Kas keegi oskab öelda, et kaua peaks ahjupotis hautama tükeldatud lamba õlga? Pole väga kogemusi lambalihaga. Endale maitseb veiseliha ka hästi pehmena.
0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 05.10 19:01; 05.10 20:29;
Retsept kuskilt geniaalsest tõlke-kokaraamatust? Eesti keeles ei kasutata lamba lihakeha jagamiselt nimetust õlg (lambal lihtsalt pole ju õlgu)- öeldakse abatükk.
😀 ei geniaalne tõlkija olin ma ise, kuna siin (Iirimaal) müügil lamb shoulder ja ma ei mõelnud üldse.
arvasin samuti, et üsna kaua küpseb – aitäh – proovin siiski, kuna lambaliha valik on lihtsalt uskumatu siin.
0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 05.10 19:01; 05.10 20:29;