RE: kass ja beebi- kasiomanike nõu vajaka
Meil ka kass kujutab ette, et kõik asjad on just talle ostetud- vanker, turvahäll, võrevoodi. Isegi söögitooli läheb istuma, kandik nina all, ja on sellise näoga, nagu ootaks süüa. Käimistooliga sõidab ka ringi, ja kui sellele veel hoogu lükata, siis ta lausa naudib seda. Võrekasse läheb ka igal võimalusel, aga vaatab alati, kus pool laps on, ja siis hüppab ise teisele poole. Liivaste käppade pärast ma muretsema ei pea, sest ta teeb oma hädad wc potti(enne lapse sündi tegin talle potitreeningut). Aga ööseks ma teda lapse tuppa magama ei lase, hoian ukse kinni. Sest ega ikka ei või iial teada, mis tal pähe tulla võib. Olen avastanud ta lapse jalgu võre vahelt sudimas, kui laps unes liigutab. Ja tegelikult on meie kass väga ulakas, ja näiteks mulle kargab nurga tagant tihtipeale jalgadesse. Kui laps ringi roomab, ja kassi üritab kätte saada, siis kass pigem põgeneb igaks juhuks eest ära. Minul üldiselt muret polnud, et kuidas kass lepib, aga kassid on erinevad, nii et sa ilmselt näed seda alles siis, kui laps on sündinud. Võib-olla ei tule mingit probleemi, ja kass hoiab ennast ise eemale magamistoast.
Ah jaa, veega pritsimisest meie kassi puhul poleks mingit kasu, ta on täielik veefänn- kui ujuma läheme, siis on ta päris mitu korda järele tulnud vette, kusjuures tuleb nii kaugele, et käpad põhja ei ulata ja peab ujuma hakkama. Veider kass on. Ma arvan, et teda vaevab aeg-ajalt mingi identiteedikriis.