Esileht Hobinurk Keegi hiljuti Gruusias käinud?

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Keegi hiljuti Gruusias käinud?

Postitas:
Kägu

Kas keegi foorumlastest on hiljuti Gruusias käinud. Kust ja mis hinnaga saite piletid?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Keegi hiljuti Gruusias käinud?

Olin laisk ja ostsin turimibüroo kaudu ehk siis lasksin soodsama variandi mulle sobival ajavahemikul otsida inimesel, kes teeb seda tööd igapäevaselt.
Hinda ei mäleta.
Aga muidu lendab seda liini Air Baltic.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Olin laisk ja ostsin turimibüroo kaudu ehk siis lasksin soodsama variandi mulle sobival ajavahemikul otsida inimesel, kes teeb seda tööd igapäevaselt.
Hinda ei mäleta.
Aga muidu lendab seda liini Air Baltic.[/tsitaat]

Air Balticuga jah läbi Riia peaks olema odavaim variant. Käisin kuu aega tagasi umbes. Riias siis oli pikk ooteaeg, hinna pärast. Ma ei tea hinda sellepärast, et oli töölähetus, ise ei maksnud.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Olin laisk ja ostsin turimibüroo kaudu ehk siis lasksin soodsama variandi mulle sobival ajavahemikul otsida inimesel, kes teeb seda tööd igapäevaselt.
Hinda ei mäleta.
Aga muidu lendab seda liini Air Baltic.[/tsitaat]

Air Balticuga jah läbi Riia peaks olema odavaim variant. Käisin kuu aega tagasi umbes. Riias siis oli pikk ooteaeg, hinna pärast. Ma ei tea hinda sellepärast, et oli töölähetus, ise ei maksnud.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
luha

Tere.Tulin just eelmisel nädalal tagasi.Piletid ostsin veebruaris Esttraveli kaudu 300,-.Lend oli Tallinn Kiiev Batumi.Praegu oleks maksnud 700,-.

0
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Hobinurk Keegi hiljuti Gruusias käinud?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.