Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kes tegelikult sandistab lapsi?

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 150 )

Teema: Kes tegelikult sandistab lapsi?

Postitas:
Kägu

Lugege, mis toimub…

https://foorum.perekool.ee/teema/teismelise-gey-lesbi-teemad/

Mis siis toimub? Nagu ennegi mainitud, siis noorem põlvkond ongi avatum ja tolerantsem ning suhtuvad homoseksuaalsusesse normaalselt. Kui nad kasvavad vanematega, kes kodus pedesid sõimavad, siis loomulikult hakkavad nad teismelise eas selle vastu protestima. Loomulik reaktsioon, normaalsed teismelised.

Aga näitab see teema muidugi ilusti seda, et kui isegi sel kevadel peaks veel referendum vastuse saama, et samasooliste paarid ei peaks seadusliku kaitset saama, siis hiljemalt 10 aasta pärast (tõenäoliselt varemgi), saab sama referendum samasooliste paaride kooselu/abielu toetava tulemuse. Vanem kitsarinnaline põlvkond järjest kaob ning noorem avatum põlvkond kasvab peale.

Kas laste sandistamine on teie arvates avatus? Tänan, pistke see avatus endale ükskõik kuhu. Mida kõike te välja ei mõtle, et pääseda lastele oma küüniliste mõtetega ligi.

+11
-10
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 26 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kas laste sandistamine on teie arvates avatus? Tänan, pistke see avatus endale ükskõik kuhu. Mida kõike te välja ei mõtle, et pääseda lastele oma küüniliste mõtetega ligi.

Laste sandistamine toimub sinu peas. Keegi ei taha tegelikult laste sugu muuta, ainult psühhiaatri abi lastele vajadusel lubada. See, et psühhiaater võrdub soomuutmine, on sinu luulu.

Ja selles eelpool viidatud teemas ei räägitud ka sõnagi laste sandistamisest. Kitsarinnaline homosid vaenav isa ja kitsarinnalisuse vastu protestivad teismelised.

+12
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

a veel kord, miks ei taha keegi Eestis selle soovahetusseaduse kõrval anda ka õpetajatele õigust käitumishälbelised lapsed psühhiaatrile suunata? Miks on üks psühhiaatrile suunamine olulisem kui teine? Sest see esimene nõrgestab ja rikub ühiskonda, aga see teine, vastupidi, tugevdab.

Millest sa räägid? Praegu ei saa laps ilma vanema nõusolekuta psühhiaatrile. Kui see seaduses ära muudetaks (keegi ei taha mingit soovahetuse seadust muuta, aga lubada lapsel ka vanema teadmata psühhiaatrile minna), siis on ka õpetajal võimalik lapsel psühhiaatri poole pöörduda soovitada, loomulikult. Praegu ainult siis, kui vanem koostööd teeb.

Ei. Selles seaduseelnõus räägitakse LAPSE pöördumisest. Õpetajaid jm spetsialiste selles eelnõus EI MAINITA.

Mida sa keerutad ja valetad?

+2
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Laste sandistamine toimub sinu peas. Keegi ei taha tegelikult laste sugu muuta, ainult psühhiaatri abi lastele vajadusel lubada. See, et psühhiaater võrdub soomuutmine, on sinu luulu. Ja selles eelpool viidatud teemas ei räägitud ka sõnagi laste sandistamisest. Kitsarinnaline homosid vaenav isa ja kitsarinnalisuse vastu protestivad teismelised.

Teie lausvaled töötavad järjest vähemate inimeste peal. Me teame, et isegi kui elevant on elutuppa jõudnud, karjute teie kuni lõpuni, et seda seal ei ole.
Aga see on vale. Te elatute valedest.

+6
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kägu 14 kommentaariga, kui Sa nii olulisel määral vale mõistega opereerid, siis ehk oleks sul mahti läbi töötada tõe ja vale teemaline artikkel (Mario Rosentau). Kopeerin siia alguse:

“Essees põhjendan kolme teesi. (1) Lihtsatele küsimustele tõest—nt mis on tõde või
mida tähendab millegi tõesus? — ei ole lihtne vastata. Tõde on keerukas mõiste nii
teoreetiliselt kui ka praktiliselt. Filosooliste tõeteooriate paljusus on üks paljude
tegurite hulgas, mis tekitavad segadust tõe küsimuses. (2) Enamik vestlustes ja arutlustes
kasutavatest lausetest ei ole sellised, mille kohta saaks öelda „tõene“ või „väär“
(ja muid võimalusi pole). Praktiliste vestluslausete hulgas moodustavad mustvalge
tõeväärtusega laused vähemuse. Neid ümbritseb suur hulk mitte-singulaarseid
ja mitte-primitiivseid lauseid: esiteks, enamasti on lihtväited kombineeritud omavahel,
ja teiseks, sageli on lihtväited kombineeritud modaalsete ja normatiivsete
lausetega. Ometi kiputakse ka selliselt keerukaid lauseid hindama lihtsa mustvalge
mõõdupuuga. (3) Eelmisega seoses — esineb suur hulk tõe küsimuses segaduse
tekitajaid, mida vestlejad oskamatuse või tähelepanematuse tõttu eiravad.”

+3
-4
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kägu 14 kommentaariga, kui Sa nii olulisel määral vale mõistega opereerid, siis ehk oleks sul mahti läbi töötada tõe ja vale teemaline artikkel (Mario Rosentau). Kopeerin siia alguse:

“Essees põhjendan kolme teesi. (1) Lihtsatele küsimustele tõest—nt mis on tõde või

mida tähendab millegi tõesus? — ei ole lihtne vastata. Tõde on keerukas mõiste nii

teoreetiliselt kui ka praktiliselt. Filosooliste tõeteooriate paljusus on üks paljude

tegurite hulgas, mis tekitavad segadust tõe küsimuses. (2) Enamik vestlustes ja arutlustes

kasutavatest lausetest ei ole sellised, mille kohta saaks öelda „tõene“ või „väär“

(ja muid võimalusi pole). Praktiliste vestluslausete hulgas moodustavad mustvalge

tõeväärtusega laused vähemuse. Neid ümbritseb suur hulk mitte-singulaarseid

ja mitte-primitiivseid lauseid: esiteks, enamasti on lihtväited kombineeritud omavahel,

ja teiseks, sageli on lihtväited kombineeritud modaalsete ja normatiivsete

lausetega. Ometi kiputakse ka selliselt keerukaid lauseid hindama lihtsa mustvalge

mõõdupuuga. (3) Eelmisega seoses — esineb suur hulk tõe küsimuses segaduse

tekitajaid, mida vestlejad oskamatuse või tähelepanematuse tõttu eiravad.”

Seda soovitan sul endal lugeda. Juba üks vale teeb valelikuks. Selle poole pealt on juba nii palju lausvalesid kuhjunud, et pole mõtet uskuda enam mitte ühtki sõna. See kamp valetab iga kord, kui suu avab. Punkt. Näiteid võib tuua lademetes.

+2
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teie lausvaled töötavad järjest vähemate inimeste peal. Me teame, et isegi kui elevant on elutuppa jõudnud, karjute teie kuni lõpuni, et seda seal ei ole. Aga see on vale. Te elatute valedest.

Teie paranoilised kinnisideed ei tööta teiste inimeste peal kuid võivad viidata tõsisele vaimsele häirele, tasuks ehk spetsialistiga konsulteerida sel teemal.

+8
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selle poole pealt on juba nii palju lausvalesid kuhjunud, et pole mõtet uskuda enam mitte ühtki sõna. See kamp valetab iga kord, kui suu avab. Punkt. Näiteid võib tuua lademetes.

Kõigi sinu postitustega 100% nõus.
Eriti 22.55: Alustada tuleb vanematest. Seda te aga kardate nagu tuld.

Mida sina arvad, kas see ongi ehk põhiline põhjus, miks see liberite ja sotsialistide armee selle psühhiaatriateemaga nii kirglikult kaasa ujuvad?

Et neil on oma lastega suhted ilmselgelt üsna si..tad, ise nad ei oska sellega midagi tarka peale hakata ja siis soovivadki, et lapsed oma “probleemid” ilma nendeta, kuskil mujal, kui kodus ja riigi (maksumaksja) raha eest ära lahendaksid?
Sest nad tegelt ise ei taha sellest isegi mitte midagi kuulda…. ega ka mitte oma lastega tegeleda….?

Sest mingi põhjus peab ju olema, et nad nii nagu seni, enam elatud ei saa.

+4
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Lugege, mis toimub… https://foorum.perekool.ee/teema/teismelise-gey-lesbi-teemad/

Lõbus liba, ajab muigama.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selle poole pealt on juba nii palju lausvalesid kuhjunud, et pole mõtet uskuda enam mitte ühtki sõna. See kamp valetab iga kord, kui suu avab. Punkt. Näiteid võib tuua lademetes.

Kõigi sinu postitustega 100% nõus.

Eriti 22.55: Alustada tuleb vanematest. Seda te aga kardate nagu tuld.

Mida sina arvad, kas see ongi ehk põhiline põhjus, miks see liberite ja sotsialistide armee selle psühhiaatriateemaga nii kirglikult kaasa ujuvad?

Et neil on oma lastega suhted ilmselgelt üsna si..tad, ise nad ei oska sellega midagi tarka peale hakata ja siis soovivadki, et lapsed oma “probleemid” ilma nendeta, kuskil mujal, kui kodus ja riigi (maksumaksja) raha eest ära lahendaksid?

Sest nad tegelt ise ei taha sellest isegi mitte midagi kuulda…. ega ka mitte oma lastega tegeleda….?

Sest mingi põhjus peab ju olema, et nad nii nagu seni, enam elatud ei saa.

Absoluutselt. Enamikus neil üldse lapsi polegi. Mõnel on ka, mõnel on isegi toimiv perekond, aga sellised uluvad  kaasa, sest usuvad, et nad on ühed vähesed, kellel on toimiv perekond. Nad keelduvad uskumast, et konservatiividel, kes pole nõus lapsi sandistama, on normaalsed perekonnad. Nad soovivad uskuda, et kõik nad vägistavad ja peksavad oma lapsi ja need lapsed tuleb konservatiivide peredest päästa.
Paljud neist on ise mittetoimivatest (kärg)peredest, joodikute peredest, lapsena ahistatud või pekstud. Nüüd omistavad seda kõigile, eriti muidugi konservatiividele. Ravimiks pakuvad ürgselt leebet homoperet ja soomuutust. Kogu see trall käib ainult selle ümber, ja ainult.

+4
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lugege, mis toimub… https://foorum.perekool.ee/teema/teismelise-gey-lesbi-teemad/

Sadistidel on ikka kombeks öelda, et kellegi tõsised probleemid on välja mõeldud. No tüüpiline vägistaja: sulle ju meeldib? Miks sa valetad, et sulle ei meeldi?

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan et pigem see ei ole liba (sinu jaoks on kogu elu liba).
Perekoolikal võib ju vabalt olla kodus mees, kes homosid pededeks sõimab ja vabalt võib ju olla, et see sooidentiteedi küsimus on noorte jaoks teema.
Sest lihtsalt kõik täiskasvanud jahuvad sellest lakkamatult ja igal pool.

Aga huvitav, mis kisa siis vallanduks, kui keegi Eestis sellise lipu heiskaks? Või lausa koolis lehvitaks?
Paha-paha?

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei. Selles seaduseelnõus räägitakse LAPSE pöördumisest. Õpetajaid jm spetsialiste selles eelnõus EI MAINITA. Mida sa keerutad ja valetad?

Ma ei öelnud, et õpetaja saab lapse vägisi psühhiaatri juurde viia. Ma ütlesin, et kuna laps saab sinna ise minna, siis saab ka hooliv õpetaja, kes probleemi märkab, sellest lapsega rääkida ja soovitada tal psühhiaatri juurde ja ehk aidata vastuvõtuaegki leida. Ka siis, kui lapsevanemad psühhiaatreid kardavad ja arvavad, et laps ärgu olgu jobu ja saagu ise hakkama.

+6
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei. Selles seaduseelnõus räägitakse LAPSE pöördumisest. Õpetajaid jm spetsialiste selles eelnõus EI MAINITA. Mida sa keerutad ja valetad?

Ma ei öelnud, et õpetaja saab lapse vägisi psühhiaatri juurde viia. Ma ütlesin, et kuna laps saab sinna ise minna, siis saab ka hooliv õpetaja, kes probleemi märkab, sellest lapsega rääkida ja soovitada tal psühhiaatri juurde ja ehk aidata vastuvõtuaegki leida. Ka siis, kui lapsevanemad psühhiaatreid kardavad ja arvavad, et laps ärgu olgu jobu ja saagu ise hakkama.

Masendav demagoog oled! Käitumishälbega laps ei tunnista ise iial oma probleeme ega lähe ka ise iial psühhiaatri juurde, kuigi peaks.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda ma küll ei usu, et ükski õpetaja tahaks naljalt omale sellist jama kaela tõmmata, et aitaks (suunaks) lapse vanema teadmata psühhiaatri juurde. Väga riskantne olukord õpetaja jaoks.

Lapsed on erinevad – mul ühe lapse puhul oleks ükskõik, teist ei laseks mitte mingil juhul üksi psühhiaatri juurde. Üks on realistlik, teine suudab piltlikult öeldes hetkega kõhuvalus maovähi ära tunda. Isegi kui ma olen konkreetselt kõhuvalu ära põhjendanud.

+1
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Seda ma küll ei usu, et ükski õpetaja tahaks naljalt omale sellist jama kaela tõmmata, et aitaks (suunaks) lapse vanema teadmata psühhiaatri juurde. Väga riskantne olukord õpetaja jaoks.

Lapsed on erinevad – mul ühe lapse puhul oleks ükskõik, teist ei laseks mitte mingil juhul üksi psühhiaatri juurde. Üks on realistlik, teine suudab piltlikult öeldes hetkega kõhuvalus maovähi ära tunda. Isegi kui ma olen konkreetselt kõhuvalu ära põhjendanud.

Ja millega see õpetaja siis “riskib”, kui tunneb muret lapse vaimse tervise pärast.

Kui ikka laps väänleb, hüppab, kargab, jookseb klassis ringi, ei suuda hetkekski suud kinni panna, siis on ju see ilmselge hüperaktiivsus. Ja seda tuleb rohtudega ravida.

Või kui on ilmselge autistlike joontega laps, kes klassis teistega sammu pidada ei suuda, siis aitab psühhiaater juba vanemale selgitada, et sellise lapse koht on erikoolis.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja millega see õpetaja siis “riskib”, kui tunneb muret lapse vaimse tervise pärast.

Kui ikka laps väänleb, hüppab, kargab, jookseb klassis ringi, ei suuda hetkekski suud kinni panna, siis on ju see ilmselge hüperaktiivsus. Ja seda tuleb rohtudega ravida.

Või kui on ilmselge autistlike joontega laps, kes klassis teistega sammu pidada ei suuda, siis aitab psühhiaater juba vanemale selgitada, et sellise lapse koht on erikoolis.

Alustame ikka vanematest, eks ole? Mis te tahate siis nüüd juba, et õpetaja saaks sellise väänleva hüpiku natist kinni ja psühhiaatrile ilma vanemateta?
Täitsa segi juba.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alustame ikka vanematest, eks ole? Mis te tahate siis nüüd juba, et õpetaja saaks sellise väänleva hüpiku natist kinni ja psühhiaatrile ilma vanemateta?

Täitsa segi juba.
Meie “alustame” paraku soomuutmisseadusest. See on me poliitikute prioriteet.

Kui ikka natukenegi süveneksid kirjutatusse, siis oleksid märganud, et ma esimeses postituses kirjutasin, et kui vanem ei soovi ise oma lapsega psühhiaatri juurde minna, siis peaks õpetajal olema õigus laps ise psühhiaatrile suunata.

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuule, millisest soomuutmisseadusest sa pidevalt räägid? Palun viidet seadusele ning viidet infole et seda seadust soovitakse kuidagi muuta mida täpselt muuta soovitakse?

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hetkel küll õpetajatel sellist tuge ja kaitset pole, et nad julgeks vabatahtlikult mõne vanema pahameele enda peale tõmmata.

Sellist õigust ei plaanita hetkel ju õpetajatele anda, et nemad saaks psühhiaatrite juurde suunata. Ja kui nad aitaks mõnel lapsel vastu vanemate tahtmist psühhiaatri juurde minna, siis õpetajad riskiks nt kohtusse kaebamisega.

+2
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kuule, millisest soomuutmisseadusest sa pidevalt räägid? Palun viidet seadusele ning viidet infole et seda seadust soovitakse kuidagi muuta mida täpselt muuta soovitakse?

Näiteks sellest, mille Tsahkna ja Ossinovski eelnõuna allkirjastasid: et saaks kaks korda aastas juriidilist sugu muuta.
Ja laste soomuutmine on täiesti aktuaalne probleem, millest vaikitakse, aga see toimub vaikselt ning visalt, hoolimata kõrgel peade kohal toimuvast kärast. See on reaalne ja see toimub – laste indoktrineerimine, kuidas sugu on vulav ja virdav, kuidas homoperes on väga hea kasvada, kuidas tüdrukust võib saada poiss ja vastupidi, kuidas vanemad ei tea midagi ja kuidas sa võid oma tahtmise saamiseks kogu maailma pikalt peesse saata, alates eelkõige omaenda vanematest.
See pole mingi vandenõuteooria, see on tegelikkus. Ainult selle ümber kogu kära käibki. Kellelegi kuskil on selliselt töödeldud lapsed niivõrd oluline “kaup”, et ollakse valmis riiki kukutama ja mõrvama, väiksematest laamendamistest rääkimata. Jah, Eestis veel täie rauaga kohal ei ole, aga jalga surutakse järjest kõvemini ukse vahele ja esimesed ohvrid on juba olemas, nagu siinsamas perekooliski lugeda saab.
Manipuleeritav mass kisab millegi poolt, millest ta isegi aru ei saa. Ja kui “suured onud” neid veel harituteks kiidavad, no siis löövad rõõmu pärast vanakuradi vanaemaga tantsu.

+6
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Internetist

LGBT ühingu tegevjuht Kristel Rannaääre 25. Juuni 2020
“Teenusele peaksid ligi pääsema ka alla 18-aastased “transsoolised
inimesed” Siinkohal on oluline mainida, et teenustele ligipääs ei
kätke kirurgilist sekkumist, vaid juriidiliste andmete muutmist ja
soovi korral PUBERTEEDIBLOKKERITE kasutamist.”

(TGEU (Transgender Europa) – Automatic age barriers, such as enabling access only from age 6, 16 or 17 years, create artificial barriers. There is no age when one is “trans enough” for needing gender recognition./ …/procedures for minors are often ill-regulated and overburdened with medicalisation. It is recognised that automatic age-barriers and medicalisation are based on outdated medical standards and are not in line with human rights standards.)

Carolina Jemsby
SVT ajakirjanik (the Trans Train)

“Need hormoonid, puberteediblokkerid, on samad hormoonid mida kasutatakse täiskasvanud meeste kastreerimiseks. Näiteks
seksuaalkurjategijate puhul. Need on samad doosid ja sama ravim, mida kasutatakse täiskasvanud meeste puhul, antakse ka nendele noortele tüdrukutele ja poistele, et peatada puberteet ja see on väga tugev hormoon.
Uuringud näitavad, et need hormoonid võivad mõjutada IQ-d ja ka luusid, lihaseid ja teisi kehaosasid.”

Kai Haldre
naistearst
“Globalistid ja natsid”

“Ma suhtuksin sellesse Rootsi olukorda, kui see nii on, ma ei ole ise selle kohta lugenud ega ühegi kolleegiga rääkinud, kui see tõesti nii on, siis suhtun ma sellesse äärmiselt suure skepsisega. Laste niisugune seksuaalne identiteedi otsimine ja et seda nii varakult diagnoosida, see on äärmiselt kahtlane. On väga vaja eristada, kas inimesed püüavad oma psühholoogilisi ja psühhiaatrilisi probleeme lahendada kirurgiliselt. Hormoonravi korral muidugi enam tagasikäiku ei ole. Kindlasti on see ikka selline invaliidistav samm.”

Elo Mõttus-Leppik
“Globalistid ja natsid”

“Paljud soovahetusravi saavad patsiendid kannatavad depressiooni, autismi, enesevigastamise ja muude psühholoogiliste häirete all. Ning
piisavalt pole ravi määramisel uuritud, kas emotsionaalselt segaduses olevate laste probleemile parim lahendus on ikka sookorrigeerimine?
Kuigi sel hetkel võib see neile nii tunduda…
Paraku on sookorrigeerimise otsuses kahetsejaid tänaseks juba Rootsis nii palju, et neile on loodud eraldi raviüksus, kus juba varem sooritatud soovahetust üritatakse nüüd uuesti tagasi pöörata.”

“Globalistid ja natsid” treiler:

“Tüdrukud lõikavad ära oma alles tärganud rinnad”

“Igal aastal alustab Rootsis üle poole tuhande noore tüdruku ja lapse
soovahetusprotseduuriga, et saada poisiks”

“Kuidas võib üldse last lõigata?”

https://youtu.be/5ClWecavxcQ?list=UUL-rTfzrpQq9hjIrufLY6ug

+8
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Hetkel küll õpetajatel sellist tuge ja kaitset pole, et nad julgeks vabatahtlikult mõne vanema pahameele enda peale tõmmata.

Sellist õigust ei plaanita hetkel ju õpetajatele anda, et nemad saaks psühhiaatrite juurde suunata. Ja kui nad aitaks mõnel lapsel vastu vanemate tahtmist psühhiaatri juurde minna, siis õpetajad riskiks nt kohtusse kaebamisega.

Miks Soome või Lääne-Euroopa õpetajaid kohtusse ei kaevata, kui nad lapsed psühhiaatrile saadavad? Miks on seal kõik nii lihtne: tulevad politseinikud koos lastekaitsjatega ja läinud see laps ongi?

Miks meie poliitikud oma õpetajatele sellist tuge ei soovi pakkuda? Miks on Eesti õpetajate õigused sarnased Venemaa, Ukraina jm SRÜ riikide omadega, kuigi muus osas toome neid riike alati vaid halvas valguses näiteks?

Kui on alus psühhiaatrile suunamiseks olemas (käitumishäired), siis pole küll vähimatki mõtet kedagi kohtusse kaevata – pärast peavad vanemad veel õpetajate juristide kulud kandma.

Ja loomulikult on see uus eelnõus seadus soovahetusseadus.

Kooseluseaduse kohta käis ka 5 aastat tagasi demagoogia, et ega me samasoolistele seda seadust ei tee, see on ÜLEÜLDISELT kooseluseadus. Puhas demagoogia. Sama on praegu siin selle lapse pöördumisega psühhiaatrile.

Kooseluseadusest on ootuspäraselt arenenud mõtted edasi juba samasooliste abiellumise kehtestamise suunas.

Ma ei tea mitte ühtegi eetilist ja head asja, mille liberaalid siia ilma oleks välja võidelnud. Kõik, mida liberaalid teevad, on piiramatu rahaahnuse eesmärgil, kus risti ei lööda küll kellegi ega millegi ees ette.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tea mitte ühtegi eetilist ja head asja, mille liberaalid siia ilma oleks välja võidelnud.

Nii ongi. Ja selle põhjuseks on, et neis endis pole mitte midagi eetilist ega head. Tõestuseks on kas või siinsamas nende postitused.
Aga sinu murega, et õpetajad ei tohigi lapsi psühhiaatrile vedada, ma kaasa ei tule. Psühhiaatrile vedamine olgu ikka vanemate asi. Pole oluline, kas sinul on sellepärast raskem või kergem.

Miks Soome või Lääne-Euroopa õpetajaid kohtusse ei kaevata, kui nad lapsed psühhiaatrile saadavad? Miks on seal kõik nii lihtne: tulevad politseinikud koos lastekaitsjatega ja läinud see laps ongi?

Kas sa tõesti tahad, et meil siin oleks nagu Lääne-Euroopas, kus igaüks võib suvalt vanemate selja taga tema lapsega teha, mis pähe tuleb. See ongi LGBT suguharu peamine püüe.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on samasugune fookusest väljas hüsteeria nagu homoabieludega toimub.

Eestis ei toimu midagi sellist- meil ei tehta alaealistele sellist lõikust. Punkt.

Alalealisel lapsel ei tehta sellist asja ammugi, ei vanemate nõudmisel, ega muidu. Ja kui kasutatakse ravimeid, siis nende otsustuste jaoks ei ole mingit (vanemate eest salaja veetud?) 1 psühhiaatrit, vaid konsiiliumid. See ei käi mingite internetifoorumi nõuannete jms järgi. Internetis on palju haiget loba, võta kasvõi tiktok ja reddit lahti, käesolev teema liigitud sinna alla. Tuleks nagu reaalsust ka hoomata.

Ja soodüstroofia on teismeeas tavaline asi, inimese sooidentiteet alles areneb. Ja selle jaoks ongi raskemal juhul vaja psühhiaatri abi.

Ja ka teemaalgatajal kulub see psühhiaatriline abi ära, kinnisideed on ka ravitavad. Tundub, et temal ei ole vähemalt vanemate luba enam vaja…

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on samasugune fookusest väljas hüsteeria nagu homoabieludega toimub. Eestis ei toimu midagi sellist- meil ei tehta alaealistele sellist lõikust. Punkt. Ja soodüstroofia on teismeeas tavaline asi, inimese sooidentiteet alles areneb. Ja selle jaoks ongi raskemal juhul vaja psühhiaatri abi.

Ja ka teemaalgatajal kulub see psühhiaatriline abi ära, kinnisideed on ka ravitavad. Tundub, et temal ei ole vähemalt vanemate luba enam vaja…

Veel ei toimu, aga hakkab toimuma. Meil ei toimunud homoabielusid ka, aga kui teie kätte võim läheb, hakkab toimuma. Meil hakkab kõik toimuma, nagu mujalgi. Punkt.

See on ka tore, kuidas sa ise oma poole jälle nurka mängid: mingi soodüsfooria (niimoodi on see sõna) ei tule üldiselt üldse kõneks ühiskonnas, kus seda ei propageerita. Nüüd juba tuleb, nagu näed. Ja teismeeas on parim aeg seda ära kasutada. Su enda mõttekaaslased on seda siin ju põhjendanud, pime oled või?

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eestis ei toimu midagi sellist- meil ei tehta alaealistele sellist lõikust. Punkt.

Kle, Punktitädi, proovi kaks käiku ette mõelda.
Kasuta aju, nagu öeldakse.

Näiteks, mis saab kümne kuni kahekümne aasta pärast, kui Eesti hakkab ehk PRAEGUSELE Soomele järgi jõudma. (Soome on siis omakorda juba eest läinud, aga see selleks).

Kas siis sinu elus pole kordagi olnud sellist kohta, et täna midagi otsustad ja see otsus mõjutab sind ka 10 aasta pärast?
Ja miks riike peaks teisiti juhtima; loomulikult tuleb ette mõelda. Mitte punktitada.
Tsahkna ja Ossinovski ette ei mõtle. Kui nende soovitu täna ellu viidaks, siis sel ajal, kui nemad selle vilju näeks, käivad nad mõlemad juba kepiga või istuvad hooldekodus pudrukausi taga.
Omal loomulikult sandistatud inimestest täiesti poogen.

PS. Tsahkna on muidugi veel eriline frukt meie poliitikamaailmas.

Aastaid oli ta Isamaa (rahvuslik konservatiivne partei, eksole!!!!) peasekretär, aga TÄNA ta on tulnud välja avaldusega, et si…ttagi ma üldse mingi konservatiiv olen, lollitasin teid kõiki lihtsalt ära ja tegelt tahaks ikka soovahtust igale lapsele teha.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on samasugune fookusest väljas hüsteeria nagu homoabieludega toimub. Eestis ei toimu midagi sellist- meil ei tehta alaealistele sellist lõikust. Punkt. Ja soodüstroofia on teismeeas tavaline asi, inimese sooidentiteet alles areneb. Ja selle jaoks ongi raskemal juhul vaja psühhiaatri abi.

Veel ei toimu, aga hakkab toimuma. Meil ei toimunud homoabielusid ka, aga kui teie kätte võim läheb, hakkab toimuma. Meil hakkab kõik toimuma, nagu mujalgi. Punkt.

See on ka tore, kuidas sa ise oma poole jälle nurka mängid: mingi soodüsfooria (niimoodi on see sõna) ei tule üldiselt üldse kõneks ühiskonnas, kus seda ei propageerita. Nüüd juba tuleb, nagu näed. Ja teismeeas on parim aeg seda ära kasutada. Su enda mõttekaaslased on seda siin ju põhjendanud, pime oled või?

Kuule, see, kui meil nüüd homoabielud seadustatakse, siis on see puhtalt ekre teene. Enne nagu kedagi väga ei huvitanud, sobis see kooseluseadus, oleks ta võinud muidugi normaalse seadusena teha. Nüüdseks on inimesed pöördesse aetud ja ilmselt tulebki abiellumine teemaks tõesti.

See noorte teema, jah, eks nad otsivad ennast. Alati on mingid liikumised olnud. Mina näiteks olin punkar omal ajal. Aga mis on nende liikumiste ja gruppide tihedaks ühiseks jooneks, see on see, et need noored ei saa kodus oma vanematega suhelda. Kodus nad peavad jooksma mööda vanemate seatud nööri ja neile ei anta mingit mõtlemisvabadust. Siis hakataksegi ennast nö  vabaks võitlema ja leitakse mingi grupp kuhu sobituda. Mida rohkem on inimene pandud vangi, seda rohkem tahab ta sealt välja.

+4
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kuule, see, kui meil nüüd homoabielud seadustatakse, siis on see puhtalt ekre teene. Enne nagu kedagi väga ei huvitanud, sobis see kooseluseadus, oleks ta võinud muidugi normaalse seadusena teha. Nüüdseks on inimesed pöördesse aetud ja ilmselt tulebki abiellumine teemaks tõesti.

Jaa muidugi, kõigis maades, kus homoabielu on seadustatud, on see ekre teene.

Miks te nii nürid olete?

See noorte teema, jah, eks nad otsivad ennast. Alati on mingid liikumised olnud. Mina näiteks olin punkar omal ajal. Aga mis on nende liikumiste ja gruppide tihedaks ühiseks jooneks, see on see, et need noored ei saa kodus oma vanematega suhelda. Kodus nad peavad jooksma mööda vanemate seatud nööri ja neile ei anta mingit mõtlemisvabadust. Siis hakataksegi ennast nö  vabaks võitlema ja leitakse mingi grupp kuhu sobituda. Mida rohkem on inimene pandud vangi, seda rohkem tahab ta sealt välja.

Punkar ajab harja maha ja viskab oma tagi seljast ning on jälle normaalne inimene. Aga teie tahate, et ei saaks enam kunagi normaalne inimene olla.
Ja see vanemate jutt – kes need on, kes tahavad teismelisi ja isegi nooremaid iga hinna eest oma vanematest võõrutada? Need olete teie.
Kui sinu lapsed on kasvanud nii, et sul pole nendega ühtki konflikti olnud, siis sa oled ainus selline eksemplar maailmas, palju õnne. Või siis, mis tõenäolisem, sul polegi lapsi.
Teie soovite, et kui kodus on vanematega konflikt, saaks laps kiiresti põgeneda LGBT kaitsva tiiva alla, kus talle saab pähe toppida kõike, mida vanemad keelavad. Alustama peaks perede lepitamisest. Aga teie kardate normaalseid lapsevanemaid, sest võib juhtuda, et teil pole täiskasvanud inimestega millestki rääkida …

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soome

Sotsiaalhoolekanne võttis vanematelt lapse.
Kõik sai alguse kaks aastat tagasi, kui Soome pere kolis välismaale.
Sel ajal ütles 15-aastane Nea, et ta on poiss ja sündis valesse kehasse.
Ta ütles, et soovib kohe alustada hormoonravi ja hiljem lõigata oma rinnad, ütleb ema.
Vanemate jaoks oli olukord täielik šokk. Jah, nad olid märganud, et Nea oli hakanud teistmoodi riietuma.
– Juba mõne kuu pärast oli provokatiivne naiselik kleit asendatud maskuliinsema stiiliga, mis sarnaneb poiste omaga, ütleb ema.
Ema ütleb, et püüdis oma last rahustada. Noorukiiga hõlmab oma identiteedi otsimist. Ta ütleb, et soolise identiteedi uurimine ja võimalike ravimeetodite läbimine pole lihtne protsess. See nõuaks põhjalikke uuringuid, mis võtaksid aega.
– Ta oli alles viisteist aastat vana, me ei saanud nõustuda hormoonraviga, ütleb Niina.
Ema sõnul oli teismeline Nea vihane ja teatas, et vanemad ei saa midagi aru.
Mõni nädal hiljem võttis politsei ühendust. Nea sõber oli tema vanemate vastu kuriteoteate esitanud…
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/12/09/vanhemmat-vastustivat-15-vuotiaan-tyttarensa-toivetta-korjata-sukupuoltaan

+5
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 150 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kes tegelikult sandistab lapsi?