Mõned mõtted:
Võta enne kihlumist aega, et naist tundma õppida. Vaata, jälgi, mis talle meeldib, kas ta on pigem konservatiivne (klassikalised riided/ehted/ellusuhtumine jne.) või pigem bling-bling tüüpi (suured silmatorkavad ehted, värvilisemad riided, peavoolust oluliselt erinev jne.).
Kasuta seda aega, mida võtad, rahalise seisu parandamiseka, et saaksid enda armastatud naisele kinkida sellise sõrmuse, mida sulle tema sõrmes meeldiks näha, kuid mis arvatavalt võiks ka tema maitsega kokku minna.
Mina ei ole sinu naine, aga minule isiklikult meeldivad päris asjad. Mind tohutult häiriks, et põhimõtteliselt abielu algus on võlts. Tsirkoon on võlts. Teemant on päris.
Mina isiklikult eelistan praktilisemat sõrmust, seega sõrmuse disain peab olema selline, et sellega on igapäevaselt hea ja mugav olla. Kihlasõrmust kannan ju sarnaselt abielusõrmusele kogu meie ūlejäänud elu. Seega, ülisuure kiviga ja kohmakas sõrmus tähendaks, et pean selle ära võtma. Aga ma ei taha. Mulle on vastukarva ka mõte nt abielusõrmuse äravõtmisest. Selles küsimuses olen suhteliselt konservatiivne lihtsalt.
NB! Olen 12a abielus, 17a koosleus (5a enne abielu elasime koos, seega pole kiiret, usu mind) ja selle aja jooksul ei ole ära võtnud ei kihlasõrmust ega abielusõrmust. Enne abiellumist vahetasin ainult kihlasõrmuse sõrme, et mõlemad samas sõrmes poleks.