Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kes tegelikult sandistab lapsi?

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 150 )

Teema: Kes tegelikult sandistab lapsi?

Postitas:
Kägu

Keeruline on ju talle keelata seda mida ta väga tahab, lihtsalt põikpäisusest.

Vot siinkohal arvan ma teisiti. Põikpäisusest ei tohigi midagi ära keelata. Teismelise keha, aju ja hormoonsüsteem ei ole veel välja arenenud ja seega ei pruugi see hetke veendumus olla veel lõplik veendumus. Seetõttu see keelamine ei ole keelamine põikpäisuse tõttu, vaid otsuse hilisemasse aega lükkamine ja seda täiesti põhjendatult.

+22
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Vot siinkohal arvan ma teisiti. Põikpäisusest ei tohigi midagi ära keelata. Teismelise keha, aju ja hormoonsüsteem ei ole veel välja arenenud ja seega ei pruugi see hetke veendumus olla veel lõplik veendumus. Seetõttu see keelamine ei ole keelamine põikpäisuse tõttu, vaid otsuse hilisemasse aega lükkamine ja seda täiesti põhjendatult.

Jälle, soomuutmises on tähtis aeg kuna seda teha. Hilisem tulemus on kehvem. Kui sa lõpuks ikka lubad, miks siis mitte kohe lubada? Võta poiss, tahab saada tüdrukuks. Aga kui tal on häälemurre juba ära olnud, siis jääbki jämeda häälega naiseks. Kõik saavad aru et ta pole naine. Need kes siis said juba enne häälemurret hormoonravi, nemad on õnnestunud ja sinu laps pettunud.

pilt

Sinu kommentaar Perekooli Foorumis märgiti ebasobivaks.

Vastavalt Perekool.ee kasutajatingimustele on Teil 48 tundi, et viia kommentaar vastavusse kasutajatingimustega.

Kasutajatingimused:
https://perekool.ee/toimetus/kasutajatingimused/

Kui leiate, et kommentaar ei riku Perekool.ee kasutajatingimusi, siis on teil õigus jätta kommentaar muutmata.

Kommentaari autor vastutab ainuisikuliselt kommentaari sisu üle.

Kommentaaride sisust tekkinud nõuete tekkimisel edastab Perekool.ee kõik andmed kommentaari autori kohta Õigusorganitele.

NB! Tegu on informatiivse kirjaga, kirjale mitte vastata. Küsimuste korral kirjutage info@perekool.ee

Viide kommentaarile: https://foorum.perekool.ee/vastus/3581331/

Lisainfo:

Valetamine, laim, vulgaarne enese väljendus, teisi kasutajaid alaväärselt kohtlev (Kasutajatingimused 4.5)

+2
-21
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kui sa lõpuks ikka lubad, miks siis mitte kohe lubada?

Selle pärast, et teismelise eas lihtsalt ei saa kindel olla, et see on lõplik soov. Mis siin vaielda on. Hormonaalsüsteemi areng ei ole tahtele alluv.

+16
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Olgem nüüd realistlikud, soodüsfooriaga inimesi on ikka kaduvväike hulk. Sellega olen nõus, et neile ei peaks liiga ennatlikult hormoonravi andma jne, aga SELLE murega jõuab psühhiaatrile siiski kaduvväike hulk. Valdav enamus psühhiaatrikülastusi on siiski depressiivsed või tähelepanuhäiretega.

Ja sellest “kaaslaste survest”. Mina pean tunduvalt olulisemaks vanemate inimeste survet, sest olen kõrvalt näinud, kuidas 30+ mehed igasuguse häbita 15aastastele ligi ajavad ja neile maad ja ilma kokku lubavad. Ja noored tihti annavad järele, sest nii lahe, vanem partner. Sh mitte ainult heteromehed ja mitte ainult tüdrukutele, geimehed täpselt sama moodi otsivad süüdimatult noort liha, keda ära kasutada. Tihti nad ei saa arugi, et midagi valesti teevad, tuttav 30+ lesbi rääkis mulle täiesti tõsiselt, et tal on 14aastasega ju armastus. 14aastane oli vaimselt ebastabiilne ja alles otsis end, tal ei ole vaja, et keegi talle kätt püksi ajaks, on see siis mees või naine, las kasvab enne natuke või vähemalt mehkeldab omasugustega. Nii et kui üldse on üks seksuaalsuse ja seksiga seotud seadus, mis tuleks kiiremas korras ära muuta, on see see, et täisealised võivad vabalt seksida kõigiga, kes 14 täis. Aga sellest pole miskipärast ükski erakond huvitatud.

+18
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sa lõpuks ikka lubad, miks siis mitte kohe lubada?

Selle pärast, et teismelise eas lihtsalt ei saa kindel olla, et see on lõplik soov. Mis siin vaielda on. Hormonaalsüsteemi areng ei ole tahtele alluv.

Hormoonsüsteem ongi see mida ära kasutatakse. Enne puberteeti on tüdrukud ja poisid välimuselt väga sarnased ja alles puberteedi eaga hakkab kujunema ühest üks ja teisest teine.
Ma saan aru et sa räägid sellest kas noore soov on lõplik, aga ega seda ei tea mitte keegi kas lõpuks inimene rahul on.

0
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enne puberteeti on tüdrukud ja poisid välimuselt väga sarnased ja alles puberteedi eaga hakkab kujunema ühest üks ja teisest teine.

Ega ikka ei ole küll.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga inimesed on ju rikkad. Mõnel lapsel on arvel miljonid.

ükski miljonärist alaealine ei saa ise oma raha kasutada.

+9
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Soovahetuse vaidlus on mõttetu, nii nagu kõigil on tänapäeval nutitelefonid, nii on soovahetus või hormonaalsed muutused väga odavad endale lubada ja odavamaks see asi ka läheb. See on kaotatud sõda juba ette, nii nagu kanep on meil tänavatel mida vanasti ei olnud jne. Pigem oleks kurvem kui lapsest saab narkomaan kui soovahetaja.

+1
-15
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovahetuse vaidlus on mõttetu, nii nagu kõigil on tänapäeval nutitelefonid, nii on soovahetus või hormonaalsed muutused väga odavad endale lubada ja odavamaks see asi ka läheb.

tõsi, jah? kui palju soovahetus siis maksab ka?

+4
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Soovahetuse vaidlus on mõttetu, nii nagu kõigil on tänapäeval nutitelefonid, nii on soovahetus või hormonaalsed muutused väga odavad endale lubada ja odavamaks see asi ka läheb.

tõsi, jah? kui palju soovahetus siis maksab ka?

Oleneb kui kaugele vahetada tahad. Enamustele ju sobib kui saavad naiseliku välimuse, silikoontissid maksavad vist 3000 eurot. Nokut enamus ära ei lõika, see kahaneb hormoonide toel niigi väga pisikeseks. Kui enam ei soovita olla naine, siis lõpetatakse hormoonide võtmine ja keha taastub tagasi. Hormoontabletid kindlasti kallid ei ole, midagi müstilist ei ole.

Kui mõni tüdruk ka lõikab omal rinnad maha, siis saab silikoonid või proteesid panna. Rinnavähk ju niigi paljudel naistel võtab tissid ära.

Sinu kommentaar Perekooli Foorumis märgiti ebasobivaks.

Vastavalt Perekool.ee kasutajatingimustele on Teil 48 tundi, et viia kommentaar vastavusse kasutajatingimustega.

Kasutajatingimused:
https://perekool.ee/toimetus/kasutajatingimused/

Kui leiate, et kommentaar ei riku Perekool.ee kasutajatingimusi, siis on teil õigus jätta kommentaar muutmata.

Kommentaari autor vastutab ainuisikuliselt kommentaari sisu üle.

Kommentaaride sisust tekkinud nõuete tekkimisel edastab Perekool.ee kõik andmed kommentaari autori kohta Õigusorganitele.

NB! Tegu on informatiivse kirjaga, kirjale mitte vastata. Küsimuste korral kirjutage info@perekool.ee

Viide kommentaarile: https://foorum.perekool.ee/vastus/3581355/

Lisainfo:

Valetamine, laim, vulgaarne enese väljendus, teisi kasutajaid alaväärselt kohtlev (Kasutajatingimused 4.5)

0
-20
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma lugesin nüüd statistikat, seal öeldi, et enne kooseluseaduse vastuvõtmist soovis viie aasta jooksul soovahetust 13 inimest, siis pärast oli see number 15. Selliste arvude juures mingist hüppelisest kasvust rääkida on lihtsalt eksitav. Ometi kajastati seda ajakirjanduses just nii ( räägiti hüppelisest kasvust). Ei ole see ajakirjandus sugugi alati nimelt Ekre vaadete vastu, vahel on ka poolt. Ajakirjandus lihtsalt armastab värvikaid pealkirju, olgu need õiged või valed.

Reaalsuses on neid, kes soovahetuse pärast psühhiaatri poole pöörduda tahavad ikka vähemus. Enamikel juhtudel on probleemiks muud asjad.

Äkki paneksid selle statistika siia ka? Teiseks on Eestis laste massiline soodüsfooria hoo sisse saanud nimelt viimase aasta jooksul, seega oleks hea panna siia ka uuemad, 2019.-2020. a pärinevad arvud.

Teine statistika on jällegi niisugune nagu sellel lingil: http://www.tv7.ee/vod/player/40301/?fbclid=IwAR14LxzCm5-vkpclrTfiiSVy9QJ36s8ZWw46saoHnKVHEgMuLTp__ZFkgoU “Homoabielude mõjud Massachusettsile.” Saade räägib Ameerikas Massachusettsi osariigist, kus sooneutraalne abielu legaliseeriti. Riigi tellitud uurimuse järgi kasvas Massachusettsi gümnasistide seas end homoks määratlevate ja homosuhteid harrastanute arv aastatel 2005 – 2009 50% võrra.

Üks soome kogemuslugu (eestikeelsete subtiitritega): https://www.youtube.com/watch?v=tzyhM5S4HJE

https://www.facebook.com/100008376091927/videos/vb.100008376091927/2519526568336522/?type=2&video_source=user_video_tab

LGBT+ on Eesti Lastekaitseliidu koostööpartner ning LGBT sümboolikagi on rõhutatult lapsepärane – vikerkaar, roosa ükssarvik jms, mis kõnetab enim ca 10-aastaseid tüdrukuid. LGBT+ võiks jätta lapsed rahule.

+16
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Siin on pikem intervjuu ajakirjanikuga, kes uuris teemat ja kirjutas sellest ebaproportsionaalselt suurest tüdrukute soomuutmisest raamatu. Ta ei ole mingi aktivist emmalt-kummalt poolelt, väga mõistlik jutt ja väga kurb, et selline nähtus vohab. Arvestades seda tüdrukute kogust, kes tahavad või on teinud soovahetusopertasiooni, peaks meil ka massiliselt olema täiskasavanud naisi (kel terve elu pole lastud mees olla) selle sama sooviga. Millegipärast on need aga just teismelised.

https://www.youtube.com/watch?v=CtftWcgXjdg

+11
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siin on pikem intervjuu ajakirjanikuga, kes uuris teemat ja kirjutas sellest ebaproportsionaalselt suurest tüdrukute soomuutmisest raamatu. Ta ei ole mingi aktivist emmalt-kummalt poolelt, väga mõistlik jutt ja väga kurb, et selline nähtus vohab. Arvestades seda tüdrukute kogust, kes tahavad või on teinud soovahetusopertasiooni, peaks meil ka massiliselt olema täiskasavanud naisi (kel terve elu pole lastud mees olla) selle sama sooviga. Millegipärast on need aga just teismelised.

https://www.youtube.com/watch?v=CtftWcgXjdg

Pmst on see turundamine kõik. Igaüks tahab siin elus leida oma nišhi kus mingeid probleeme saaks lahendada. Igaüks võib kirjutada raamatu, kasvõi perekoolist ja on inimesi kes seda usuks.

+2
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kellele kuulub inimese keha? Kellel on õigus öelda, mida kehaga tohib teha ja mida mitte? Miks mingid “taadid” leiavad, et neil on õigus öelda, mida keegi teine oma kehaga tohib teha ja mida mitte? Kes nad sellised on?  Trampigu jalgu ja kaitsku oma keha, sellest saan ma aru, aga keegi ei lähe ju neid ümberlõikama ometi. Minule isiklikult ei meeldi keha ümberlõikumine. Ja seetõttu ma oma kehaga ka seda ei tee. Aga öelda teisele, mida sa tohid teha ja mida mitte, see on totalitaarse maailma vaatekoht, et on keegi, kelle sõna ja hääl on suurema kaaluga ja kes surub oma tahtmise peale. Pole mingite “taatide” otsustad, kes tohib sünnita ja kuna ja kes kellega elab ja kuhu tohib minna ja kuhu mitte.  Ainus, mis peaks lõppema, on laste lõikumine. Täiskasvanul peab olema õigus oma kehaga teha mis tahab. Kui tõesti lõikumise vastu võidelda, siis kogu see meeste suguelundite ümberlõikamise teema peaks olema välistatud. Kas näiteks Eestis tehakse lastele ümberlõikamisi usulistel põhjustel ? Vat sellega peaks tegema. Aga täiskasvanud tehku mis tahavad oma kehaga, see on isiklik asi.  Kui pärast kahetseb, ongi õppetund, mida teisega jagada, et väga rutakalt ei otsustata.  Sama võib öelda ka alkoholi ja narko tarbimise kohta, ka seda kahetsetakse. Või rutakas lahutus jne, jne. Keha ümberlõikamisega kiirustamine on üks paljudest tegudest, mis jääb endaga ja meeldetuletama, et asjad tuleb järgimõelda, enne kui teeb. Aga laste sandistamise lõpetamine peaks algama sellest, et enam ei lõigataks mehi ümber lapsena.

+6
-10
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kellele kuulub inimese keha? Kellel on õigus öelda, mida kehaga tohib teha ja mida mitte? Miks mingid “taadid” leiavad, et neil on õigus öelda, mida keegi teine oma kehaga tohib teha ja mida mitte? Kes nad sellised on? Trampigu jalgu ja kaitsku oma keha, sellest saan ma aru, aga keegi ei lähe ju neid ümberlõikama ometi. Minule isiklikult ei meeldi keha ümberlõikumine. Ja seetõttu ma oma kehaga ka seda ei tee. Aga öelda teisele, mida sa tohid teha ja mida mitte, see on totalitaarse maailma vaatekoht, et on keegi, kelle sõna ja hääl on suurema kaaluga ja kes surub oma tahtmise peale. Pole mingite “taatide” otsustad, kes tohib sünnita ja kuna ja kes kellega elab ja kuhu tohib minna ja kuhu mitte. Ainus, mis peaks lõppema, on laste lõikumine. Täiskasvanul peab olema õigus oma kehaga teha mis tahab. Kui tõesti lõikumise vastu võidelda, siis kogu see meeste suguelundite ümberlõikamise teema peaks olema välistatud. Kas näiteks Eestis tehakse lastele ümberlõikamisi usulistel põhjustel ? Vat sellega peaks tegema. Aga täiskasvanud tehku mis tahavad oma kehaga, see on isiklik asi. Kui pärast kahetseb, ongi õppetund, mida teisega jagada, et väga rutakalt ei otsustata. Sama võib öelda ka alkoholi ja narko tarbimise kohta, ka seda kahetsetakse. Või rutakas lahutus jne, jne. Keha ümberlõikamisega kiirustamine on üks paljudest tegudest, mis jääb endaga ja meeldetuletama, et asjad tuleb järgimõelda, enne kui teeb. Aga laste sandistamise lõpetamine peaks algama sellest, et enam ei lõigataks mehi ümber lapsena.

Nii ja naa. Ühtepidi on sul õigus, teistpidi ka need taadid on olnud noored ja omanud äkki samu kogemusi… Kõik oleks hästi kui inimesed jah ei süüdistaks oma ebaedus teisi, et miks mulle ikka ei öeldud või ei keelatud või teised siis, miks te mind keelate ja ei luba mul.
Aga inimkond on sedasi loodud, et käime oma teed kõik karjakaupa ja kes väga erinevad teistest, need pudenevad reelt maha.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina arvan ka nii, et sest kuna on kaks erinevat asja – esiteks, oma soo ühiskondlikust stereotüübist eemaldumine ja teiseks, soo vahetamine. Mina pole küll pole kindel, kas laps on adekvaatne neil kahel asjal vahet tegema ja otsustama, kumba ta siis ikkagi tahab. Segaduses laste soovahetusopile ahvatlemine mingi jutuga: “Kiirusta – sa hiljem ei saa!” vms., on minumeelst väga vastutustundetu laste ebaküpsuse ja kerge mõjutatavuse ärakasutamine.

Minumeelest võiks siis kõigepealt piirduda soosterotüübist eemaldumisega – okei, tüdruk lõigaku juuksed lühikeseks, ärgu iial pangu selga roosat kampsunit, hobina remontigu garaažis mootoreid… Väga võimalik, et ta täiskasvanuna leiab, et oi, näe, tegelikult saab naisena endale meeldivat elu elada ja toredate asjadega tegeleda ja polegi vaja tingimata vaja oma keha mehe kehaks muutma hakata.

massiliselt olema täiskasavanud naisi (kel terve elu pole lastud mees olla) selle sama sooviga. Millegipärast on need aga just teismelised.

Ma arvan, et põhus ongi see, et täiskasvanud naised oskavad lüüa kaks asja paremini lahku – kui ma tahan olla  nö. “ebanaiselik naine” (mitte riietuda sitsi-satsi, mitte meikida, omada nö. mehelikku hobi või tööd), siis ma olen. Ja kui keegi hakkab minu kallal virisema stiilis: “Ise naine, aga..”, siis on väljakujunenud inimesel piisavalt enesekindlust, et oma valikuid kaitsta. Teismeline võib olla ebakindel: “Kuidas ma jätan nendes tüdrukute värkides osalemata – ütleb keegi veel halvasti… aga vat, kui ma oleks poiss, siis oleks lihtsam, sest kellelegi ei tunduks imelik…” Tegelikult tuleks kasvatada hoopis enesekindlust ja enesekehtestamise oskust.

(PS. Nagu paljud eelnevad käod, ma ka ei arva, et lapsed soovivad psühhiaatri vastuvõtule pöörduda eelkõige soosegaduse pärast  – kindlasti palju sagedasemad pöördumise põhjused on depressioon, ärevushäired)

+10
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Millegipärast on need aga just teismelised.

Teismelised sellepärast, et “kvaliteet” pidavat siis parem olema. Mida nooremalt pihta hakkad, seda kvaliteetsema transinimese saad. Statistika ei loe, vaata parem ilupilte. Miks peaks tahtma olla kõhn tavaline poiss, kui sinust võib saada selline rinnakas mimm. Mida rinnakas mimm enne ja pärast fotosessiooni teeb, kui palju hormoone sööb, kust valutab, kust pitsitab, mis vaevused ja psüühilised hädad on, seda me pildilt ei näe.

Ja nüüd on selge, miks nad just lastele ligi ajavad, õigemini on see nüüd mustvalgelt kirja saanud. Sest nad saavad!

Neil kahel vaidlejal siin, kellest üks on erakordselt jõhker ja teine mõõdukamalt, 99%-lise tõenäosusega lapsi ei ole ja sama suure tõenäosusega pole neil ka südant sees.

Ma loodan kõigest hingest, et sellised monstrumid mitte iialgi oma tahtmist ei saa.

Kas keegi veel ikka usub, et neid ajendab armastus ja sallivus?

+17
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 26 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Teine statistika on jällegi niisugune nagu sellel lingil: http://www.tv7.ee/vod/player/40301/?fbclid=IwAR14LxzCm5-vkpclrTfiiSVy9QJ36s8ZWw46saoHnKVHEgMuLTp__ZFkgoU “Homoabielude mõjud Massachusettsile.” Saade räägib Ameerikas Massachusettsi osariigist, kus sooneutraalne abielu legaliseeriti. Riigi tellitud uurimuse järgi kasvas Massachusettsi gümnasistide seas end homoks määratlevate ja homosuhteid harrastanute arv aastatel 2005 – 2009 50% võrra.

Kohutav. Ma ei suuda mõista, kuidas inimestel lastest kahju ei ole.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga LGBT võib oma nina sellesse toppida? Jah, võib. See ongi LGBT+ teema. Teil on teie traditsiooniline pere ja tegelege pereprobleemidega. Et lastel oleks kõht täis, et mees ei peksaks naist ja lapsi, et mees ja naine oleks abielus, et abikaasad ei petaks teineteist, et isa ei vägistaks lapsi jms. Probleeme on teil kuhjaga. Kui saate oma traditsioonilise pere asjad korda, alles siis hakake mõtlema, et kas õnnestuks ka teiste elu paremaks teha. Kui traditsiooniline pere on katki, milleks suruda seda katkist mudelit peale ka homodele.

Et siis LGBT+ ongi laste soomuutmisele pühendunud? Selle propageerimiseks kulutatakse riigi raha? Ja “traditsiooniline pere” on siis see vaenlane, ei tahagi oma lapsi soovahetuseks annetada? Las ikka igaüks kasvatab oma lapsi, eks?

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et siis LGBT+ ongi laste soomuutmisele pühendunud? Selle propageerimiseks kulutatakse riigi raha? Ja “traditsiooniline pere” on siis see vaenlane, ei tahagi oma lapsi soovahetuseks annetada? Las ikka igaüks kasvatab oma lapsi, eks?

Väga hea on ikka näha, kuidas nad oma nägu paljastavad. Vahkvihas, et nende kurjuse jõule vastu julgetakse panna, räägivad ennast ise sisse. Vaesekesed, mis jääb sel juhul järele nende valedelaviinist, kuidas nad armastavad ja sallivad ja hoolivad, et kellessegi ei puutu kahe inimese armastus ja kellegi elu ei muuda mingi abieluseadus ja nii edasi. Ma pole nii jäledat valetamist vist mitte ühelgi teisel teemal näinud.

Videos, mis eelpool lingiti, on väga hästi näha, kuidas sarnased trendid on pisiasjadeni meilgi ennast sisse seadmas. Kas või see väike asjake, kuidas homoaktivist tormas teise ürituse lavale mölisema, ta lükati sealt eemale ja ta kaebas kohtusse ja sai õiguse, sest tema kallal tarvitati “vägivalda”. Sellised nad on. Seiskem vastu oma laste nimel, et need lastetud ja sootud ei pääseks neid kuritarvitama.

+14
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui mees laseb omal munad maha võtta, et saada naiseks, kuid soovib hiljem uuesti saada meheks, siis elabki ilma munadeta ja rahu majas. Enda valik. Pole ekreiitide asi tema eest otsustada.

Juba õmmeldakse inimesele pea külge tagasi, südamest rääkimata, asi see siis mehele munad tagasi õmmelda. Kui oma munad vahepeal rasisku läinud siis saab kasutada elundidoonorit. Kuuldavasti kõlbavad sea neerud inimestele ideaallilähedaselt. Genoom sarnane. Järelikult saaks ka sea mune meeste tarbeks rakendada. Keegi ei tohi nooruse mõtlematuse tõttu elu aeg piinelda. Ega ei pea ju naisele ütlema, mis värgendused kellakotis kõlguvad. Kõige tähtsam, et seisab ja sperma vitaalne

0
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen kuulnud, et isegi Soomes kiirustatakse teismelisi tegema soovahetusoperatsioone – ei mingit pikka mõtlemist ega põhjalikumaid uuringuid, kas isik on ikka päriselt transsooline või tahab oppi teha lihtsalt mõttevälgatuse ajel. Opi käigus lõigatakse midagi ära või pannakse juurde, aga geneetiliselt oled ikka samast soost, mis enne, lihtsalt sööd elu lõpuni hormoone, et teise soo esindaja moodi välja paista.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen kuulnud, et isegi Soomes kiirustatakse teismelisi tegema soovahetusoperatsioone – ei mingit pikka mõtlemist ega põhjalikumaid uuringuid, kas isik on ikka päriselt transsooline või tahab oppi teha lihtsalt mõttevälgatuse ajel. Opi käigus lõigatakse midagi ära või pannakse juurde, aga geneetiliselt oled ikka samast soost, mis enne, lihtsalt sööd elu lõpuni hormoone, et teise soo esindaja moodi välja paista.

Suguelundid lõigatakse ikka kõige viimasena ära.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja “traditsiooniline pere” on siis see vaenlane, ei tahagi oma lapsi soovahetuseks annetada?

Ütlen veelkord, tegele oma traditsioonilise pere probleemidega ja ära topi nina LGBT asjadesse. Nemad saavad oma asjadega ise hakkama. Sina võta südameasjaks, et heteronaised oleksid abielus ja ei saaks abikaasa käest peksa.

+1
-15
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Oh jumal küll, neid kes oma sugu tahaks muuta, on ikka väga vähe võrreldes nendega, kes tahavad suitsiidi teha kuna kodus keegi neid pisikesest peale väärkoheldud

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja “traditsiooniline pere” on siis see vaenlane, ei tahagi oma lapsi soovahetuseks annetada? Ütlen veelkord, tegele oma traditsioonilise pere probleemidega ja ära topi nina LGBT asjadesse. Nemad saavad oma asjadega ise hakkama. Sina võta südameasjaks, et heteronaised oleksid abielus ja ei saaks abikaasa käest peksa.

Ja mis ütleja sina oled? Kas LGBT on juba mingi juhtoina rolli võtnud, et tahab teisi käsutada? Ja lapsed ei ole kohe kindlasti mingi “LGBT asi”.

+13
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

ära topi nina LGBT asjadesse. Nemad saavad oma asjadega ise hakkama.

Teiste inimeste lapsed on mingi sinu ja su LGBT asi või? Äkki kasvatadki siis oma lapsi, lõikad neid kas või vihmaussideks, ja minu omadest hoiad oma transkäbarad eemal. Selge?

+12
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teiste inimeste lapsed on mingi sinu ja su LGBT asi või? Äkki kasvatadki siis oma lapsi, lõikad neid kas või vihmaussideks, ja minu omadest hoiad oma transkäbarad eemal. Selge?

Mina soovingi, et minu laps saaks ilma minu nõusolekuta minna psühhiaatri juurde. Kui laps  tahab, vahetagu sugu. Teie ekreiitlikud vanamehenässid on ju need, kes tahavad elada teiste perede  laste elu ja nende eest otsustada.

Kui teie ei suuda oma lapsi kasvatada, et teie lapsed  tahavad teie tahte vastaselt minna psühhiaatri juurde, siis olete ebaõnnestunud lapsevanemad. Traditsioonilise pere sadistid.

+4
-13
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Mina soovingi, et minu laps saaks ilma minu nõusolekuta minna psühhiaatri juurde. Kui laps tahab, vahetagu sugu. Teie ekreiitlikud vanamehenässid on ju need, kes tahavad elada teiste perede laste elu ja nende eest otsustada.

Kui teie ei suuda oma lapsi kasvatada, et teie lapsed tahavad teie tahte vastaselt minna psühhiaatri juurde, siis olete ebaõnnestunud lapsevanemad. Traditsioonilise pere sadistid.

Sinul, ahv, ei olegi lapsi.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui teie ei suuda oma lapsi kasvatada, et teie lapsed  tahavad teie tahte vastaselt minna psühhiaatri juurde, siis olete ebaõnnestunud lapsevanemad. Traditsioonilise pere sadistid.

Kahju, et sul seondub perega sadism, küllap lapsepõlvetrauma. Aga see ei tähenda, et pead seda kõikide perede kohta üldistama. Sa oled ju ikka täisealine juba, võid psühhiaatri juurde minna küll.

+12
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 150 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kes tegelikult sandistab lapsi?