Kahtlemata on parem puhata ilma unenägudeta!
Mina just vastupidi, kui unenägusid ei näe, siis ma ei tunne, et oleksin välja puhanud. Lapsest saati on kõige raskemad päevad olnud niisugused, kui mingit unenägu polnudki. Samas lapsena ma nägin kohati nii eredaid ja selgeid unenägusid, et ajasin mõnikord unenäo ja tegelikkuse segamini, näiteks hakkasin otsima mingit asja, milel puhul ma olin kindel, et see meil on, aga ei olnud, ema ütles, et selline asi ei saagi olemas olla, ilmselt nägin ikka unes. Mind üritati isegi ravida, pidin sööma mingeid unerohtusid, aga need võtsid unenäod ära ja siis ma selle peale hakkasin üldse kuhtuma, kogu aeg uimane, nii et õnneks lõpetas ema selle nalja üsna ruttu ära ja eks ma siis lihtsalt harjusin oma unenägudega elama.
Siiamaani ma näen kõige selgemaid ja ehedamaid unenägusid hommikul, siis kui tegelikult olen juba mingi 7-8 tundi maganud. Ja kui ma neid nn paralleelreaalsusi näen, siis ärgates tunnen, et vaat täna sain end välja puhata. Kui pean enne seda selgete unenägude lainet ärkama, siis olen uimane, nagu välja puhkamata. Tumedamaid ja mitte nii selgeid ega meeldejäävaid unenägusid näen ka kohe uinudes, need on rohkem sellised, et midagi ei meenu peale mõne üksiku detaili, ainult neid unubevaid unesid nähes jään väsinuks.
Kui mõnikord alkoholi joonuna jään liiga ruttu magama, st ei ole kainenemise perioodi, siis ma ei näe üldse mingeid unesid ja siis ei teki ka tunnet, et oleks puhata saanud.