Jah võin rääkida sel teemal.
Ma pole paraku selgeltnägija ega ei paku üldse teenuseid kellelegi, 99% ajast teen kõik rituaalid enda jaoks. Erilisi ekstrasensoorseid võimeid mul peale ülitaju eriti pole, see on ka endal nullist treenitud. Ainult energiaid tajun igal pool, kõikjal. Mõnes kohas on see hea, nt kirik, surnuaedades on see nuhtlus, kõik voolab läbi ja katus hakkab sõitma, alguses on hea olla, hiljem hakkab halb. Kõike tajun üle kogu keha, kuigi peamiselt kolmanda silma ümber. Taroga tegelen, aga ainult enda intuitsiooni treenimiseks. Aeg-ajalt jah, käib läbi mõte mõnest inimesest ja siis hiljem teda ka kusagil näen, aga seda on suhteliselt harva.
Hämmastavad tulemused jah. Olen teinud väga palju rituaale (nagu enne kirjutasin, igapäevane praktiseerimine) konkreetselt siis milleski kiire abi saamiseks. Pikka aega olid majanduslikult väga rasked olud, peres läks üks manalateele (sellega kaasnes suur hulk probleeme) ja oli vaja pidevalt kuidagi raha juurde saada. Neil aastatel oli olukord väga nutune. Umbes sel ajal ma just hakkasin tegelema sellega ja otsustasin igat pidi eksperimenteerida.
Kõige hämmastavad on need tulemused, kus saad täpselt seda mida küsid ja väga kiiresti tund-2 vahel 24-48 tundi hiljem.
Näiteks esimestel aastatel kui alustasin: näiteks küsid kogu aeg kiiret raha ja üsna varsti sa selle kuidagi ka saad, leiad, võidad. Näiteks hakkad seda lihtsalt oma teede pealt leidma 10/20/50 jne, ehk see lihtsalt “tekib” kuhugi nii, et sina selle endale saad. Võivad olla väga avalikud kohad, ülekäik, tualettruum, toidupoe kassa alt, bussist istmete vahelt, SEB/Swedbanki automaadi kõrvalt, olen väga palju igalt poolt neid leidnud. Kõige rohkem 3 päeva järjest. Olen küsinud ka spetsiifilisi asju, mis on täpselt samamoodi hiljem kusagil teel olnud või kusagilt võitnud. Neid tulemusi on ka teistes valdkondades. Otsisin väga kindlaid inimesi, küll töö jaoks ja praktilisi maage, üsna varsti sattusin läbi interneti kokku täpselt sellistega. Tekib mingi olukord ja leiad puuduva lüli. Tulemus hämmastab kõige rohkem just siis kui ta on kiire ja täpne, see mida küsid.
Vahel harva on lausa nii, et tajud kellegi kohalolekut, justkui kaugelt keegi küsib mida soovid, esitan taotluse ja üsna varsti on tulemus käes.
Internetikasiinodes (sellega peab väga ettevaatlik olema!) Oled erilises seisundis. Tekib justkui taju, teadmine, millist mängu võtta ja praktiliselt kohe midagi võidad. Need summad pole “ülisuured” aga kui juba 50-200 (vahel 300+) tekib siia-sinna juurde, on minu eesmärk saavutatud. Ise ma tavaliselt sissemakseid kasiinodesse ei tee, need on tasuta keerutustega saadud krediidi põhjal võidetud. Miks ka selle kohta ütlen, et tuleb olla väga ettevaatlik on seepärast, et võib väga kergelt kaotada kontrolli, minna ahneks ja kõik maha mängida. Tean ühte välismaalast, kes tegeleb deemonitega, käib kasiinodes ja võidab, aga kuna on väga ahne (ja puudub kontroll)- mängib ta selle peaaegu kõik kohe maha.
Ainuke probleem sellega, on see, et soosingut saada ja müstiliselt midagi antaks, tuleb selle alla panna tohutult aega, tööd. Ehk siis sa annad endast väga palju energiat ära, mille vastu antakse seda mida sina tahad. See võib teoorias väga lihtne tunduda, aga paraku on võimalik sellega oma mõistus korralikult läbi kõrvetada. Tuleb tekitada tugev ühendus kindlate jõududega, kellega soovid. Hakkad tähelepanu äratama ja neid endale abiks saama.
Ma võin isegi anda ühe rituaali, millega võib igaüks eksperimenteerida. Piiblist loetakse korraga kogu psalter (100lk 2-3 tundi korraga), peale lugemist tuleb esitada taotlus, kiitus ja tänu. Nii 40 päeva järjest, tulemusi võid sellega saada igas valdkonnas, midagi juhtub juba 40 päeva jooksul. Võib teha ka 3, 7 päeva järjest. Kui seda pidevalt kasutada, tekib ülitaju ja hakkad tajuma seda jõudu sealt tagant. Kui rohkem treenida on võimalik sellega iga sessioon jõuda ekstaasini. Ekstaas saab normaalsuseks kui treenida vähemalt aasta, poolteist. Läheb järjest tugevamaks. Midagi väga absurdset ei soovita küsida.
Selleks on võimalik kasutada ka Saalomoni märke (seals of solomon) ja Abramelini ruute, mis “passiivselt” toovad resultaate. Neid tuleb ise valmistada (paberile), aktiveerida palvetega, kaasas kanda. Umbes nädal-2, siis tuleb uues valmistada (vana võib ära põletada). Nende märkidega probleeme ei teki, aga näiteks ruunidest soovitan eemale hoida, eriti kui nad valet pidi on. Kindlasti tuleb valida õige Saalomoni märk/Abramelini ruut.