Teema: Kaua võib – jutt valimisreklaamist
Kunagi ei tohtinud valimispäeval enam reklaami teha, täna tuleb igalt poolt. Ausalt võiks juba ära lõpetada
No jaksad selle pool päeva veel kannatada, homme on kadunud.
Kui EKRE valitsuses oli, oli see ju nende üks põhilubadustest. Kohe muudeti seadus ära.
Kunagi ei tohtinud valimispäeval enam reklaami teha, täna tuleb igalt poolt. Ausalt võiks juba ära lõpetada
okse tuleb juba peale, VALI MIND! VALI MIND!
saaks ainult sinna piruka juurde ja siis võib rahulikult rahva raha eest p**setada, kohalegi ei pea minema – olen juhtunud peale Riigikogu infotunnile telekas, pool saali on tühi
ma lausa telekas kasutan järelvaatamist- saab kõik need reklaamid edasi kerida
Kõige haigem, et terve valimiste aja on olnud meie vallas Mihkelsoni pilt lasteaia ees 🤢
Kõige haigem, et terve valimuste aja on pandud mrie vallas Mihkelsoni pilt meie lasteaia ette 🤢
ta ehk reklaamib oma fotograafi oskusi
Kõige haigem, et terve valimuste aja on pandud mrie vallas Mihkelsoni pilt meie lasteaia ette 🤢
Eks kui soovite ta jätkamist, valige ikka reffid, pohh need lapsed 🫠
Kellele veel Tallinnas Lauri Laatsi kampaania sel aastal täiega närvidele käis? Eile saabus mu pensionärist ema telefonile sõnum, umbes et tänan sind mind valimast jne. Ma saan aru, et eakad on kõik kuskil linnaosa sotsosakonnas hingekirjas, aga kas selle info kasutamine valimiskampaanias on ikka eetiline?
Mustamäe fb grupis oli veel hiljuti postitus, keegi oli Laatsi elusuuruses reklaamkuju ühele rõdule visanud. Laats nägi seda postitust, läks siis kuju isiklikult ära tooma ja tegi sellest veel eraldi pildiga ostituse, et aitäh lahke mustamäelane, kes sa mu kuju enda juures hoidsid. Masendav populism.
Eks see reklaamitrall on kohutav küll. Mind häirivad Instagrami storydes need näod. Läksin üsna kampaaniate alguses valesti reklaamile vastu ja siis avas mingi akna, et kas tahan jutustada kandidaadiga. Ja siis algortim vist arvas, et ma olen hästi suur valimiste fänn (olen ikka päris paljusid storysid edasilükkamise asemel kogemata nö avanud) ja mul on neid seal storydes ikka paljuuu.
Aga see aastatetagune kampaaniavaba aeg oli ka totter oma varjatud reklaamidega.
Õnneks saabki see jama kohe läbi.
Mustamäe fb grupis oli veel hiljuti postitus, keegi oli Laatsi elusuuruses reklaamkuju ühele rõdule visanud. Laats nägi seda postitust, läks siis kuju isiklikult ära tooma ja tegi sellest veel eraldi pildiga ostituse, et aitäh lahke mustamäelane, kes sa mu kuju enda juures hoidsid. Masendav populism.
Terve Rakvere naisepeksja reklaame ka täis, keegi ei kurda
Eks kui soovite ta jätkamist, valige ikka reffid, pohh need lapsed 🫠
Ehk siis pohh meie kohtusüsteem ja politsei ka? See teema käis ju nende käest läbi ja kui leiti, et inimene pole rikkunud, teda pole milleski karistada, siis miks mingid suvalised mõnitavad ja karistavad?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.