Ma ka vanasti tutvusin Danzumehe blogiga, enne kui etendusele pileti ostsin, aga minu jaoks enam ammu ei päde ka tema arvamus. Tundub, et on liigselt teatrirahvaga sõbraks saanud ja ei julge halba välja öelda või siis ongi südames nii hea inimene, et absoluutselt kõigis etendustes näeb midagi head ja halva jätab puutumata. Ma olen mitme enda jaoks väga kehva etenduse kohta tema blogist kiidusõnu lugenud.
Ei tulnud enne selle pealegi, et peaks täpsustama, aga loomulikult rääkides poole etenduse ajal lahkumisest räägime ikka vaheajal lahkumisest, mitte pimedas saalis püsti tõusmisest ja välja kohmerdamisest. See poleks viisakas ja segaks muuhulgas ka neid teatrikülastajaid, kellele väga meeldib. Aga poole pealt lahkun kindlasti, kui tükk ei meeldi. Olgugi piletid kallid, aga minu aeg on veel kallim ja mul pole mingit soovi enda hinnalist aega mingi jura peale raisata.
Kahjuks on teatrietenduse vaatama minek alati risk. Mitte kunagi ei saa ette teada, kas süžee meeldib ja kas naljad on piisavalt maitsekad jne. Seega puudub võimalus teha eeltööd ja selle põhjal enda jaoks väga halvad etendused välistada. Kusjuures Linnateatri puhul on sageli juba etenduse enda kirjeldus nii krüptiline, et pole võimalik aru saada, millest see etendus üldse räägib.