Kas need püksid, mida vasupidavatena reklaamitakse (nt lindex), on tegelikult ka vastupidavamad?
Kusjuures meil läksid katki just täiesti uute Lindexi pükste põlved ja toas mängides. Hommikul panin terved tutikad püksid jalga ja pehme vaiba peal mängis legodega ning paari minuti pärast järsku põlve kohal auk sees. Mu 2-aastane ei roninud kuidagi klotside või plaadi peal. Ise olin kogu aeg juures. Müstika aga vanuses 2-3 läksid katki 3 paari Lindexi pükste põlved.
Muidu kasutuses mitmenda ringi Molo, Name it, Bogi, Kaiko, Metsola, Mayoral, Next või uued Pepco püksid. Pepco asjadel kuluvad pildid ja tuhmub värv kiiresti aga kangas peab vastu. H&M asju pole kasutanud, sest nende lõige jääb vöö kohast liiga madalaks. Bredeni mustrid ei meeldi. Lennet pole ostnud, sest minu silma jaoks neil kuidagi mustrid proportsioonist väljas (lilled on liiga suured latakad).
Eriti pettunud olen, et katki läinud Lindexi püksid on ilusa mustriga (heledad kiilide ja lilledega). Mitu paari ostsin ette eri suuruseid ja harva kui tuleb hooaeg, kus jälle mõni esteetiliselt nauditav muster. Mingeid kandilisi kolle või pealuid lapsele selga ei soovi.