Ilmselt sa siiski ei söö nii vähe ega liigu nii palju kui sa arvad. Kaalukaotus on siiski võimalik vaid nende kahe elemendi olemasolul. Parim oleks osta endale sammulugeja, saad selgema pildi.
See on väga lihtsustatud ja vananenud arusaam, et kaalutõus- või kadu on seotud ainult söömise ja/või liikumisega.
Mul on olemas sammulugeja nii telefonis kui aktiivsusmonitor käe peal, mis samme loeb. Käe peal olev saadab andmed ka Cronometer appi. Liikumisega on kõik korras, selleks on mul koer ja väikesed lapsed, niisama istumiseks on väga vähe aega.
Väga kahtlen, et siit saan nõuannet, mida ma poleks proovinud. Ka arstid ja toitumisnõustajad laiutavad käsi, olen korduvalt haiglas uuringutel olnud. Tihtipeale küsitakse, ega mul stressi pole, aga see ei vii mind kusagile. Kordan veel, et varasemalt olid mu toitumisharjumused oluliselt ebatervislikumad ja kaalu ei lisandunud. Peale kolmanda lapse sündi läks midagi nihu ja kaal hakkas tohutu tempoga tõusma. Sünnitusjärgsel ülevaatusel 1.5k peale sünnitust märkas günekoloog juba kaalutõusu ja andis saatekirja endokrinoloogi juurde.
Lastega emad vast kujutavad isegi ette kui palju lapse esimese poole eluaasta jooksul emal süüa aega on, eriti kui lisaks pisikesele on veel 3a kaksikud, kelle sabas peab jooksma, suur majapidamine, koer ja enda ettevõte, kust vanemapuhkus kõne alla ei tule.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 02.09 18:24; 02.09 18:25; 03.09 13:01; 03.09 15:10; 06.09 17:11;