Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kes tegelikult sandistab lapsi?

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 150 )

Teema: Kes tegelikult sandistab lapsi?

Postitas:
Kägu

See on samasugune fookusest väljas hüsteeria nagu homoabieludega toimub. Eestis ei toimu midagi sellist- meil ei tehta alaealistele sellist lõikust. Punkt. Ja soodüstroofia on teismeeas tavaline asi, inimese sooidentiteet alles areneb. Ja selle jaoks ongi raskemal juhul vaja psühhiaatri abi.

Ja ka teemaalgatajal kulub see psühhiaatriline abi ära, kinnisideed on ka ravitavad. Tundub, et temal ei ole vähemalt vanemate luba enam vaja…

Soodüsfooria kohordi (ainult tüdrukud, miks mitte poisid?) kuni 1500% kasv ei ole mitte kuidagi normaalne. See on väga ebanormaalne. Teema tõstatub väga teravalt just põhjusel et inimesed kes end on teismeeas mutileerinud on saamas 20-25 ja nad ise tulevad läbi kohtuprotsesside avalikkuse ette (näiteks keira Bell just mõni päev tagasi) Seda peetakse suurimaks skandaaliks meditsiiniajaloos, kuna puudutab noori ja peamiselt tüdrukuid.

Meil ei tehta, aga mujal tehakse. (loe samas teemas soome juhtum)

Oleme muust maailmast “maas”. Meil püütakse alles puberteediblokaatorite kättesaadavust lastele seadustada! UK-s Soomes ja Rootsis on blokaatorid lastele kättesaadavad, kui vanematele ei sobi, laps viiakse minema sotsiaalhoolekande poolt. Eestis tulebki sellised arengud eos peatada! Et seda ei saaks juhtuda.

/LGBT ühingu tegevjuht Kristel Rannaääre 25. Juuni 2020
“Teenusele peaksid ligi pääsema ka alla 18-aastased “transsoolised
inimesed” Siinkohal on oluline mainida, et teenustele ligipääs ei
kätke kirurgilist sekkumist, vaid juriidiliste andmete muutmist ja
soovi korral PUBERTEEDIBLOKKERITE kasutamist.”/

Kuna siin käis läbi küsimus, kui palju maksab hormoonravi, siis 30-40 eur on doos. Eestis on ka must turg blokkeritele ja vastassugupoole hormoonidele. (neid inimesed kes seda reklaamivad, ma kontrolliks… mul ei ole andmeid kes on diilerid, aga oletan kust saab.) Hormoonravi on eksperimentaalne  ja tagasipöördumatu.  Nii et kui teie tütrel ootamatult avaldub “häälemurre”…

Eestis ei tehta mastektoomiat minu teada alla 18 aastastele, kuid püütakse vanusepiiri alla tuua. Ka komisjonist läbi saamine ILMA psühholoogi vajaduseta ja ilma 2 aastase ooteajata, mida LGBT nõuab, on püüd meditsiinist eraldada ja vanusepiiri nihutada allapoole. See visioon on kirjas TGEU ja ILGA Europe kodulehtedel avalikult. Eesti LGBT on pelgalt globaalse organisatsiooni filiaal.) Hormoonidest rikutud noor läheb tõenäolisemalt edasi.  Lõikama ei pea Eestis. Rootsis, UK-s on vanusepiir madalamal. (pole kursis kõigi Euroopa riikidega)

Mujal tõusis noorte tüdrukute soov vahetada sugu drastiliselt, põhjuseks et psühholoogid neid ei aita, vaid suunavad edasi sookliinikusse (terved transsoolised ju! See et kas on ka kaasnevad psühholoogilised probleemid ja autism ei puutu sel juhul enam asjasse, nad jäetakse sisuliselt abita! Googeldage Keira Bell)

Psühhiaater kinnitab lapse endale antud diagnoosi. Kinnitav ja jaatav teraapia, mis on valdav, on justnimelt viinud noorte tüdrukute kohordi plahvatusliku kasvuni. Psühholoogidel ei ole teisi ravijuhiseid. See on nii uus asi, et nad ei oska veel sellega toime tulla. Paljud on ka lihtsalt toetavad, kuna usuvad ise et teevad õigesti.

+14
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

See on samasugune fookusest väljas hüsteeria nagu homoabieludega toimub. Eestis ei toimu midagi sellist- meil ei tehta alaealistele sellist lõikust. Punkt. Ja soodüstroofia on teismeeas tavaline asi, inimese sooidentiteet alles areneb. Ja selle jaoks ongi raskemal juhul vaja psühhiaatri abi.

Ja ka teemaalgatajal kulub see psühhiaatriline abi ära, kinnisideed on ka ravitavad. Tundub, et temal ei ole vähemalt vanemate luba enam vaja…

Soodüsfooria kohordi (ainult tüdrukud, miks mitte poisid?) kuni 1500% kasv ei ole mitte kuidagi normaalne. See on väga ebanormaalne. Teema tõstatub väga teravalt just põhjusel et inimesed kes end on teismeeas mutileerinud on saamas 20-25 ja nad ise tulevad läbi kohtuprotsesside avalikkuse ette (näiteks keira Bell just mõni päev tagasi) Seda peetakse suurimaks skandaaliks meditsiiniajaloos, kuna puudutab noori ja peamiselt tüdrukuid.

Meil ei tehta, aga mujal tehakse. (loe samas teemas soome juhtum)

Oleme muust maailmast “maas”. Meil püütakse alles puberteediblokaatorite kättesaadavust lastele seadustada! UK-s Soomes ja Rootsis on blokaatorid lastele kättesaadavad, kui vanematele ei sobi, laps viiakse minema sotsiaalhoolekande poolt. Eestis tulebki sellised arengud eos peatada! Et seda ei saaks juhtuda.

/LGBT ühingu tegevjuht Kristel Rannaääre 25. Juuni 2020

“Teenusele peaksid ligi pääsema ka alla 18-aastased “transsoolised

inimesed” Siinkohal on oluline mainida, et teenustele ligipääs ei

kätke kirurgilist sekkumist, vaid juriidiliste andmete muutmist ja

soovi korral PUBERTEEDIBLOKKERITE kasutamist.”/

Kuna siin käis läbi küsimus, kui palju maksab hormoonravi, siis 30-40 eur on doos. Eestis on ka must turg blokkeritele ja vastassugupoole hormoonidele. (neid inimesed kes seda reklaamivad, ma kontrolliks… mul ei ole andmeid kes on diilerid, aga oletan kust saab.) Hormoonravi on eksperimentaalne ja tagasipöördumatu. Nii et kui teie tütrel ootamatult avaldub “häälemurre”…

Eestis ei tehta mastektoomiat minu teada alla 18 aastastele, kuid püütakse vanusepiiri alla tuua. Ka komisjonist läbi saamine ILMA psühholoogi vajaduseta ja 2 aastase ooteajaga, mida LGBT nõuab, on püüd meditsiinist eraldada ja vanusepiiri nihutada allapoole. See visioon on kirjas TGEU ja ILGA Europe kodulehtedel avalikult. Eesti LGBT on pelgalt globaalse organisatsiooni filiaal.) Hormoonidest rikutud noor läheb tõenäolisemalt edasi. Lõikama ei pea Eestis. Rootsis, UK-s on vanusepiir madalamal. (pole kursis kõigi Euroopa riikidega)

Mujal tõusis noorte tüdrukute soov vahetada sugu drastiliselt, põhjuseks et psühholoogid neid ei aita, vaid suunavad edasi sookliinikusse (terved transsoolised ju! See et kas on ka kaasnevad psühholoogilised probleemid ja autism ei puutu sel juhul enam asjasse, nad jäetakse sisuliselt abita! Googeldage Keira Bell)

Psühhiaater kinnitab lapse endale antud diagnoosi. Kinnitav ja jaatav teraapia, mis on valdav, on justnimelt viinud noorte tüdrukute kohordi plahvatusliku kasvuni. Psühholoogidel ei ole teisi ravijuhiseid. See on nii uus asi, et nad ei oska veel sellega toime tulla. Paljud on ka lihtsalt toetavad, kuna usuvad ise et teevad õigesti.

Su fakte ei usuta, sest ideoloogia peab võitma. Kas või laste elude hinnaga.

+6
-10
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 26 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

See on samasugune fookusest väljas hüsteeria nagu homoabieludega toimub. Eestis ei toimu midagi sellist- meil ei tehta alaealistele sellist lõikust. Punkt.

Naiivse massi ja kasulike idiootide toel kahjuks saavadki elu juhtida psühhopaadid. See on päris hirmutav.

+4
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kuule, see, kui meil nüüd homoabielud seadustatakse, siis on see puhtalt ekre teene. Enne nagu kedagi väga ei huvitanud, sobis see kooseluseadus, oleks ta võinud muidugi normaalse seadusena teha. Nüüdseks on inimesed pöördesse aetud ja ilmselt tulebki abiellumine teemaks tõesti.

Jaa muidugi, kõigis maades, kus homoabielu on seadustatud, on see ekre teene.

Miks te nii nürid olete?

See noorte teema, jah, eks nad otsivad ennast. Alati on mingid liikumised olnud. Mina näiteks olin punkar omal ajal. Aga mis on nende liikumiste ja gruppide tihedaks ühiseks jooneks, see on see, et need noored ei saa kodus oma vanematega suhelda. Kodus nad peavad jooksma mööda vanemate seatud nööri ja neile ei anta mingit mõtlemisvabadust. Siis hakataksegi ennast nö vabaks võitlema ja leitakse mingi grupp kuhu sobituda. Mida rohkem on inimene pandud vangi, seda rohkem tahab ta sealt välja.

Punkar ajab harja maha ja viskab oma tagi seljast ning on jälle normaalne inimene. Aga teie tahate, et ei saaks enam kunagi normaalne inimene olla.

Ja see vanemate jutt – kes need on, kes tahavad teismelisi ja isegi nooremaid iga hinna eest oma vanematest võõrutada? Need olete teie.

Kui sinu lapsed on kasvanud nii, et sul pole nendega ühtki konflikti olnud, siis sa oled ainus selline eksemplar maailmas, palju õnne. Või siis, mis tõenäolisem, sul polegi lapsi.

Teie soovite, et kui kodus on vanematega konflikt, saaks laps kiiresti põgeneda LGBT kaitsva tiiva alla, kus talle saab pähe toppida kõike, mida vanemad keelavad. Alustama peaks perede lepitamisest. Aga teie kardate normaalseid lapsevanemaid, sest võib juhtuda, et teil pole täiskasvanud inimestega millestki rääkida …

Oi, ma ei väida et kogu maailmas on ekre teene, Eestis aga saab küll olema jah.

Need soo ümber lõikamised ja selle üle jauramised on mingi välja imetud teema. Mingi haige ketramine sinu ja veel mõndade peas. Selliseid asju ei tehta niimoodi plõksti. Enne on ikka arstide komisjonid, psühhiaatrid jne. Aga siin püütakse väita, et see on nagu mingi massiline probleem. No ei ole ju! Mul on muide kolm tiinekat kodus kasvamas, küsisin nende käest, et kas nende sõprade seas on inimesi, kes üldse sellistel teemadel räägiks. Ei ole. Üks tütre sõbranna nimetab ennast küll lesbiks. Ja riietus ei ole just kõige sobilikum 14 aastase kohta. Aga tüdruk mässab ja vanemad on tüdrukul konservatiivid ( tõesti on). Kooli asjade kõrvale pannakse koolikotti ka teised riided millega väljas käia jne. Selle tüdruku pärast olen mures.

Kodus vanematega konflikt? Hmm, mul  on lapsed 18, 14 ja 13. Meil on küll vaidlusi, aga me räägime asjad selgeks. See tähendab seda, et mina kuulan ära oma lapsed ja nemad kuulavad ära minu argumendid. Mõistlikul määral tulen neile vastu ja nemad teavad, et lollusi teha on mingil määral lubatud, aga see ei tohi kahjustada nende keha ja mõistust. Ehk siis, ma ei ütle midagi, kui nad on proovinud suitsu ja alkoholi. Aga narkots on raudselt ei – pikaajalise kahjuliku mõjuga. Kõrvaaugud- palun, tätoveeringud ei, sest tulevikus võib see saada segavaks faktoriks kasvõi näiteks ameti valikul. Kõike saab rääkida ja kodu ongi see koht, kus saab rääkida. Kui on mingi mure, mida ei saa rääkida, siis oöeks väga ok, kui laps saab siiki abi psühholoogi käest.

Mina ise olin mässav nooruk, kodus viibisin väga harva, vanemate käest sain peksa ja mõnitusi ainult. Mida sa sellistega räägid üldse? Kõik lapsevanemad ei ole kaugeltki normaalsed, selles probleem tegelikult seisnebki.

+10
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Lisan lingi inimese artiklile, kes pidas youtubes väga suure vaatajaskonnaga vlogi, oli nn trans edulugu. Kuid nüüd ta arvab nõnda:

Avaldatud 6. oktoobril 2020
Unustage ära, mida teile räägivad sooaktivistid. Nii näeb välja
meditsiiniline üleminek.

“Ma olen ilmselt trans, sest mulle ei meeldi tütarlapse puberteet.”

“Mulle ei meeldi, et mu rind kasvab, ja Reddit ütleb, et ma olen
ilmselt trans.”

Sel õhtul vaatasin järgi neid Redditi lõimi ja mul jäi suu lahti, kui
nägin, kui paljud inimesed ja organisatsioonid tungivalt soovivad, et
ta oleks trans.

Laste jaoks, kes seda teemat guugeldavad, on üldine efekt võrdne ühe
suure ilutulestikupommiga, mis nende ekraanil paiskub.

Ma ei olnud “vales kehas sündinud”. Olen sündinud naissoost. Aga see
ei meeldinud mulle. Nii muutsin oma välimust märkimisväärsete
rahaliste, psühholoogiliste ja füüsiliste kuludega plastilise kirurgia
ja hormoonide abil. Minu sugu pole aga kunagi muutunud. Ainult minu
välimus muutus.

Igaüks, kes selle otsustab läbi elada, seisab silmitsi julma
protsessiga.
Ometi on meil tuhanded naiivsed lapsevanemad, kes käivad oma lastega
sookliinikutes, tuginedes sageli Internetis pakutavatele
narratiividele, mis tutvustavad üleminekukogemust läbi vikerkaare.
üleminekuravi on endiselt eksperimentaalses faasis – nagu saate teada,
kui jääte ravi ajal või pärast seda haigeks.

Enda ülemineku ajal oli mul seitse operatsiooni. Mul oli ka tohutu
kopsuemboolia, helikopteriga haiglasse transport, erakorraline
kiirabisõit, stressist põhjustatud südameatakk, sepsis, 17-kuuline
korduv infektsioon vale naha kasutamise tõttu (ebaõnnestunud)
falloplastika ajal, 16 ringi antibiootikume, kolm nädalat igapäevaseid
IV antibiootikume, kõigi juuste väljalangemine, ainult osaliselt
õnnestunud käe rekonstruktiivoperatsioon, püsivad kopsu- ja
südamekahjustused, lõigatud põis, unetusest tingitud
hallutsinatsioonid – oh ja valu tõttu sagedane teadvuse kaotus minu
ureetra siseküljel kasvavatest karvadest (! siirdatud nahk?). Kõik see
viis PTSD vormini, mis muutis mind aastaks korteri vangiks. Minu ja
minu kindlustusseltsi vahel ületasid ravikulud 900 000 dollarini.

Selle 17-kuulise agoonia jooksul ei õnnestunud mul leida uroloogi kes
mind aidata oskaks. Nad ei tundnud end mugavalt, kui mind patsiendiks
võtsid – kuna falloplastika, nagu suur osa üleminekuprotsessist, on
eksperimentaalne. “Kas saaksite minna tagasi algse kirurgi juurde?”
soovitasid nad.

Alati, kui seate kahtluse alla maksimalistlike aktivistide
kinnitusliini (trans affirmation), viidatakse Maailma Transseksuaalide
Tervise Professionaalse Assotsiatsiooni (WPATH) poole. Kuid suur osa
sellest, mida seal leiate, koosneb ebamäärastest fraasidest, näiteks ”
arsti otsustada “. Mitmed advokaadid soovitasid mul algatada
kriminaalse meditsiinilise rikkumise juhtum, kuna nad said aru, et
trans-tervisel pole õiguskaitselist alust. Selle tulemusena, nagu olin
isiklikult kogenud, on ravi sageli halva kvaliteediga.

Lupron ja Tylenol, hormoonide blokaatorid, mida mõned arstid lastele
välja kirjutavad, ei ole isegi FDA poolt heaks kiidetud soolise
düsfooriaga laste jaoks.

(2001. aastal tunnistas tootja end süüdi oma eesnäärmevähiravimi
turustamise petturlikus müümises.) Me ei tea veel selle testravimi
pikaajalist mõju, kuigi vanemad pandi uskuma, et selle mõju on ohutud
ja isegi tagasi pöörduv.

Kuid me teame: sünteetilise hormoonravi pikaajaline kasutamine
lühendab elu. Täpsemalt on need ravimid seotud südameatakkide,
kopsuembooliate, luukahjustuste, maksa- ja neerupuudulikkuse, vaimse
tervise tüsistuste ja muu suurenenud riskiga. Peaaegu veerand
hormoonravi saavatest patsientidest, kes kasutavad suurtes annustes
anaboolseid steroide (näiteks naiselt mehele ülemineku testosterooni),
avaldavad suuri meeleolusündroomi sümptomeid . Kolmel kuni 12
protsendil arenevad edasi psühhoosi sümptomid.

Lapsed, kes väidavad end olevat transsoolised, saavad neid ravimeid
tavaliselt aju ja luude arengujärgus. Neist on saanud merisigade
põlvkond, et vastata sellistele küsimustele nagu: mis juhtub
bioloogilise poisiga, kes võtab vastassooga seotud suguhormoone (või
vastupidi) ja kasvab üles ilma loomuliku puberteedita? Mis juhtub
meessoost kehaga östrogeeni kasutamisel pikas perspektiivis?

Keegi ei tea.

(google osaline, pisut parandatud tõlge)

https://quillette.com/2020/10/06/forget-what-gender-activists-tell-you-heres-what-medical-transition-looks-like/

+12
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

sv

Eestis tüdrukute asv kolmekordistus, ehk aastas kolm korda rohkem, kui eelnevatel aastatel kokku.

Täpsemad andmed saab Maie Väli käest. Ajakirjanduses ta räägib 100 (kokku aastate jooksul) patsiendist.

Endokrinoloog-günekoloog Maie Väli, kelle juurest on läbi käinud enamik Eesti transsoolisi ütleb:

“Umbes sada patsienti on minu juures praegu arvel, ligikaudu 30% neist jätab ravi pooleli, sest neil pole töökohta ega kindlat sissetulekut. Ent hormoonravi puhul on ülioluline, et seda tehtaks regulaarselt, sellesse ei tohi auku jääda. Sageli ei ole neil ka raha tulla uuringutele, ent kord aastas on kindlasti tarvis teha hormoon- ja biokeemilised uuringud.
Tihtilugu ei sulandu transsoolised inimesed töö- ega õpikollektiivi ja jäävadki üksikuteks huntideks, kellel ei ole kaaslasi ei enne soo korrigeerimist ega pärast seda. VIIMASEL AJAL EI OLE MA NÄINUD ÜHTEGI ÕNNELIKKU TRANSSOOLIST PATSIENTI, isegi kui nad on kõik soovahetuseks vajalikud paberid korda saanud ja hormoonravi alustanud. Viimase 15 aasta jooksul on 13 inimest läinud välismaale elama, põhjuseks tavaliselt halvad kogemused tervishoiuasutustes ja ühiskondlik diskrimineerimine. Ent sageli ei jää nad ka teiste riikide arstiabi ja tugiteenustega rahule.”

+8
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

sv

Eestis tüdrukute asv kolmekordistus, ehk aastas kolm korda rohkem, kui eelnevatel aastatel kokku.

Täpsemad andmed saab Maie Väli käest. Ajakirjanduses ta räägib 100 (kokku aastate jooksul) patsiendist.

Endokrinoloog-günekoloog Maie Väli, kelle juurest on läbi käinud enamik Eesti transsoolisi ütleb:

“Umbes sada patsienti on minu juures praegu arvel, ligikaudu 30% neist jätab ravi pooleli, sest neil pole töökohta ega kindlat sissetulekut. Ent hormoonravi puhul on ülioluline, et seda tehtaks regulaarselt, sellesse ei tohi auku jääda. Sageli ei ole neil ka raha tulla uuringutele, ent kord aastas on kindlasti tarvis teha hormoon- ja biokeemilised uuringud.

Tihtilugu ei sulandu transsoolised inimesed töö- ega õpikollektiivi ja jäävadki üksikuteks huntideks, kellel ei ole kaaslasi ei enne soo korrigeerimist ega pärast seda. VIIMASEL AJAL EI OLE MA NÄINUD ÜHTEGI ÕNNELIKKU TRANSSOOLIST PATSIENTI, isegi kui nad on kõik soovahetuseks vajalikud paberid korda saanud ja hormoonravi alustanud. Viimase 15 aasta jooksul on 13 inimest läinud välismaale elama, põhjuseks tavaliselt halvad kogemused tervishoiuasutustes ja ühiskondlik diskrimineerimine. Ent sageli ei jää nad ka teiste riikide arstiabi ja tugiteenustega rahule.”

Kuule, mis kinnismõtted sul täpsemalt on? Kas oled mõelnud ravile pöördumisele, see ei ole päris normaalne mis sul peas toimub.

Ps. Ma absoluutselt ei poolda mitte mingeid hormoonravisid ega lõikusi, aga lastele psühholoogi võimaldamisel ja ümberlõikamistel on ikka väga suur vahe.

+7
-11
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Rootsi skandaalne dokumentaal

“The Trans Train” Osa 1
Mika
“See et olla katsejänes tähendab… Tervishoiul pole aimugi sellest, mida nad teevad. Puudub teaduslik alus. Nad teevad katseid ühe noore põlvkonna peal, kellel seisab terve elu ees. See teeb mind vihaseks! See on jube vastutustundetu.”
“See on kohutav, kui vastutustundetult sellesse suhtutakse. Eriti raske on just seda vaadata, et minu generatsiooni noored tüdrukud, kes mingil moel on erilised ja ei sobitu sellesse tüüpilisse ühiskondlikku naisrolli, kasutatakse ära kui katsejäneseid! Tehes nendega eksperimente, ilma et oleks teadusele rajanevat selgust asjast.
Millistes teistes meditsiinivaldkondades sääraselt käitutakse? Mängitakse inimeste eludega sellisel moel?”
“Kui ma oma esimese testesterooni doosi sain… Mulle tuleb vaid meelde, et ma olin tohutult õnnelik. “Nüüd see juhtub! Nüüd algab mu elus uus peatükk, uus ja puhas leht!”
“Sellest ei ole varem Rootsis kunagi räägitud. Paljud trans ja gay kogukonnad tõlgendavad seda kui ohtu. Sest see näitab, et on ka teistsuguseid lugusid sel teemal.”
Samet
“See olen mina, enne kui ma alustasin hormoonide võtmist. Ma arvasin alati, et ma olen väga kole, aga nüüd, kui ma ennast vaatan… ma ei olnud kunagi kole. Miks ma küll tundsin, et ma olen kole! Kuidas see algas, see on mõistusevastane!”
“Ma alustasin hormoonide võtmist 2012 aasta mais ja mu esimene operatsioon oli 2012. aasta detsembris… ja siis lõigati mu rindu. ”
“Ma olen olnud nii rumal, nii kohutavalt rumal mitmel moel. Mul on olnud meelepetted erinevate asjade suhtes. See on häbiväärne. Ma arvan, et see on kohutav mõista, et sa oled eksinud. Sa oled olnud meeltesegaduses ja sa oled teinud endaga midagi, mida pole võimalik tagasi pöörata.”
Carolina Jemsby
SVT ajakirjanik (the trans train)
“Need hormoonid, puberteediblokkerid, on samad hormoonid mida kasutatakse täiskasvanud meeste kastreerimiseks. Näiteks seksuaalkurjategijate puhul. Need on samad doosid ja sama ravim, mida kasutatakse täiskasvanud meeste puhul, antakse ka nendele noortele tüdrukutele ja poistele, et peatada puberteet ja see on väga tugev hormoon.
Uuringud näitavad, et need hormoonid võivad mõjutada IQ-d ja ka luusid, lihaseid ja teisi kehaosasid.”
Kajastus Eestis:
“Paljud soovahetusravi saavad patsiendid kannatavad depressiooni, autismi, enesevigastamise ja muude psühholoogiliste häirete all. Ning piisavalt pole ravi määramisel uuritud, kas emotsionaalselt segaduses olevate laste probleemile parim lahendus on ikka sookorrigeerimine? Kuigi sel hetkel võib see neile nii tunduda…
Paraku on sookorrigeerimise otsuses kahetsejaid tänaseks juba Rootsis nii palju, et neile on loodud eraldi raviüksus, kus juba varem sooritatud soovahetust üritatakse nüüd uuesti tagasi pöörata.”
Elo Mõttus-Leppik
“Globalistid ja natsid”
“Ma suhtuksin sellesse Rootsi olukorda, kui see nii on, ma ei ole ise selle kohta lugenud ega ühegi kolleegiga rääkinud, kui see tõesti nii on, siis suhtun ma sellesse äärmiselt suure skepsisega. Laste niisugune seksuaalne identiteedi otsimine ja et seda nii varakult diagnoosida, see on äärmiselt kahtlane.
On väga vaja eristada, kas inimesed püüavad oma psühholoogilisi ja psühhiaatrilisi probleeme lahendada kirurgiliselt. Hormoonravi korral muidugi enam tagasikäiku ei ole. Kindlasti on see ikka selline invaliidistav samm.”
Kai Haldre
naistearst
“Globalistid ja natsid”

https://youtu.be/sJGAoNbHYzk

+10
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

lastele psühholoogi võimaldamisel ja ümberlõikamistel on ikka väga suur vahe.

Siin ei ole vahet. Seletasin juba korra ju.
Et pikemas perspektiivis on plaan liberitel selline ja läheb täitmisele punkthaaval ja täpselt selles järjekorras.

1. Homode abielud seaduslikuks.
2. Lapsed psühholoogi juurde
3. lapsed ümberlõikamisele.

Millest sa aru ei saa?
Ja selge on ka see, et kui sa seal punktide 2 ja 3 vahepeal alles kisama hakkad, siis oled juba hiljaks jäänud.
Sest vahepal oli ka vihakõne jõutud kriminaliseerida ja sind ootab vangiminek.

+8
-12
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Rootsi skandaalne dokumentaal

“The Trans Train” Osa 2
Hormoonravi tagajärjed ei ole teada.
Suitsiidiriski kasutatakse argumendina noorte transsooliste inimeste operatsioonidel – puudub tõestus.
“See on selgelt ülekaaluline tütarlaste hulgas, teatud vanuserühmades kuni 85 protsenti on tüdrukud. 90 protsendil neist, on psühhiaatriline diagnoos. 45 protsendil on enesevigastamine. 20 protsendil on autismi diagnoos, kuid veel 35 protsendil oli sümptomeid nii palju, et tahtsime neid täiendavaks uurimiseks tagasi suunata.”
Selgus, et see ei tähendanud patsientidele “ei” ütlemist.
“Ma ei olnud arstina valmis võtma seda vastutust patsientidele kahju tekitamiseks.”
Tagajärg oli see, et et sookliiniku psühhiaater Angela Sämfjord lahkus töölt.
“Lõpuks sai sellest südametunnistuse küsimus”

https://youtu.be/73-mLwWIgwU

+7
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et pikemas perspektiivis on plaan liberitel selline ja läheb täitmisele punkthaaval ja täpselt selles järjekorras.

Millest sa aru ei saa?

Ja selge on ka see, et kui sa seal punktide 2 ja 3 vahepeal alles kisama hakkad, siis oled juba hiljaks jäänud.

Ok. Loodan siiski, et paraned varsti!

+11
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja selge on ka see, et kui sa seal punktide 2 ja 3 vahepeal alles kisama hakkad, siis oled juba hiljaks jäänud. Sest vahepal oli ka vihakõne jõutud kriminaliseerida ja sind ootab vangiminek.

Masendav, et see toimub nii kiiresti, kaua õigupoolest internet meil olemas on-25 aastat ja nii lihtne on pääseda iga nõrgema indiviidini. Ajada pea sassi, kihutada naiivsed massid üles ja revolutsioon tehtud nagu naksti. Kogu ideoloogia taga ei pea algselt isegi kuigipalju ideolooge olema. Teoreetiliselt piisab isegi ühest psühhopaadist.

+3
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

sv

Kuule, mis kinnismõtted sul täpsemalt on? Kas oled mõelnud ravile pöördumisele, see ei ole päris normaalne mis sul peas toimub.

Ps. Ma absoluutselt ei poolda mitte mingeid hormoonravisid ega lõikusi, aga lastele psühholoogi võimaldamisel ja ümberlõikamistel on ikka väga suur vahe.

Küsimus minu jaoks on kutsetunnistuseta psühholoogid. Eesti LGBT-l ei ole kutsetunnistusega psühholoogi. Nende kogemusnõustajad on 18 aastased “transmehed” (tüdrukud, kes veel hormoonravigi ei saa)

Ära püüa teravikku nihutada ja tekitada narratiivi, et psühholoogi abi tahab keegi lastelt ära võtta. Ei taha. Ma ei soovi, et lastega tegeleksid inimesed, kel pole selleks õigust.

+12
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millest sa aru ei saa?

Mitte millestki nad ei saa aru. Nad ei suuda kaks sammu edasi mõelda oma kinnisideest, et normaalne tavapere on lapse kõige suurem vaenlane. Kõik, mis seda mõtet murendab, on automaatselt vihakõne.

+7
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui sa lõpuks ikka lubad, miks siis mitte kohe lubada?

Selle pärast, et teismelise eas lihtsalt ei saa kindel olla, et see on lõplik soov. Mis siin vaielda on. Hormonaalsüsteemi areng ei ole tahtele alluv.

Aga on selle kohta üldse uuringuid, kumma seas on suurem kahetsejate protsent? Mina tean selliseid ka, kes täiskasvanuna otsustades on kahetsenud. Ma arva, et selleks see psühholoogi külasts ongi mõeldud, et hinnata, miks seda soovitakse.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ok. Loodan siiski, et paraned varsti!

Kahjuks on diagnoos tume..

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

VIIMASEL AJAL EI OLE MA NÄINUD ÜHTEGI ÕNNELIKKU TRANSSOOLIST PATSIENTI, isegi kui nad on kõik soovahetuseks vajalikud paberid korda saanud ja hormoonravi alustanud. Viimase 15 aasta jooksul on 13 inimest läinud välismaale elama, põhjuseks tavaliselt halvad kogemused tervishoiuasutustes ja ühiskondlik diskrimineerimine. Ent sageli ei jää nad ka teiste riikide arstiabi ja tugiteenustega rahule.”

Võib-olla ongi asi selles, et need inimesed ei ole rahul ei endaga ega teistega. Katsetavad soo muutmisega või mõne muu asjaga, aga olemus ei muutu. Mõned inimesed ongi negatiivsed, melanhoolsed, isegi depressiivsed. Tegemist võib olla psüühilise häirega. Vajavad arvatavasti küll abi, aga kas just soovahetust?

+7
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

VIIMASEL AJAL EI OLE MA NÄINUD ÜHTEGI ÕNNELIKKU TRANSSOOLIST PATSIENTI, isegi kui nad on kõik soovahetuseks vajalikud paberid korda saanud ja hormoonravi alustanud. Viimase 15 aasta jooksul on 13 inimest läinud välismaale elama, põhjuseks tavaliselt halvad kogemused tervishoiuasutustes ja ühiskondlik diskrimineerimine. Ent sageli ei jää nad ka teiste riikide arstiabi ja tugiteenustega rahule.”

Võib-olla ongi asi selles, et need inimesed ei ole rahul ei endaga ega teistega. Katsetavad soo muutmisega või mõne muu asjaga, aga olemus ei muutu. Mõned inimesed ongi negatiivsed, melanhoolsed, isegi depressiivsed. Tegemist võib olla psüühilise häirega. Vajavad arvatavasti küll abi, aga kas just soovahetust?

Mitte ükski eluga rahul olev ja tasakaalus inimene ei vaja soovahetust, talle ei tule see pähegi. Soovahetajad on reeglina depressiivsed ja katsetavad tõesti, nagu sa ütlesid, ükskõik millega. Ja siis on sotstädid kohe hüppel ja haistavad võimalust last “toetada”.

+11
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas täpsemalt on ümberlõikamine seotud homoabieludega? Homod ei soovi end ümber lõigata.

+11
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kuidas täpsemalt on ümberlõikamine seotud homoabieludega? Homod ei soovi end ümber lõigata.

See on kõik üks ja sama agenda. Väsinud juba selgitamast. LGBT – tee endale selgeks, mida näiteks viimane täht tähendab. Ja siis tuleb veel Q ka.

+5
-13
Please wait...

Postitas:
MadisT

Laste ja noorte väärkohtlemine peab lõppema!

https://arvamus.postimees.ee/7749919/jordan-peterson-trans-aktivism-on-seksistlik-ja-ohtlikult-luuludes

+9
-3
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Hundu

See on kõik üks ja sama agenda. Väsinud juba selgitamast. LGBT – tee endale selgeks, mida näiteks viimane täht tähendab. Ja siis tuleb veel Q ka.

See pole mingi “agenda”, kui inimesed soovivad abielluda. Lõpeta igal pool mingite ülemaailmsete vandenõude nägemine. Ja tee endale selgeks, mis on “slippery slope”.

+9
-5
Please wait...

Postitas:
Seliiina

VIIMASEL AJAL EI OLE MA NÄINUD ÜHTEGI ÕNNELIKKU TRANSSOOLIST PATSIENTI

Ma arvan, et lugupeetud doktor paneb põhjuse tahapoole tulemusest- see inimene on õnnetu, sest ta on õnnetu, mitte seepärast, et ta on transsooline. Seega tema soomuutmine teda ka õnnelikuks ei tee, kuigi ta sealt õnne leida loodab. Ta arvab, et tema õnnetu-olemise põhjus on vale sugu, korrigeerime seda, aga ta on ikka õnnetu, nüüd segub, et enne polnudki midagi hullem ega nüüd parem. Ja edasi…? Aga see on väljaspool endokrinoloogi pädevusala, mis täpselt kõige alguses nende inimestega lahti on.

Analoog ei ole 100%, aga ilulõikstega on sama- inimesed teevad millegist oma hädade põhjuse, siis ruttavad neid korrigeerima… ja avastavad, et õnne ikka ei tulnud koos sellega valu ja vaevaga. Mõned, kes on väga hästi läbi mõelnud, mida ja miks soovivad ja saavad soovitu, on loomulikult ka õnnelikumad, aga paljud ei ole (või hiljem, pärast esimese õhina lahtumist) enam märgatavalt õnnelikumad kui enne lõikamist.

Millegi lihtsalt ärakeelamine on lühinägelik, rumal ja kasutu, kui ei tegeleta inimeste õnnetuolemise põhjustega, seepärast laseb ekre omale jalga, kui piiraks alaealiste psühholoogilise abi kättesaadavust- nemad keskenduvad ainult täiesti tühisele osakaalule soodüstroofikutele, jättes samas hätta ka valdava enamuse muude psühholoogiliste painete all kannatavad teismelised ja lapsed. Nende fiksatsioon LGBT ja homoabieludele ja soodüstroofiale on üsna haige, normaalsete inimeste fookus peaks olema hoopis laiem.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Punkar

Kuigi laste ümberlõikamine ei ole minu arvates kuidagi õigustatud (tunnen paraku ise üht inimest, kes pärast ümberlõikamist kahetseb), siis puudutab see probleem väikest hulka lapsi. Statistiliselt tunduvalt suurem hulk on neid lapsi, kellel oleks vaja psühhiaatri abi, aga kelle vanemad on eitusfaasis, ignorantsed või lausa ise lapse probleemides süüdi. See, kui laps saab ilma vanemata psühhiaatri vastuvõtule minna, ei mõjuta mitte kuidagi ümberlõikamist, kui ümberlõikamise luba enne täisiga pole võimalik anda. Seega need kaks teemat on võimalik täiesti teineteisest lahus lahendada. Kindlasti oleks vaja lastel parandada võimalust psühholoogi/psühhiaatri poole pöörduda ka vanemate loata. Kõik meie vanemad ei ole adekvaatsed taoliseid otsuseid tegema. Kõige parem, kui selle otsuse, kas lapsel seda abi vaja on, teeb õppinud spetsialist, arst. Paraku on nii, et isegi kui seadus vastu võetakse, siis psühholooge ja psühhiaatreid on nii vähe, et kust see laps vastuvõta aja saab ja sageli ei saa laps vastuvõtule maapiirkonnas ka transtpordiprobleemi pärast.

+8
-3
Please wait...

Postitas:
angie

See pole mingi “agenda”, kui inimesed soovivad abielluda. Lõpeta igal pool mingite ülemaailmsete vandenõude nägemine.

Kõik on omavahel seotud, abieluga kaasneb ka lapsendamisõigus ja perekonna mõiste muutmine fundamentaalsel tasandil.

https://arvamus.postimees.ee/7751566/lauri-vahtre-samasooliste-abielul-on-kaugemad-tagajarjed

+4
-3
Please wait...

Postitas:
linnuvaatleja

Nüüd siis, võib-olla viimasel minutil võeti ka Eesti ajakirjanduses avaldada artikkel, mis täiesti selget keelt räägib.

https://ekspress.delfi.ee/kuum/uhiskond-tulis-uued-andmed-viitavad-et-rootsis-korrigeeritakse-soovijate-sugu-liiga-rutakalt?id=89036549

See on LGBT-puu vili. Huvitav, kas meie hulludel ikka veel ei hakka peas ükski kelluke helisema, nüüd kus tõde on koguni peavoolumeedias avaldatud? Seni on lastud juba hulga laste elu allamäge libisema, kas nüüd saaks palun piduri peale?

On üksainus erakond, mis ühemõtteliselt võitleb sellise hulluse vastu, ja seda erakonda tehakse meeleheitlikult paariaks, et kergeusklikke või lihtsalt kurja südamega inimesi mõjutada. Kaks või isegi ühe sammu ette ei suuda see valijaskond mõelda, aga selle mõtlematuse tagajärjed on kohutavad meie endi lastele.

Siin on juba enne mingites postitustes öeldud, et kunagi vaadatakse sellisele barbaarsusele jälestusega tagasi, aga see ei anna enam elu tagasi neile, kellel see täna õrnas eas pöördumatult rikutakse. Sooneutraalide ja kiibitsejate heldinud aplausi saatel sandistatud laste arv maailmas aina kasvab. Õnneks meie veel nii kaugel pole. Aga kui hullud ei taltu, siis kindlasti jõuame.

Just seepärast peakski inimesed olema aktsepteerivad teiste sooidentiteedi osas, kui nad pole veel operatsiooni teinud või ei kavatsegi. Et see oleks üks viimaseid otsuseid. Teiseks, mõned noored tahavad sugu vahetada, sest nad arvavad, et teisest soost inimesi koheldakse paremini. Kui sa teismelise tüdrukuna kuuled pidevalt, et kommenteeritakse naiste välimust ja nad peavad ilusad olema, aga sama ei tehta meeste puhul, või et tüdrukuid kutsutakse luudadeks, eitedeks ja l1tsideks, aga meeste puhul puuduvad samaväärsed sõnad, siis arvadki, et meestel on lihtsam. Et sa reaalselt ei seosta end sellega, milline stereotüüp tüdrukutest luuakse ja kuidas paljud tüdrukud sellele takka kiidavad, siis jääb mulje, nagu sa poleks naine.

+9
0
Please wait...

Postitas:
linnuvaatleja

+ Andrew Tate’i suhtumine, mis ongi paisutatud teismeliste poiste suhtumine tüdrukutesse

+5
0
Please wait...

Postitas:
linnuvaatleja

On tõsi, et seoses LGBT+ liikumise kasvuga on viimase aasta jooksul ka Eestis plahvatuslikult kasvanud 13-18aastaste tüdrukute soodüsfooria. Äkitselt kuulutab üha enam noori (kellest umbes 90% on tüdrukud), et nemad olla vales kehas, ning soovivad oma keha muuta teistsuguseks: hormoonravimid, rindade kinnisidumine/-teipimine, 18. sünnipäevaks tahetakse vanematelt sünnipäevakingiks rindade amputatsiooni (mastektoomiat).

Jah, alati on olnud olemas inimesi, kes “sündinud valesse kehasse”. Aga antud juhul on siin midagi muud. Tuhanded tüdrukud, kes seni eluaeg kandnud kleite ja pikki juukseid, ajavad järsku oma juuksed maha, hakkavad riietuma nagu poisid, nõuavad enda kutsumist poisinimega ja nõuavad vanematelt hormoonsüste. Imestunud vanemate küsimustele annavad kõik need LGBT+ seltskonnaga liitunud tüdrukud ühesuguseid õpitud vastuseid. Need vastused on hästi lihvitud ja täpselt valitud, ning avaldavad kindlasti suurt muljet enamikule tavapsühholoogidest/-psühhiaatritest. Ainult selle lapse lähedastel on olemas mälu ja nad mäletavad, et sel lapsel ei olnud enne sektiga liitumist mitte mingit oma sooga rahulolematust. On tavaline, et LGBT+sektiga liitunud lapsed hakkavad kodus hävitama oma minevikku – põletavad albumeid, kus sees nende pildid, kus nad on igati rahulolevad tüdrukud pikkade patside ja kleitidega. Nad ei soovi, et niisugune tõestusmaterjal satuks psühhiaatri või soomuutmiskomisjoni liikmete kätte.

Tegelikult on neil tüdrukutel enamasti mingid muud probleemid. Osal on ärevushäire, osal posttraumaatiline stress, samuti on nende seas nt koolikiusatuid, kes eakaaslaste seltsi ja tunnustust otsides on sattunud LGBT+ seltskonda. Nad ise usuvad, et nende depressioon ja valu tuleneb olemisest “vales kehas”. Ent statistika näitab, et pärast oma keha vigastamist soomuutmise vaimus nende depressioon ja suitsiidirisk mitte ei kao, vaid hoopis tõuseb.

Nii nagu 90-ndatel esines 13-18aastastel tüdrukutel üsnagi massiliselt anoreksia, nii on praegu sama soodüsfooriaga. Mõlemad on enesevigastamise eriliigid, mis seotud oma puberteedieas muutuva kehaga, lisaks muud vaimse tervise probleemid. Nii nagu anorektik on raudselt veendunud, et tema on paks (olenemata reaalsest kehakaalust), nii on soodüsfooriaga noor veendunud, et ta on vales kehas – ja mõlemad ei luba eales mitte kellelgi selles kahelda. Anorektikud näljutavad ennast kuni haiglasse sattumiseni, soodüsfooriaga 13-a laps teibib maalriteibiga oma rinnad kinni. Nii anoreksia kui ka soodüsfooriaga noored vajavad tuge, ja parim tugi ei pruugi ilmtingimata olla kriitikavaba takkakiitmine ning üleskütmine. LGBT+ ei peaks olema lasteorganisatsioon (milleks ta on praegu paraku muutunud), vaid sellised teemad nagu otsustamine oma soo üle võiks jääda siiski täiskasvanutele. Peale selle kasvab tänapäeval üha enam teadlaste arv, kes meenutavad lihtsat tõde – sugu on bioloogiline, mitte tunnetuslik. LGBT+ üritab väita, et sugu on pelgalt tunnetuslik ja bioloogiaga pole sel miskit pistmist. Ent tunded on ühed väga muutuvad asjad!

Kui 13a tüdruk teatab: “Kool on jama, õpetajad nõmedad!” – kas nüüd võtamegi lapse koolist ära, jätame koju istuma? Sest laps ju tunneb nii! Ent kui seesama 13a piiga kuulutab, et käis koos sõbrannaga LGBT+ koosolekul ja on otsustanud nüüd oma toetuse väljendamiseks juuksed maha lõigata ning rinnad kinni teipida, peavad vanemad silmapilkselt seda otsust tunnustama ning aitama lapsel ruttu tellida netist rindade moonutamise abivahendeid. Kahtlemine ei ole lubatud. Väheke silmakirjalik suhtumine nagu..?

Eestikeelset lugemist:

https://medium.com/@rogdlastevanemad/mina-olen-rogd-lapse-vanem-1fdc81335ab1

Asi ei ole enesevigastamises, vaid äärmiselt misogüünses ühiskonnas, kus teismelised tüdrukud elavad. Ka anorektikud ei tee seda enamasti teadlikult enesevigastamiseks või -piinamiseks, vaid nad tunnevad survet olla ilus ja ideaalne ning pidevalt korrutatakse, et peenike on ilus. Sugu tahetakse vahetada, sest teismelisi tüdrukuid peetakse meedias ja päris elus pealiskaudseteks, stereotüüpseteks, lollideks. Teismelised poisid, kel hormoonid möllavad, nimetavad neid luudadeks, piffideks, eitedeks, thotideks ja l1tsideks ning poistele meeldida üritades võtavad sama sõnavara üle ka teised tüdrukud, kes tahavad näidata, et nemad on chillid. Sotsiaalmeedias poseerivad isegi varateismelised tüdrukud provotseerivate piltidega ja kasutavad facetune’i, mistõttu tüdrukutel on pidevalt surve olla ilus ja seksikas, ammu enne kui neid poisid üldse huvitama hakkavad. Noortel poistel on üha rohkem eeskujusid nagu Tate, sest oma hormoonide möllu tõttu nad arvavadki, et täiskasvanu jaoks koomiline hüpermaskulliinsus peaks olema nende eesmärk ja kõige tähtsam on palju raha, kiired autod ja palju naisi. Igasugune naisega nõustumine internetis on simping ja hale ja üldse on mehed palju paremad. Juba minu ajal oli noortel tüdrukutel väga raske, nüüd on sotsiaalmeediaga veel hullemaks läinud.

LGBT ei ütle, et sugu (sex) on tunnetuslik, küll aga sotsiaalne sugu (gender). Suuremal osal soorollidest pole bioloogiaga midagi pistmist, näiteks roosa või sinine, kleidi või pükste kandmine, viisakusnormid. Need on kõik inimeste väljamõeldised, mitte bioloogia.

+9
-4
Please wait...

Postitas:
Hundu

See pole mingi “agenda”, kui inimesed soovivad abielluda. Lõpeta igal pool mingite ülemaailmsete vandenõude nägemine.

Kõik on omavahel seotud, abieluga kaasneb ka lapsendamisõigus ja perekonna mõiste muutmine fundamentaalsel tasandil.

https://arvamus.postimees.ee/7751566/lauri-vahtre-samasooliste-abielul-on-kaugemad-tagajarjed

Eesti Vabariigis saab iga sobiv inimene, olgu ta homo või mitte ning abielus või üksik, lapsi lapsendada. Lapsi saab lapsendada ka vallaline isik. Samuti saab lapsele hakata hooldusvanemaks – siis on tegemist “hooldusperega”. Sellisel juhul on ainus erinevus võrreldes päris lapsendamisega on see, et hooldusperes on lapse seaduslik esindaja kohalik omavalitsus, mitte hooldusvanem.

Homopered kasvatavad juba praegu lapsi.

Ja üldse, mis siis sellest, kui homoabieluga kaasneb lapsendamisõigus? Milles see probleem seisneb? Inimesed on abielus ja tahavad koos lapsi kasvatada. Kus see agenda siin on?

+4
-8
Please wait...

Postitas:
balloon

Mul tutvusringkonnas üks 14aastane tüdruk, kes lühikese aja jooksul on olnud emo, biseksuaal ja nüüd otsustas, et on moslem. Kui ta peaks ühel päeval arvama, et v6iks hoopis sugu muuta, siis annaks jumal, et ta ei satu mingite LGBTQ+ ajupesijate meelevalda. Vangi tuleks panna see ajupesijate ja noorte sandistamisele 6hutajate seltskond.

+8
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 150 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kes tegelikult sandistab lapsi?