Lisaks võivad olla kompleksid välimuse osas jne. See maailmapilt pole nii mustvalge ja ei tasu halvaks mõista neid, keda ei mõista – siia alla käivad nii üheöösuhted kui ka need inimesed, kes vajavad aega.
Kui aga teisele inimesele pole ok oodata, siis – ega need kaks inimest kokku ei kuulugi.