<p style=”text-align: left;”>Seega, kui mul praegu kehtib läbipõdemise tõend novembri lõpuni, siis peaksin tegema 1. vaktsiinisüsti hiljemalt septembri keskel, et detsembris ilma probleemideta kontserdile minna? Idee poolest.</p>
Ma ei saa aru su loogikast? Mida sa selle kahe kuu jooksul siis teha kavatsed? Olenevalt vaktsiinist peaksid süstima 1-2 ndl enne praegue tõendi kehtivuse lõppu.
Aga kui ma ei taha endale lünka jätta ja nt tahan detsembris minna kontserdile või üle piiri.
Läbipõdemise tõend lõpeb nov lõpus ära, sellega ma ei saa. Kui kahe süsti vahele jääb u 2 kuud, siis peaksingi juba järgmisel kuul vaktsineerima. Kui saan seda 1 süsti vaktsiini, siis tõesti võin novembrisse jätta, aga ma ei saa ju kuidagi kindel olla, et seda võimaldatakse.
Ikkagi ma ei saa aru: kas sul on mingi kindel põhjus, miks sa soovid teha kaks doosi? Läbipõdenutele tehakse üks doos ja sellega on vaktsineerimine lõpetatud (praeguse seisuga, eks, ärme korduvvaktsineerimist praegu siis teemasse too, sest selle kohta ei oska veel keegi midagi kindlat öelda).