Teema: Kaua läheb aega, et sümptomid avalduks?
Puutusin teadmata tööl ühe koroonahaigega kokku 3 päeva tagasi. Siiani sümptomid puuduvad, kaua keskmiselt üldse aega võib minna avaldumiseks?
Puutusin teadmata tööl ühe koroonahaigega kokku 3 päeva tagasi. Siiani sümptomid puuduvad, kaua keskmiselt üldse aega võib minna avaldumiseks?
Keskmiselt 3-5 päeva. Mul läks 6 päeva kuni kodus lapse küljest nakkas.
Jah, meil ka jäi mees kuuendal päeval haigeks
Ei pruugi jäädagi ju. Minu laps oli ka koroonas. Pos testi sai 8ndal haiguse päeval. Haiguse algusest saadik magas laps minu kaisus, olime ninadpidi koos, kallistas mind, aevastas mulle näkku. Ei haigestunud 🤷🏼♀️
Meie peres korduvalt sama lugu olnud: tütar elas sõbrannaga nädal aega samas toas ja magas samas voodis, ei haigestunud, teine tütar jäi sümptomaatilise poiss-sõbra kõrval terveks, rääkimata arvukatest teistest lähedastest peresisestest kontaktidest, kus mõni on haigestunud ja mõni mitte. Ma ei tea, kuidas see siis nii nakkav viirus on?
Kui meil üks laps haige oli, ei jäänud ükski pereliige haigeks. Ka laps ise põdes kergelt. Kui kuu aega hiljem mees haigestus, jäid haigeks ka kõik teised pereliikmed. Võib-olla mängib viiruskoormus rolli.
Mul lõi viiendal päeval välja. Laps tuli reisilt, oli haigeks jäänud ja siis sain ise ka. Kui on kergelt haige, siis nii nakkav pole, aga tal olid ikka korralikud tunnused olemas ja tulid mulle ka. Kõik muidugi ei haigestu kunagi.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.