Teema: Keisrinna
Keegi vaatab uut sarja “Keisrinna” Kanal2s?
Mis arvate?
Vaatasin, veider asi. Esmapilgul tundus lihtsalt nii halb aga imelikul kombel jäin vaatama(HBO-s on 2 hooaega). Ajalooga pole seal suurt midagi pistmist. Hiljuti ilmus raamat Katariinast(Peetri keisrinna), see oli küll väga hästi koostatud ja kirja pandud.
Mul on see ära vaadatud (1. hooaeg), kohe pärast välja tulemist, aga 2. hooaeg ei meeldinud enam või jäi pooleli.
Esimene hooaeg meeldis, niivõrd-kuivõrd.
Seda ei vaata, aga enne seda näidatud “”Näitemäng” painab küll siiani (vägs hästi tehtud sari ning väga kohutav eluline juhtum, millel põhineb)
Vaatan näitlejate pärast. Sari ise on satiir.
Raamat Peetri keisrinna ei räägi Katariina II-st.
Peeter liiga rõve, filmis, ei taha ta pärast enam vaadata.
Kuna meeldivad selle ajastu filmid siis jäin vaatama. Kahtlemata on tegemist väga veidra sarjaga aga jällegi midagi teistmoodi.
Ma selle teema peale otsisin aastalõpus sarja üles ja vaatasin ära – no täitsa muhe ju! Balansseerib kangesti hea maitse piiril, aga tundliku silmaga tehtud ja irooniat/ sarkasmi pritsib laias kaares. Venemaa ajaloolisele olemusele on ka täitsa hästi pihta saadud.
Vaatasin selle teema peale üle ja itsitasin küll. Kullafond ei ole, aga vaadata kõlbab.
Ma selle teema peale otsisin aastalõpus sarja üles ja vaatasin ära – no täitsa muhe ju! Balansseerib kangesti hea maitse piiril, aga tundliku silmaga tehtud ja irooniat/ sarkasmi pritsib laias kaares. Venemaa ajaloolisele olemusele on ka täitsa hästi pihta saadud.
Absoluutselt nõus!
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.