Okei, ma enam ei jaura. Tegelikult see kõik, mis ma siin kirjutasin oli lihtsalt soga, ainult sellepärast tegin seda, kuna mul oli igav. Läksite pisut ka pahaseks, mis on arusaadav ja isegi tore. Mulle viimasel ajal on siin, perekoolis, jäänud mulje, et kedagi ei huvita meie ega meie riigu tulevik. Tegelikult olen mina olnud kogu oma elu rahvuslane. Igal aastal ma pean meie Vabariigi sünnipäeva nii, nagu see oleks mu enda sünnipäev. Mul on hulk Eesti ajaloo kirjandust ja just eile ostsin endale paksu kokaraamatu eestiköögist. Mulle väga meeldib Einar Laigna. Tegelikult ma võiks öelda, et ta on minu jaoks isegi veidi justkui eeskuju. Mina ei soovi, et homod saaksid abielluda. Miks? Sest ma olen kristlane ja minu jaoks on see väär, sest see liit peaks olema ainult naise ja mehe vaheline. Lisaks ei soovi ma siin näha võõramaalasi elamas, kõik inimesed võiksid siiski elada oma riigis, seal, kuhu nad kuuluvad. Kus on nende tavad ja kultuur.
Eesti presidendist nii palju, et ma ei tea kes oleks selle jaoks sobiv. Kes oleks sobiv hoidma meie riiki, et me ei mattuks EL-i alla.
Parteiliselt nii palju, et EKRE mulle tõesti eriti ei sümpatiseeri, mulle vist ei meeldi ükski erakond. Ma sisimas loodan, et tuleb mõni selline konservatiivne erakond, kes ei oleks nii vihane. Aga poliitikas tõenäoliselt asjad nii ei käi.
Ma vabandan teie ees, et ma teid pisut pahandasin oma joruga. Ja mul on siiralt hea meel, et meie rahvas ei ole kadunud.
Ja lisaks ma võin lohutuseks öelda seda, et tegelikult ei ole meie noorus hukas.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt 17.01 12:30; 17.01 13:28; 17.01 14:21; 17.01 17:58; 17.01 18:23; 17.01 19:30; 17.01 19:55; 17.01 21:09; 17.01 21:49; 17.01 22:04; 17.01 22:16;