Esileht Pereelu ja suhted Kas võrdled ennast teistega

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: Kas võrdled ennast teistega

Postitas:
Kägu

Miks?

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kuidas ma muidu saaksin teada, kes ja milline ma olen?

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ikka!

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, miks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga sina, TA?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/95701675/aga-kuidas-minul-laheb-vordle-ennast-oma-eakaaslastega

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah. Olen noor ja suren varsti. Automaatselt võrdlen vanust, mitu aastat nad on saanud minust rohkem elada.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah. Olen noor ja suren varsti. Automaatselt võrdlen vanust, mitu aastat nad on saanud minust rohkem elada.

Mitmes staadium ?!

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga sina, TA?

Ei ole identseid elulugusid. Seega, ei võrdle. Lisaks enamus valetab, räägib pooliku loo, jätab palju tähtsat rääkimata. Võrdlemisega jääks organism haigeks.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga sina, TA?

Ei ole identseid elulugusid. Seega, ei võrdle. Lisaks enamus valetab, räägib pooliku loo, jätab palju tähtsat rääkimata. Võrdlemisega jääks organism haigeks.

Ikka möödaminnes alateadvus võrdleb. Keegi ei peagi midagi üldse rääkima. Mõnest käin paremini riides, mõnest halvemini. Mõni on imeilusasti meigitud ja ülikena soenguga alati, mina mitte. Keegi on väga tark, sõbralik, kaastundlik, abivalmis vms – mina niiväga mitte. See võrdlemine pole teadlik, pigem tunnetuslik. Ja kui näed mõne 80-aastase ülivitaalse inimese videot jooksurajal või aias maad kaevamas, siis tekib ikka kerge kadedus, kui ise oled nädal aega vaid diivanil lebotanud. Või vaatad häid kokkasid järjest uusi retsepte postitamas, aga ise ei viitsi üldse süüa teha. Eks neid olukordi ole erinevaid. Miks naised kasutavad ilusüste ja operatsioone – ikka ju võrdlevad end kellegagi ja soovivad sama tulemust saavutada. Kogu mood põhineb ju ka sellel võrdlemisel – vaatan kedagi kaunist moelaval ja tahan endale ka. Võrdlemisest ei pääse. Ka igasugu vastalised mitte – nad ju teavad, mille vastu nad on.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võrdlen. Mind on pannud see tegutsema. Nt töökaaslane teab palju kunstist. Ma ei teadnud midagi. Olen omal käel nüüd püüdnud harida ja silmaringi laiendada. Või käin külas, nii ilus ja korras elamine. Võrdlen oma elamisega.  See võrdlemine nagu inspireerib mind tegutsema.

+1
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Pereelu ja suhted Kas võrdled ennast teistega