Esileht Koroonaviirus COVID-19 Kas vaktsiinipass kehtib, kui tehtud vaid 1 süst?

Näitan 5 postitust - vahemik 31 kuni 35 (kokku 35 )

Teema: Kas vaktsiinipass kehtib, kui tehtud vaid 1 süst?

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: left;”>Seega, kui mul praegu kehtib läbipõdemise tõend novembri lõpuni, siis peaksin tegema 1. vaktsiinisüsti hiljemalt septembri keskel, et detsembris ilma probleemideta kontserdile minna? Idee poolest.</p>

Ma ei saa aru su loogikast? Mida sa selle kahe kuu jooksul siis teha kavatsed? Olenevalt vaktsiinist peaksid süstima 1-2 ndl enne praegue tõendi kehtivuse lõppu.

Aga kui ma ei taha endale lünka jätta ja nt tahan detsembris minna kontserdile või üle piiri.

Läbipõdemise tõend lõpeb nov lõpus ära, sellega ma ei saa. Kui kahe süsti vahele jääb u 2 kuud, siis peaksingi juba järgmisel kuul vaktsineerima. Kui saan seda 1 süsti vaktsiini, siis tõesti võin novembrisse jätta, aga ma ei saa ju kuidagi kindel olla, et seda võimaldatakse.

Ikkagi ma ei saa aru: kas sul on mingi kindel põhjus, miks sa soovid teha kaks doosi? Läbipõdenutele tehakse üks doos ja sellega on vaktsineerimine lõpetatud (praeguse seisuga, eks, ärme korduvvaktsineerimist praegu siis teemasse too, sest selle kohta ei oska veel keegi midagi kindlat öelda).

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ikkagi ma ei saa aru: kas sul on mingi kindel põhjus, miks sa soovid teha kaks doosi? Läbipõdenutele tehakse üks doos ja sellega on vaktsineerimine lõpetatud

See on praegu uudis mu jaoks.
Juunis käisin perearstil ja siis perearst ütles, et ikka kaks süsti saan. Eks ma siis küsin üle, kui tõsi see ühe süsti asi on.

0
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Juunis käisin perearstil ja siis perearst ütles, et ikka kaks süsti saan. Eks ma siis küsin üle, kui tõsi see ühe süsti asi on.

https://vaktsineeri.ee/uudised/covid-19-labipodenuid-vaktsineeritakse-alates-6-kuust-parast-tervenemist-ja-uhe-doosiga/
Seda soovitati juba mais.
https://vaktsineeri.ee/uudised/eksperdid-covid-19-labipodenute-kahe-doosiga-vaktsineerimiseks-meditsiinilist-vajadust-ei-ole/
Eesti loeb vakstineerimise lõpetatuks läbipõdenutel pärast 1. doosi.
Siin ka kahe doosiga vaktsineerimisest:
https://www.err.ee/1608289941/el-koroona-labipodenute-sertifikaate-pikendama-ei-asu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Justnimelt seepärast ei maksagi olulistes asjades tugineda PK foorumis esitatud infole, vaid lähtuda ametlikest allikatest. Käesolev teema on selle heaks tõestuseks – mitut erinevat versiooni oled sa siit lugenud? Peaks ju olema ainult üks õige vastus.

Aga läbi mitme inimese arvamuse ja läbi vaidluste selgub tavaliselt ka tõde.

Ja alati ei ole ainult üks ja õige vastus, vaid lõplik tõde võib sõltuda asjaoludest. Mingi väike nüanss võib vastust kardinaalselt muuta. Ühel juhul on nii, aga kui on see ja see nüanss on ka juures, siis on hoopis vastupidi.

Mina näiteks kirjutan siin väga sageli oma ametit puudutaval teemal. Millegipärast on selles vallas inimestel väga palju müüte ja valearvamusi. Seega, oma ala asjatundjana olen siin õiget ja selget infot jaganud. Minu juttu sageli ei usuta ning seega on teema kujunenud tihtipeale pikemaks vaidluseks. Olen saanud siit sõimu, mõnitamist ja mind on nimetatud ka ullikeseks-lollikeseks. Aga usun, et inimene, kel infot vaja, saab lõpuks õige info kätte.

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Justnimelt seepärast ei maksagi olulistes asjades tugineda PK foorumis esitatud infole, vaid lähtuda ametlikest allikatest. Käesolev teema on selle heaks tõestuseks – mitut erinevat versiooni oled sa siit lugenud? Peaks ju olema ainult üks õige vastus.

Aga läbi mitme inimese arvamuse ja läbi vaidluste selgub tavaliselt ka tõde.

Ja alati ei ole ainult üks ja õige vastus, vaid lõplik tõde võib sõltuda asjaoludest. Mingi väike nüanss võib vastust kardinaalselt muuta. Ühel juhul on nii, aga kui on see ja see nüanss on ka juures, siis on hoopis vastupidi.

Mina näiteks kirjutan siin väga sageli oma ametit puudutaval teemal. Millegipärast on selles vallas inimestel väga palju müüte ja valearvamusi. Seega, oma ala asjatundjana olen siin õiget ja selget infot jaganud. Minu juttu sageli ei usuta ning seega on teema kujunenud tihtipeale pikemaks vaidluseks. Olen saanud siit sõimu, mõnitamist ja mind on nimetatud ka ullikeseks-lollikeseks. Aga usun, et inimene, kel infot vaja, saab lõpuks õige info kätte.

Kõik kena, aga tuleks teha vahet faktidel ja muul mullil. Faktide osas ei ole mingit mitut tõde, mis vaidlustel selguks. See teemaalgatus, mille all me praegu arutleme, oli puhas faktiküsimus.

0
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Näitan 5 postitust - vahemik 31 kuni 35 (kokku 35 )

Esileht Koroonaviirus COVID-19 Kas vaktsiinipass kehtib, kui tehtud vaid 1 süst?