Esileht Tööelu, raha ja seadused. Kes töötab assistendina ?

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Kes töötab assistendina ?

Postitas:
Kägu

Tere,

Sooviks teada, kui suured on nüüd palgad assistentidel ? Mis on tööstaaziks ja mis on igapäevased ülesanded.

Äitähh vastanutele.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Kes töötab assistendina ?

Müügijuhi assistent. Põhimõtteliselt teen kõike, töö pingeline. Mul oli konkreetselt vaja keeleoskust, muud nõudmised tavalised (arvutioskused jne.) Alustasin krooni ajal (4 aastat tagasi)5000 kroonise palgaga ja hetkel 700 euri (neto). Ei ole Tallinn. Aga kuna töö on tõesti selline,et kokk-kondiiter-keevitaja, tegele 100 probleemiga korraga, töö ei lõppe ka ametliku tööpäeva lõpuga,siis ikka mõtlen vahel,et aitab, tulen tulema. Samas hetkel ei näe ma ühtegi teist tööpakkumist sama palganumbriga, nii et rühin edasi. Seltskond on iseenesest tore ja pole ka koguaeg kontoris kinni, selline suhteliselt vaba, peaasi,et töö on tehtud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hambaarsti assistent. Tööülesanneteks on arsti assisteerimine. Staa¸i 13 aastat. Palk jääb sinna 700 euro kanti, olenevalt kui palju on tööd.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tavaline kontori assistent juhtkonnale, 5a ja u800eur neto.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tahaks ka hambaarsti assistendina töötada. Ei tea miks, aga seda olen alati soovinud… Ega tegelikult ma ei teagi, millised tööülesanded sel ametikohal on, aga hambaarstindus ja hambaarsti kabinet jne nii paelub mind…

vabandan teemavälise postituse pärast.

0
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Kes töötab assistendina ?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.