Aga eeldan, et president on tark, rahulik, mõõdukas, oskab suhelda, ei putra, mida sülg suhu toob, ei solva neid, kes temast teisiti arvavad – aga oma seisukohad ja põhimõtted võivad tal muidugi olla, kuni need ei lähe vastuollu inimlikkuse, üldtunnustatud käitumisnormide ja viisakusega.
Ja sulle meeldib Kaljulaid, kes lausa avalikult putras, et ta vihkab osa oma valitsetava riigi ( Euroopa kodanik oma riigiks Eestit ilmselt ei pea) rahvast??
Ühtki naist küll enam sellel kohal näha ei tahaks, isegi suur isakass ei olnud nii …..
jutt ei olnud ju rahvast, vaid ekreiitide sektist!
Saan aru, et nali, aga vot minu jaoks jah on küll ka ekreiidid inimesed, mu oma isa näiteks valib ekret, no ongi vana mees, varsti 80, isamaalisuse ja normaalsuse piirid ongi tema jaoks teises kohas kui minu jaoks, kes ma olen 40 ja pigem pooldan sotse. Me ei tülitse poliitilistel teemadel, ma tean, et päriselus on ta inimene, kes teisele inimolendile halba ei tee ja tema teab sama minu kohta, olgu meie poliitilised vaated siis millised tahes.
Niisiis – minu meelest on Kaljulaid täiesti ok president, ta ei ole ainsatki halba sõna öelnud ekre VALIJATE kohta, vaid on vastu seisnud neile sõnumitele, mille ekre ERAKOND, paraku valitsuse osana, on õhku paisanud. Aga ma saan aru, et kui ekret pooldada, siis see nii ei tundu ja igast väikesest detailist soovitaksegi välja lugeda rämedat haigettegemist. Sama tehakse ekrega ka, no vana Helme näibki olevat ilma filtrita, aga ülejäänute osas – nende sõnumit kallutatakse pisut-pisut karmimas suunas kui see tegelikkuses välja öeldud oli ja ongi vastuseis jälle saavutatud, poliitilised punktid kirjas, publik peab jälle valima, kumma poole sel korral siis pall ikka langes.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 16.01 20:22; 17.01 08:45;