Mina pole ka end vaktsineerinud.
Kuigi vahepeal oli aeg kirja pandud, vabastasin selle aegsasti kellelegi teisele.
Saan selle vajalikkusest aru kyll. Reisimist soodustab samuti, mis mullegi vajalik oleks.
Aga.. mis sundis ettevaatlikkusele, oli gripivaktsiin. Ma olen enamuse aja oma elust olnud täiesti terve inimene (vanus: 41), kuid peale gripi systi (kahel aastal) sain kohutava kurguvalu. No ikka p6rguliku! Mida pole ei varem ega ka hiljem kunagi kogenud. Mitte ykski rohi, pihusti, siirup ei toiminud. Pluss valuvaigistid. Vaevlesingi kolm ööd-päeva ärkvel.
Eelmine sygis jätsin selle jama vahele ja enesetunne on olnud läbi aasta endiselt suurepärane!
Arvestades eelnevalt kirjapandut, siis on tekkinud t6esti m6te, et kui selle sutsu ka veel teen.. täiendan vbl surmaregistrit. Inimestel on selline “OMA” sisemine tunnetus, mida ma usaldan.
P.s. mu vend p6des koroona läbi ilma yhegi symptomita. Test oli tal tarvis teha, kuna ei ela Eestis: siia kylla tulles j6ulude ajal. Ma ka ju samast puust tehtud – see mahendas hirmu. Eelistaksin pigem läbip6demist ja oma loomulikku immuunsust.
Vanemad ja vanavanemad on k6ik kenasti kaitstud (vaktsineeritud).
Mu ema on arst, kuid ka tema ei sekkunud mu otsusesse. Kogu see teema on olnud nii kiires muutumises (muteerumises), et jah… tark ei torma 😉
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 28.06 09:25; 28.06 10:14; 28.06 18:55;