Esileht Ajaviite- ja muud jutud Pinot Grigiot ei olegi

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 39 )

Teema: Pinot Grigiot ei olegi

Postitas:
Kägu

Kui täna hommikul soolalõhet saiale panin, meenus, et pole kaua rääkinud teile, kuidas mu läheb. Pinot Grigiot täna kahjuks ei ole, pean ilma töötama. Terrassil olen aga endiselt, on küll juba täitsa jahe siin, aga tuppa töötama kolimine oleks allaandmine, sügise algus. Nädalakese pean vast ikka veel vastu. Pole hullu, käin end päikese käes soojendamas. Kontorisse küll ikka veel ei taha, mul on loodusvaatega terrass, roosiõied nurga tagant paistmas, värske õhk – nauding. No ja kui peaks mõni soojem ilm olema, siis saan käia vupsti end vette kastmas, mereni on 5 min kõndi, ning siis edasi töötada. Olen kaugtöö fänn, soovitan kõigil proovida.

+13
-17
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kust tuleb optimistlik arvamus, et keegi viitsib seda värki _veelkord_ lugeda? Sa ikka tead, et osa II on tavaliselt esimese osa hale paroodia?

+13
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Noh, siis ei lähegi kuidagi, tavaline, cool.

Aga mis see kontor siis siia veel puutub (“Kontorisse küll ikka veel ei taha”), kui kaugtööd nagunii teed; paranda see koht kähku ära…:)-

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Olen kaugtöö fänn, soovitan kõigil proovida.

Pole mõtet soovitada, kuna see sõltub erialast ja enesedistsipliinist.

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Alles ta kirus terrassielu, et parmud on? Juba unustas, et see oli maakodu ja ise elas linnakorteris, kus vaatas läbi akna möödujaid tööle minemas.
Siis õitsesid kõikvõimalikud puud-põõsad samal ajal, ja proua Iluselu elas P-Tallinnas majakeses.
Siis lakkus esmaspäeviti tööl proseccot ja komberdas jala koju, kus oli vastik teismeline.
Tööelu alarubriigis uurib, kas esimesel päeval tasub koogikesega tööle pugema minna..
Aa, mingi 1000+€ külmkapi teema oli ka – siis oli ettevõtja-kiirlaenufänn, kel arvutisõltlasest poeg.

Ühesõnaga soovitaks härraproua Ajakirjanikul mingi süsteem luua, kus ta siis parasjagu elab või töötab.

# kell läks käima nüüd!, ehk kui ruttu tuleb vastuväide, et tema pole üldse see tema ja nagunii kirjutab siin nii harva jne? 😁

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

# kell läks käima nüüd!, ehk kui ruttu tuleb vastuväide, et tema pole üldse see tema ja nagunii kirjutab siin nii harva jne? 😁

Mine metsa. Parmude juurde. Juba seal teemas ütlesin sulle, et mängi vähem detektiivi, sa ei oska seda.

Aga mis see kontor siis siia veel puutub (“Kontorisse küll ikka veel ei taha”), kui kaugtööd nagunii teed; paranda see koht kähku ära…:)-

Mis mõttes siin midagi parandada vaja on? Kontoris töötada küll ikka veel ei taha, täpselt nii ongi. Eelistan kaugtööd.

Sa ikka tead, et osa II on tavaliselt esimese osa hale paroodia?

Tean küll. Aga mõnikord pole ka nii. Tahangi näha, millistes surmapattudes mind seekord süüdistama hakatakse. Parmud ja terrass juba tuli, esimene “loogikaviga” leiti ka väga ruttu, mis edasi? Minu arust juba loob.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen kaugtöö fänn, soovitan kõigil proovida.

Pole mõtet soovitada, kuna see sõltub erialast ja enesedistsipliinist.

Enesedistsipliinist sõltub pigem FIEks olemine. Kui tööandja on osanud läbimõeldult tööülesandeid anda ning neile tähtaegu seada, siis pole kaugtöös mingit enesedistsipliini vaja. Või kontoris seisab sul ülemus piitsaga selja taga? Tähtaeg on ees, töö peab selleks ajaks valmis olema, nii kaugtööna kui kontoris istudes.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kuna sul pole kellegagi suhelda ja kontorist keegi su vastu huvi ei tynne, teed meeleheitlikult teemasid perekooli.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kuna sul pole kellegagi suhelda ja kontorist keegi su vastu huvi ei tynne, teed meeleheitlikult teemasid perekooli.

Meeleheide puudub, suhelda saan läbi skype piisavalt ja ma ei tee sugugi massiliselt teemasid perekooli. Aga seda prouad Sherlockid loomulikult ei usu 😀

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui tööandja on osanud läbimõeldult tööülesandeid anda ning neile tähtaegu seada, siis pole kaugtöös mingit enesedistsipliini vaja.

Sa lähtud jälle oma kogemusest ja töö sisust. Kui töötaja peab nt raamatuid tõlkima, siis piisab tõesti tähtajast ja kindlast tööülesandest. Mõne kaugtöö puhul sõltub enesedistsipliinist väga palju. Kui tööandja asub nt Jaapanis ja tööülesannete täitmiseks, meeskonnaga suhtlemiseks, koosolekute pidamiseks on vaja, et vähemalt pool päeva tööpäevast kattuks nende omaga, siis igaüks ei viitsi tõusta üles kl 6.30 või varemgi ja hakata tööle.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui tööandja asub nt Jaapanis ja tööülesannete täitmiseks, meeskonnaga suhtlemiseks, koosolekute pidamiseks on vaja, et vähemalt pool päeva tööpäevast kattuks nende omaga, siis igaüks ei viitsi tõusta üles 6.30 ja hakata tööle.

Jahnoh, ilmselt pole see just eriti levinud töökorralduse variant. Suurema osa töid saab siiski jagada ülesanneteks ja anda neile tähtajad. Loomulikult kõiki töid ei saa, aga enamust küll.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis mõttes – Pinot Grigiot ei ole? Nõrk!

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere tulemast tagasi, mu lemmikkägu! Aga too veinikeldrist midagi muud, ega see Grigio jaheda ilmaga polegi see esimene valik. Võta midagi punast.
Tervitades
sinu fännkägu.

+4
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kust tuleb optimistlik arvamus, et keegi viitsib seda värki _veelkord_ lugeda? Sa ikka tead, et osa II on tavaliselt esimese osa hale paroodia?

Sinu kiire kommentaar – teemaalgatuse ja sinu kommentaari vahe on 5 minutit – annab selliseks arvamuseks ju üsna otsese aluse.

+2
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kui täna hommikul soolalõhet saiale panin, meenus, et pole kaua rääkinud teile, kuidas mu läheb. Pinot Grigiot täna kahjuks ei ole, pean ilma töötama. Terrassil olen aga endiselt, on küll juba täitsa jahe siin, aga tuppa töötama kolimine oleks allaandmine, sügise algus. Nädalakese pean vast ikka veel vastu. Pole hullu, käin end päikese käes soojendamas. Kontorisse küll ikka veel ei taha, mul on loodusvaatega terrass, roosiõied nurga tagant paistmas, värske õhk – nauding. No ja kui peaks mõni soojem ilm olema, siis saan käia vupsti end vette kastmas, mereni on 5 min kõndi, ning siis edasi töötada. Olen kaugtöö fänn, soovitan kõigil proovida.

Salute! Sekundeerin, aga ega kontoris ka halb pole, eriti kui töötada privaatkabinetis, päraslõunal kindlasti võtan külmikust järjekordse prosecco ja nööbin korgi pealt. Mina kodus praegu nii hästi keskenduda ei suudaks, lastel on ju koolivaheaeg ja sahmivad vähemalt ennelõunal kodus ringi, kass käib ka aeg-ajalt end vastu jalgu nühkimas ja no kuidas sa ei võta siis vahepeal teda sülle või ei tee pai.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen jätkuvalt see Kägu, kes loeb pigem taolisi teemasid kui EKREst, blogijatest või tüütutest külalistest. Nii et minul oli küll hea meel seda teemat avada.

Ilusaelukägu, kas sul puhkust polegi? Või sa sel ajal lihtsalt siia ei sattunud?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilusaelukägu, kas sul puhkust polegi? Või sa sel ajal lihtsalt siia ei sattunud?

Ma ei saa sulle vastata, sest ma ei ole see, keda perekool armastab Ilusaelukäoks nimetada! Kuigi ma juba tõsiselt kaalun, kas mitte temaks hakata, tema identiteeti kaaperdada – kui mind nagunii pidevalt temaks nimetatakse, siis mis seal vahet. Ta ise võib küll pahandada, ega see ilus ole – näed vaeva, lood omale imago ja siis mingi suvaline tuleb ja võtab üle.
Aga puhkus on mul läbi. Ikka-ikka sattusin ka puhates perekooli, kuigi kindlasti vähem.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meeleheide puudub, suhelda saan läbi skype piisavalt ja ma ei tee sugugi massiliselt teemasid perekooli. Aga seda prouad Sherlockid loomulikult ei usu 😀

Mis vahe on skype’l ja pereloolil? Mitte mingit, mõlemad on arvutiekraan.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii odav hommikusöök?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
ninakaspreili

Tubli eesti naine oled ikka. Tahaks ka nii. Ise villisin Amarone sinisesse Aura mullivee pudelisse ja lippasin tööle, et tuju maksimumis hoida. Kui korraga ära ei kaani ei kahtlusta keegi.

/ninakaspreili

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise villisin Amarone sinisesse Aura mullivee pudelisse ja lippasin tööle, et tuju maksimumis hoida.

Ninakas polegi nii topski, kui välja paistab.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise villisin Amarone sinisesse Aura mullivee pudelisse ja lippasin tööle, et tuju maksimumis hoida.

Ninakas polegi nii topski, kui välja paistab.

Millal see Ninakas topski välja paistis? Kahtlemata üks teravamaid pliiatseid perekoolis.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kahtlemata üks teravamaid pliiatseid perekoolis.

Kõik sõltub taustsüsteemist. Aga las olla, vein veepudelis oli hea.
Ja ma pole arvanudki, et viski koolaga Cola pudelis on mingi minu personal leiutis.

Ega soliidsete vene härrade, kes Balti jaamast Peterburi rongi peale lähevad ja Selverist enne värskat ja Viru valget ostavad. Värska läheb ruttu kurgust alla poole väiksemaks ja siis…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõik sõltub taustsüsteemist.

Aga loomulikult! Päkapikkude maal on kääbuski hiiglane, täisinimene aga täielik värdjas. Ninakas ongi täiesti normaalkasvu. Pole siis ime, et uhuuks peetakse. Ma ei arva, et ta geenius on, aga paistab, et temasse suhtutakse nagu geeniusse …

+2
-1
Please wait...

Postitas:
ninakaspreili

Kõik sõltub taustsüsteemist.

Aga loomulikult! Päkapikkude maal on kääbuski hiiglane, täisinimene aga täielik värdjas. Ninakas ongi täiesti normaalkasvu. Pole siis ime, et uhuuks peetakse. Ma ei arva, et ta geenius on, aga paistab, et temasse suhtutakse nagu geeniusse …

Eks ninakatega nii ongi. Minu tegelikku profiili ei suudaks siinne naiskkond kindlasti kokku panna. Ehk ongi parem. Hullem kui eeldatakse ei saa ju olla. Ei taha meelepaha teha.

/ninakaspreili

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui täna hommikul soolalõhet saiale panin,

Krt, sellega on paras jama, tegelt. Sai on, lõhe on, või on, aga ei suuda otsustada, kas sai enne krõbedaks või mitte.

Üks tass kohvi juba kaalumise peale raisatud…

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lugesin üht ja teistpidi, kuid mis selle teemaalgatuse mõte oli? ja kes see Pinot Grigiot on? Itaallasest grusiin?

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

mis selle teemaalgatuse mõte oli?

Ajaviide.

Oled kuulnud sellisest asjast? Või ei saa sa aru, mis oli foorumi alamjaotuse pealkiri, ei saa sa aru, mis foorumiga üldse tegu ja ei saa sa mitte millestki juba vara hommikul aru?

Rega siis end ruttu siia: http://www.scienceforums.com/forum/34-earth-and-climate-science/ ja keegi ei räägi hommikustest veinijoomisest.

Saad kah mõnel asjalikul teemal sõna sekka öelda, näiteks, et kas argoon on kasvuhoonegaas või mitte.
(mina pakkusin, et see on sama tavaline nagu hapnik ja lämmastik, sest ega see ei muuda asja, et argoonikeskkonnas keevitatakse jne)

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kes see Pinot Grigiot on? Itaallasest grusiin?

Grusiin jah. Isa Goriot poeg.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tubli eesti naine oled ikka. Tahaks ka nii. Ise villisin Amarone sinisesse Aura mullivee pudelisse ja lippasin tööle, et tuju maksimumis hoida. Kui korraga ära ei kaani ei kahtlusta keegi.

/ninakaspreili

Kas sa ei karda, et plastiku maitse kalli veini ära rikub? Amarone on vist ainus vein, mida ma ei riski ümber valada, eriti neid paarisaja-euroseid. Ülejäänute puhul saab ikka nii tehtud ja see ei ole iroonia. Eriti hea on minna kuhugi vabaõhukontserdile või peole, kus enda joogi kaasa võtmine keelatud ja kohapeal normaalseid jooke ei pakuta ning valada kodus sellisesse 0,3-sesse spets joogipudelisse, mis ka põhimõtteliselt ridiküli mahub, mingi hea sorts kaasa. Ridiküle ei vaevu väravas keegi kontrollima. Aastaid katsetatud kogemus.
Hiljuti soetasin omale ühe väikese klaasist korduvkasutatava joogipudeli, sinna ehk tihkaksin ka amaronet valada.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 39 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Pinot Grigiot ei olegi