Esileht Hobinurk Kehakeel

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 30 )

Teema: Kehakeel

Postitas:
Kägu

Üks päev oli kehakeele lugeja Inga Lunge Õhtu saates. Luges poliitikute kehakeelt fotodelt. Kas te oskate kehakeelt lugeda, või oskate näidata oma kehakeelt nii, et see oleks sõnumiga sama? Või mida annab teadmine, kui oskad kehakeelt lugeda ja saad aru, et teine on ebakindel?

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üks päev oli kehakeele lugeja Inga Lunge Õhtu saates. Luges poliitikute kehakeelt fotodelt.

Millal temast kehakeele lugeja sai? Või andsid sina talle selle tiitli, kuna ta figureeris mingis saates ja vaatas pilte?

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Esmaspäeases Õhtu saates õpetab Inga Lunge poliitikute kehakeelt lugema” selline pealkiri ja saate tutvustus oli.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Esmaspäeases Õhtu saates õpetab Inga Lunge poliitikute kehakeelt lugema” selline pealkiri ja saate tutvustus oli.

See on ju kommertskanal, mis teeb müügi nimel mida iganes. Ja eksitavad pealkirjad on üldse kuidagi tavapäraseks saanud.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inga Lunge on kehakeele koolitaja. Nii oli saates öeldud. No ja inimesed ju ikka õpivad elu jooksul midagi juurde.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

kehakeele lugemine lihtsates asjades polegi nii raske.  Nt keelav või eitav või vastupanev zest rääkimisele on käte sidumine kas ees,  käed risti rinnal, aga mitte alati. Võib ka kätele mingit muud tegevust anda, peaasi et nad liiguvad. Valetamisel ka enamasti inimesed vaatavad vasakule, aga samuti mitte alati kui tegemist on kogenud valetajaga. Laste pealt õppisin. Asjatundjaks saada on hoopis keerulisem.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

tegemist on posimisega, 99% ulatuses täiesti lambist välja mõeldav jama

+9
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

ei ole jama, see on üks psühholoogia teemasid. Keda huvitab, siis sellel teemal on ju virnade viisi raamatuid ilmunud.

Head suhtlejad loevad kehakeelt intuitiivselt, endale teadvustamata, aga ei teeks paha asjaga kursis olla, et mitte ka reageerida intuitiivselt.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav on see et isegi riietus ja välimus on see millest saab sõnumit välja lugeda. Panin selga täna need riided, sest meeldisid just need. Rohkemgi mõelnudki. Aga kehakeele oskajad oskavad sellest midagi välja lugeda.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inga Lunge on kehakeele koolitaja. Nii oli saates öeldud. No ja inimesed ju ikka õpivad elu jooksul midagi juurde.

Okei, siis muidugi. Tore, kui inimene ennast elukestvalt koolitab.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav on see et isegi riietus ja välimus on see millest saab sõnumit välja lugeda. Panin selga täna need riided, sest meeldisid just need. Rohkemgi mõelnudki. Aga kehakeele oskajad oskavad sellest midagi välja lugeda.

Ole nüüd! Päris nii lihtsalt see siiski ei käi.

Seevastu, kui sul on näiteks ainult ühte tüüpi riided või eelistad garderoobis ainult ühte-kahte värvi, siis sellest ehk saaks midagi välja lugeda. Aga ei midagi põhjapanevat.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tavakodanike puhul võib see kehtida, aga poliitikud on ammu kõiges tõde varjama, näitlema õppinud. Ei ole nemad nii lihtsakesed, et muudkui loe.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Psühholoogiaõpingute jooksul õpetatakse küll kehakeelt lugema. Osa asju on väga lihtsad, osa märke sellised, et neid on raske varjata ka neil, kes ise on spetsiaalselt kehakeelt õppinud. Arstidele ja politseinikele õpetatakse ka kehakeelt lugema. Ja eks võib ka ise õppida, mingid elementaarsed asjad saab ju selgeks ka ise raamatuid lugedes. Samas on mul alati neid “spetsialistide” arvamusi naljakas lugeda, sest päris spetsialist eriti ajakirjanduses või mingis saates sõna võtma ei kipu. Mingi pilt või kaks sekundit videot ei võimalda tegelikult mingeid järeldusi teha. See on pigem meelelahutusliku iseloomuga tegevus. Sinna patta läheb ka see Inga Lunge.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sinna patta läheb ka see Inga Lunge.

No Pilvede all sai ju otsa noh.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas poliitikud ka mitte ei õpi esinemist ja kehakeelt, et mõjuda veenvalt esinedes. Et kuidas saab lugeda kehakeelt õppinute kehakeelt, kui nad teavad, millega ei tohiks eksida, et nende sõnad ja kehakeel läheks kokku.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on huvitav osa psühholoogiast. Nt mina olen suht arg ja ebakindel. Lähen vahel suheldes närvi. Aga ma ei valeta enamasti. Kui vaid selleks et teise tundeid mitte riivata. Ja kui ma valetan selleks, et teine ei solvulks, siis kehakeele ekspert loeb seda ikka valetamiseks. Kui ma ütleks ausalt välja, teades et teisele on sõnum valus, siis oleks ma aga ebaviisakas või taktitundetu, mis on ka halb. Seega peab vahel valetama, sest teine ei taha kuulda minu tõde.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas poliitikud ka mitte ei õpi esinemist ja kehakeelt, et mõjuda veenvalt esinedes. Et kuidas saab lugeda kehakeelt õppinute kehakeelt, kui nad teavad, millega ei tohiks eksida, et nende sõnad ja kehakeel läheks kokku.

Õpivad küll ja selliseid elementaarseid asju teavad kindlasti kõik esinejad. Samas on märke, mida ei saa ise teadlikult mõjutada. Lisaks mõjuvad kätteõpitud žestid ja käitumine võltsilt, inimesed tunnetavad seda intiuitiivselt, et see on võlts. Kes on kehakeelt õppinud, selle jaoks on see juba samuti informatsioon, et inimene väga teadlikult oma kehakeelt kontrollib. Samas kõiki asju siiski kontrollida ei saa, õpi palju tahad.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

ei ole jama, see on üks psühholoogia teemasid. Keda huvitab, siis sellel teemal on ju virnade viisi raamatuid ilmunud.

Head suhtlejad loevad kehakeelt intuitiivselt, endale teadvustamata, aga ei teeks paha asjaga kursis olla, et mitte ka reageerida intuitiivselt.

See, mis lehtedes avaldatakse, kus suvaline (pahatihti keskharidusega) ajakirjanik, kellel pole mingit psühholoogiaalast haridust, võtab heaks kellegi kehakeelt kommenteerida ja selle põhjal midagi väita, on täielik jama. Eriti torkas viimasel ajal silma see Kallase kuulamistega seoses, mil mitu korda lugesin etteheiteid, et Kallas kehakeel oli tõrjuv ja mittekoostööaldis. Eriline jama, kui asjast endast midagi ei tea või see üle jõu käib, siis hakatakse kehakeelt “lugema”.

Eriti kehtib see kõik muidugi Õhtulehe korral, millele siin viidatakse.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nt hea kehakeele ekspert on ID discovery Cime saadetes Faking it:…

Aga noh, iga näitleja peabki kehakeeles üsna kodus olema ja seda muuta/kontrollida oskama, see on üks tema töö osa, niie midagi ta sellest teab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kannan suht tihti musta värvi riideid, mis teha, see mu lemmik värv. Ekspert ilmselt loeks välja, et lein või masekas peal, no ei ole 🙂

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ekspert ilmselt loeks välja, et lein või masekas peal, no ei ole

<br />See ei oleks mingi ekspert. Palju tõenäolisem, et arvad, et must värv salendab. Kahjuks pole see ka tõsi 😀 

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üks šarlataansus kõik

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kannan ka musta. Mul on mitu põhjust, aga visuaalne salendamine mitte. Must on minu arust praktiline. 1Teistelt värvidelt jääb plekk või mustus suure tõenäosusega näha. 2must mustaga sobib alati. 3mulle meeldivad küll värvid, aga teiste seljas. Ise ma suudan värve kanda u pool tundi. Need tüütavad mu ära. 4 välismaal käies meeldisid mulle nii väga prantsuse naised, kes olid kõik mustas. Stiil selline, et vähem on rohkem.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See, mis lehtedes avaldatakse, kus suvaline (pahatihti keskharidusega) ajakirjanik, kellel pole mingit psühholoogiaalast haridust, võtab heaks kellegi kehakeelt kommenteerida ja selle põhjal midagi väita, on täielik jama. Eriti torkas viimasel ajal silma see Kallase kuulamistega seoses, mil mitu korda lugesin etteheiteid, et Kallas kehakeel oli tõrjuv ja mittekoostööaldis. Eriline jama, kui asjast endast midagi ei tea või see üle jõu käib, siis hakatakse kehakeelt “lugema”.

Mina ei ole mingi kehakeele ekspert, aga Kaja Kallas mõjus tõepoolest rabedalt, ebakindlana ja kaitsepositsioonis. Olen nimelt elupõline koolitaja ja seetõttu “loen” inimesi üsna hästi. Miks niisugusel positsioonil inimene ei tee tööd oma kõne ja kehahoiakuga, on mulle mõistatus.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja-jah, kõik valetajad mudivad sõrmi ja vaatavad vasakule, nagu oleks vastava koolituse läbinud 😆 Poliitikud peavadki valetama, muidu ei võeta teda ju tõsiselt, seega kui näed ebakindlat poliitikut, võib tegemist olla hoopis haruldaselt ausa (loe: kehva) poliitikuga.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks niisugusel positsioonil inimene ei tee tööd oma kõne ja kehahoiakuga, on mulle mõistatus.

Kui emotsioonid löövad üle pea, ei suudeta seda jälgida, mida on õpitud. Ja tegelikult paistab see välja ega mõju veenvalt, kui inimene ongi ebakindel, aga kasutab õpitud žeste.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

sotsiopaadid suudavad olla kindlad. Teistel on ikka tundeid ja oma kriitilisi mõtteid enda suhtes.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei ole mingi kehakeele ekspert, aga Kaja Kallas mõjus tõepoolest rabedalt, ebakindlana ja kaitsepositsioonis. Olen nimelt elupõline koolitaja ja seetõttu “loen” inimesi üsna hästi. Miks niisugusel positsioonil inimene ei tee tööd oma kõne ja kehahoiakuga, on mulle mõistatus.

Mina olen mõelnud, et see abitu olek ja sõrmede mudimine võib olla teadlikult tehtud, et kaastunnet tekitada. See ei ole ju midagi uut. Kajakas ei ole nii rumal, küll tema juba retoorikatunde on võtnud.

Samuti nagu ühe meespoliitiku heinakuhja-soeng tundub teadliku valikuna. Nunnuefekti tekitamiseks, või nii. Ma kujutan ette, et just naissoost valijad lähevad sellele liimile, et isssaaand, kui nunnu, temale läheb minu hääl.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen mõelnud, et see abitu olek ja sõrmede mudimine võib olla teadlikult tehtud, et kaastunnet tekitada. See ei ole ju midagi uut. Kajakas ei ole nii rumal, küll tema juba retoorikatunde on võtnud.

Samuti nagu ühe meespoliitiku heinakuhja-soeng tundub teadliku valikuna. Nunnuefekti tekitamiseks, või nii. Ma kujutan ette, et just naissoost valijad lähevad sellele liimile, et isssaaand, kui nunnu, temale läheb minu hääl.

mina just vastupidi selliseid asju kuidagi välja ei loe, pigem arvan, et alahinnatakse rahvast

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võtame luubi alla hoiaku, st kehahoiu. Längus õlad, see näitab ju süütunnet, kehva enesehinnangut. On nii? Või hoopis seda et inimesel on vilets rüht, nõgus selg ja ta ei treeni end. On nõrgad lihased. Ma olen 5a nüüd trennis käinud. Mu rüht on paranenud. Ma suudan end sirgemalt hoida.  On mu jutt nüüd usutavam kui varem? Treenin lihaseid ja mu jutt tundub teistele veenvam?

+1
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 30 )

Esileht Hobinurk Kehakeel