RE: Kasvatajate streik – kuhu lapse viite?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Mul päris kummaline lugeda neid postitusi, kes ütlevad
1. toetan õpetajate streiki
2. jätan lasteaialapse koju
Lasteaia omanikul seega probleeme 0. Lapsi lasteaias pole, pole probleemi ka sellest, et õpetajad niisama istuvad. Streikugu kasvõi 2 nädalat. See on siis teie arvates toetus õpetajatele?
Mina viin lapse lasteaeda. Kui ei võeta, siis nõuan lasteaialt kompensatsiooni (kuutasu vähendamine ja muu lapsehoiu organiseerimise kompensatsioon). Minu meelest last lambukesena koju jätvad vanemad just õõnestavad streiki, aga see minu arvamus. Ja ülalpool saadud miinuste järgi ilmselt seda eriti keegi ei jaga.[/tsitaat]
no on kuidas on, aga väikest last lasteaeda vedama ja siis seal kõvahäälselt midagi nõudma hakata, siis jätta laps võõra inimese hoolde (kui oma rühmaõpetaja streigib, siis lapsi valvab ikkagi keegi lapse jaoks võõras isik) koos teiste lastega, keda ta ei tunne (arvatavasti tehakse terve lasteaia peale nt üks rühm, kuhu kõik kokku kogutakse), vot sellist mõtet mulle pähe ei tulnud. ma ei usu, et see toetaks õpetajate streiki rohkem. pigem lapsed tööle kaasa on hea märk avalikkusele. nt linnapea võtaks oma lapse tööle kaasa (meil käivad lapsed samas lasteaias). sellest saaks juba hea uudise.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 18.01 10:11; 18.01 13:50;