Teema: Kas vaikida igavesti või
Ta on juba ammu lahutatud ju sellest mehest, mis “hea naise” plära sa jahud juba mitmendat korda.
Mis siis, kuid selle aja, kui ta temaga koos elas. Ma võin rääkida mida tahan ka sada korda.
Kommentaarist on juba teavitatud
kuid selle aja, kui ta temaga koos elas
Selle aja hooras ringi ja jäi teistest rasedaks, kuidas sulle endale tunub, on hea naine või?
Kuna jälestan valetamist, petmist, varastamist,
Nüüd avastasid, kuidas ikka valetamist ei salli 🙂 kus sa niikaua olid? Ma arvan, et tädi läks selle sõbrannaga riidu ja nüüd maksab kätte, iseasi, kellel sellest kõige rohkem jama ja südamevalu tuleb, igatahes sellele paadunud petisest sõbrannal mitte.
Keeruline olukord. Mõtlen, et kuidas saab üks naine olla rahulik, rõõmus ja elada igapäevast elu, kui ta on sellise tüki teinud? See painab ja piinab ju, lisaks hirm, et välja tuleb. Ja panna oma abikaasa vastu tema tahmist sundeisu, et tal pole õigust otsustada, kas tema soovib sellist elu ja inimesi enda juurde ja loobub oma lastest petise nimel. Ka temal oleks võinud olla muid võimalusi, kui teda poleks nii suur planeeritud pettuse sisse mässitud. Kuna seda olukorda saan muuta selle peasüüdlane, mitte meie, siis ma loodan, et selle eest, ta ta on nii teise inimese eluga mänginud – ON TA OLNUD IDEAALNE NAINE PEALE SEDA PETMIST. iDEAALNE PARTNER, kes teeb nii palju ise kodus, kui tema võimuses on, eriti lapsega asjad, söögid, kodu korrashoid, et tema panus oleks väga võimas. Lisaks mitte mingit ingumist ega virinat ega mossis nägusid. Ühesõnaga, nagu mees, kes on petnud ja peaks nüüd naist kätel kandma, peaks seda nüüd olema teinud TEMA. Et mehel oleks võimalikult hea elu olnud.
Kui ma tuttavana aga teaksin, et seda ei ole nii olnud, siis vist räägiksingi.
Tõsi!
Otsus tehtud. Räägin! Miks? Igas teemas käib karjumine, kui loll! Kuna jälestan valetamist, petmist, varastamist, siis nüüd on minu kord näidata, kui lollisti võib mõne naise elu kokku variseda! kui salakavalt ja lollisti elada. Jutul lõpp!
Sa ju pole TA.
Muidugi räägiks. Sa oled kaasosaline sõbranna eluvea varjamises. Kuidas sa sellise valega elada saad?
Sa ju pole TA
? kui sa nii endale sisestad, siis nii ongi sinu jaoks.
Kommentaarist on juba teavitatud
Muidugi räägiks. Sa oled kaasosaline sõbranna eluvea varjamises. Kuidas sa sellise valega elada saad?
äkki samamoodi nagu ca 20 aastat juba on elanud
äkki samamoodi nagu ca 20 aastat juba on elanud
Sellisel juhul saab karma ka valetaja kätte
Inimene elab oma mehega koos, käib ja teeb teiste meestega lapse,sünnitab selle lapse. Siis käib ja jutustab oma sõbrannadele, et mehe laps polegi bioloogiliselt enda mehe oma vaid mingi suvalise armukese laps. Ja samal ajal elab rõõmsalt oma mehega koos, ei mingeid süümepiinu. Siis läheb lahku ja võtab suuremeelselt vastu elatist mehelt. Mis inimesed need on?? Kellel hakkas südametunnistus piinama? Sõbrannal, kes ei ole midagi valesti teinud ja kellele arvatavasti vastu tahtmist selline saladus usaldati. Mina ei tahaks iial sellised saladusi teada , hoidku kõik mu sõbrannad sellised saladused endale ja elagu siis nendega. Kuidas üks naine saab võtta enda peale otsuse, et paneb 2 inimest vales elama terve elu ja siis veel eeldab, et sõbranna peab samasugune valetaja olema nagu tema.
Miks korraldatakse endale saladusi, mida ei suuda enda teada hoida. Teha oskavad küll iseseisvalt aga pärast las teised kannatavad.
See on üks suurimaid ja alatumaid valesid elus.
Kuidas ta saab valetada kui keegi ei oska temalt seda küsida? Sa sõnade tähendust ei tea?
Karma jutuga mine uhhuude foorumisse!
Kuidas ta saab valetada kui keegi ei oska temalt seda küsida? Sa sõnade tähendust ei tea?
Karma jutuga mine uhhuude foorumisse!
See on sama jutt, kui krimifilmides, kui peamine tunnistaja või võtmeisik ei räägi, mida ta tegi ja põhjus on – kuna täpselt seda ei küsitud. Nägi, kes mõrvar oli, kuid ei räägi, kuna keegi ei aimagi, et ta võis näha.
Häbi on sotsiaalne konstruktsioon, ning eneseväärikus on taastuv loodusvara.
See on sama jutt, kui krimifilmides, kui peamine tunnistaja või võtmeisik ei räägi, mida ta tegi ja põhjus on – kuna täpselt seda ei küsitud. Nägi, kes mõrvar oli, kuid ei räägi, kuna keegi ei aimagi, et ta võis näha.
Ehk kõik ei taha tunnistajakaitsega kuhugi Kurru-Nurrumaale saadetud saada või halvemal juhul maha tapetud saada.
Ehk kõik ei taha tunnistajakaitsega kuhugi Kurru-Nurrumaale saadetud saada või halvemal juhul maha tapetud saada.
Ehk jah, aga tegemist pole ka sama asjaga täpselt. Kas siis elusa inimesega võib selliseid alatuid mänge kasutada? Osade arust võib, osade arust aga mitte. Muidu ei oleks ju neid, kes nii ka teeksid. Kuid ka tegijad jagunevad veel kaheks. Need, kelle süda piinama hakkab ja ei lase sellel olukorral kasvada ega keset aastaid, vaid enamasti raseduse ajal räägitakse välja, sest hiljem on liiga palju juba teise inimese ainukordset elu raisatud oma jama peale.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.