Teema: Keegi kasutanud OV-testi raseduse tuvastamiseks?
Postitas:
Kägu
21.08.2023 08:59
Korrapärane tsükkel, viimased päevad algasid 28.7 ja praegu tsükli 25-päev.
Kuna rasedusteste käepärast polnud, tegin ov testi kuhu tuli 2 triipu.
Vaevalt et praegu mul ov toimumas.
On keegi veel ov teste sel moel kasutanud ja hiljem rasedustest ka positiivne?
0
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
21.08.2023 09:21
Olen kasutanud AGA ovulatsioonitestile tulevadki ju peaaegu alati triibud. OV näitab AINULT kui mõlemad triibud on sama tumedad või tulemustriip tumedam kui testtriip. Seega lihtsalt kahe triibu olemasolu ei näita ei ovulatsiooni ega rasedust – hetkel ei loe seda välja.
Mul mõlema rasedusega OV testid läinud uuesti tumedaks nagu oleks uuesti ovulatsioon, kuid 10 tundlikkusega rasedustest veel rasedust ei näitanud. Päev-paar hiljem juba näitas rasedustest ka. Kui rase ei olnud siis ka OV triip tsükli lõpus/uue alguses tumedamaks ei läinud.
Hetkel raske nõu anda, kuna pole aru saada, kas said siis positiivse ovulatsioonitesti ehk kahe tumeda triibuga ja kas/kui pikalt oled ovulatsiooniteste teinud ja, kas oled see tsükkel juba positiivse ovulatsioonitesti saanud. Üldiselt ei saa kunagi väita “nii hilja ei saa ovulatsiooni toimuda” kuna vabalt võib.
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
21.08.2023 12:12
Kannata veel paar päeva ja tee õige test. Kui oled rase, ei kao see triip paari päevaga kuhugi ja tõesti, ov test annab väga tihti 2 triipu, see on ju tegelikult ov-positiivne ainult siis kui triip on sama tugev kui teine, aga kahte triipu näitab see tihti.