Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kim Kardashiani ja instagrami tüüpi iluideaal, kas meeldib?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 32 )

Teema: Kim Kardashiani ja instagrami tüüpi iluideaal, kas meeldib?

Postitas:
Kägu

Kas teile meeldib selline laiade puusade, väikese keskkoha ja suurte tissidega naine, kes on pigem lühike ja kellel on pikad läikivad juuksed, instagrami kulmud ja nägu? Mujal meeldib selline naine eriti just meestele, huvitav, kas ka Eestis? Või on Eestis popid naised, kellel on puusad umbes vöökoha laiused, rinda pole, tagumikku ka mitte, saleda kehaga? Või midagi vahepealset?

http://beautynews247.com/heres-why-this-girl-has-the-most-perfect-body-in-the-world/3/

Kas selline naine on teie meelest ideaalne? Välismaa meeste jaoks küll. Aga enamasti on nad ikkagi mustad mehed, kes on kohastunud suuri pepusid armastama, sest mustad naised talletavad sinna rasva, kui peaks nälg tulema. Nii et mine tea.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

minu 17-aastane tütar on Kim Kardashiani kehakujuga, lühikest kasvu ja pikkade juustega, väga ümara näoga. arvestades, kui meeletult palju ta meeste tähelepanu “saab”, siis ilmselt selline kehakuju meeldib. vaene laps on umbes alates 12-aastasest peale pidanud taluma seda, et suvalised võõrad mehed annavad talle tänaval tagumiku vastu laksu, pidevalt tullakse ligi, palju kordi on raha pakutud jne. jutt ei ole loomulikult omaealistest poistest. algul oli ta väga šokis, aga nüüd on “harjunud”.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest on see kohutav keha. Ülemine pool kuni keskkohani on ok, lai puus, matsakas tagumik ning jämedad reied mitte.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kindlasti on mehi kellel selline naisetüüp hõbedase riba suunurgast jooksma paneb…kindlasti on mehi, keda see ükskõikseks jätab ja kindlasti on mehi, kelle jaoks selline naine on totaalne turnoff. Ja no siis on veel mehetüüp, kes paneb kõike, mis soe ja liigutab…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen mees ja peab mainima et kehakuju väga meeldib. Läheb kohe kõvaks ka
Selline voolujooneline ja suurte tissidega
Aga olen ka veidi kiiksuga kelle meeldivad sellsied Mariah Carey,Sünne Voltri sugused naised.
Mõni nimetab neid paksuks ja koledaks, aga kudias kellelgi-minule väga erutav naisideaal

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle ei meeldi, kui naise juures on palju võltsi. Muidu loomulikult kurvikas keha meeldib küll. Ei meeldi lõigatud-pushitud-raskelt meigitud inimesed.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest on see kohutav keha. Ülemine pool kuni keskkohani on ok, lai puus, matsakas tagumik ning jämedad reied mitte.

Millised puusad on siis ok? Umbes vöökoha paksused? Suured reied on enamasti puusadega mitte nii seotud, näiteks räpikaunitaridel on puusad siiski üsna kitsad, kuskil reite koha peal läheb paksuks. Umbes sellised: https://www.instagram.com/p/BYd-hoRF2Mq/?hl=en&taken-by=demirosemawby

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millised puusad on siis ok? Umbes vöökoha paksused? Suured reied on enamasti puusadega mitte nii seotud, näiteks räpikaunitaridel on puusad siiski üsna kitsad, kuskil reite koha peal läheb paksuks. Umbes sellised: https://www.instagram.com/p/BYd-hoRF2Mq/?hl=en&taken-by=demirosemawby

Mulle isiklikult meeldib kitsas puus trimmitud tagumikuga. No ütleme, puus laiemast kohast 20cm keskkohast laiem.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen mees ja peab mainima et kehakuju väga meeldib. Läheb kohe kõvaks ka
Selline voolujooneline ja suurte tissidega
Aga olen ka veidi kiiksuga kelle meeldivad sellsied Mariah Carey,Sünne Voltri sugused naised.
Mõni nimetab neid paksuks ja koledaks, aga kudias kellelgi-minule väga erutav naisideaal

Näed siis, ma olin su märg unenägu, aga vot endale ei meeldinud. Olen liivakella kujuga. Ise olen õnnelik, et olen nüüd titekilod maha saanud ja pürgin jätkuvalt oma endise kehakaalu suunas, s.o siis 170cm pikkuse juures kõikusin 57-59kg vahel ja tundsin ennast hästi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas selline suurte tissidega meeldib? Pihu sisse need tissid küll ära ei mahu.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3527089/It-makes-feel-good-cute-picture-Former-Playboy-model-strips-lingerie-Instagram-hits-slut-shamers.html

https://www.instagram.com/lindseypelas/?hl=en

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kardashianidele palju materjali pole antud, aga mis on, seda kasutavad hästi ära. Igaüks peaks nene eeskujul püüdlema mitte mingi välise ideaali poole, vaid enda loomupäraste omaduste maksimaalsele ärakasutamisele.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kim Kardashianil on ju tehtud selline suur tagumik, minu arust liig mis liig. Ka piltidel vaid töödelduna ilus, muidu kühmuline vormitu jõledik. Kardashianidel üldse on seda loomupärast ikka väga vähe järel, mõni neist on puhta teist nägu tehtud, ei tunneks orginaalpiltide järgi äragi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen imelik naine. Olen väike, sale, väikese A rinnga ja kitsa puusaga (poisilik tüüp). Appi, mulle nii meeldib oma kehas olla. Ei ole hapud viinamarjad. Nii mõnus ja kerge on olla, ma ei tunne oma keha, kui ma liigun, kõik on nii väike ja kerge. Kui mulle keevitada külge sellised silikoonpommid ja tagumik, ma ei saaks vist trepistki üles mindud, rääkimata kõhuli magamisest jne.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii mõnus ja kerge on olla, ma ei tunne oma keha, kui ma liigun, kõik on nii väike ja kerge.

Kui ma veel kerge olin ja ringi “hõljusin”, ma ei kujutanud ettegi ega mõelnudki sellele, kuidas paksud trepist üles lähevad või kui väsitav see neile on. Nüüd tean.
Ja sina ära ka rohkem valeta; appi sulle ka keegi ei tule.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kehasid on igasuguseid, kõik meeldivad (v.a. sajakilosed)
Aga ei meeldi need Instagrami poosid – pepp uppis, pea kuklas viltu, huuled pruntis, ülevalt alla pildistatud. Väga rõvedad!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selline kehatüüp, kui see on loomulik, on ju väga kena ja naiselik. Endale küll meeldivad pikemat, sihvakamat tüüpi kehad (olen ise ka pikk naine). Instas on paljudel see keha võlts, tagumik ilukirurgi juurest ostetud. See on üsna haruldane, kui vormika tagumikuga on ka sale vöökoht ja lame kõht, aga kui see loomulikult nii on, siis väga kaunis ju. Kim K keha on traagiline, seal pole midagi ilusat (vähemalt ilma Photoshopita).

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

jah mulle meeldib selline kehakuju, kuna mul endal on taoline (ma pole küll eriti lühike),lõpuks hea tunda et ma ka moes olen:D
olen aastaid end halvasti tundnud kuna ilma on teinud olematu puusaga poisstüdrukud ja kõik riided ja mood on i-kujulisele kehatüübile suunatud. eks ma oma 95-65-100 mõõtudega olen nagunii riiete ostmisega hädas – kui ese on rindadest paras, siis jääb keskelt laiaks, kui on puusast sobiv, siis samuti keskelt suur ning enamuse riideid olen lasknud enda jaoks pisut ümber õmmelda.
õnneks on hakatud tegema pisut venivamast materjalist kleite ja üllatuslikult istub mõni neist kohe selga kui valatult.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui juba tavalises action- puzzle arvutimängus sellist Kim Kardashiani keha kujutatakse, siis kellelegi on see silma jäänud. Aga maitsed on ju seinast seina ja igaühele oma
https://www.youtube.com/watch?v=5InfhyD569I

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen imelik naine. Olen väike, sale, väikese A rinnga ja kitsa puusaga (poisilik tüüp). Appi, mulle nii meeldib oma kehas olla. Ei ole hapud viinamarjad. Nii mõnus ja kerge on olla, ma ei tunne oma keha, kui ma liigun, kõik on nii väike ja kerge. Kui mulle keevitada külge sellised silikoonpommid ja tagumik, ma ei saaks vist trepistki üles mindud, rääkimata kõhuli magamisest jne.

Ega kõik peagi ühtemoodi olema. Mulle on jäänud lihtsalt mulje, et väga sale on ainus kehatüüp, keda Eestis vaadatakse. Selline Viru keskuse peenikese naise tüüp. Kui ma ise mees oleks, siis paneks küll neid suurerinnalisi, kohe mõtleks panemise peale. Suhtes oleks aga nii peenikeste kui ka kurvikatega, keskelt pakse ehk ei tahaks. Kim Kardashian on muidugi ekstreemne näide, suurem osa ta kloonidest on saledamad. Samas Eesti naine niimoodi paksuks ei lähegi, et p-se ja tissid, kuid kõht on trimmis. Siis on juab ühtlane vorst.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

olen mees ja mind sellised pekiper..ed ei eruta. võib-olla vaesel ajal kui muud paremat ei ole, siis häda korral läheks ka sellise peale kõvaks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei meeldi ei Kim ega see naine pildil – näost ilus aga rinnad ja tagumik on liiga suured. Näeb kuidagi ebaloomulik ja veider välja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kim Kardashiani keha ei meeldi, aga üldiselt selline latiinokeha on minu arust väga ilus – lai puus, peenike piht ja suuremapoolne rind. Nt Beyonce ja Lopezi kehad mulle väga meeldivad. Mul endal on ka laiad puusad, 100cm, aga rinnad pigem väikesed.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas teile meeldib selline laiade puusade, väikese keskkoha ja suurte tissidega naine, kes on pigem lühike ja kellel on pikad läikivad juuksed, instagrami kulmud ja nägu? Mujal meeldib selline naine eriti just meestele, huvitav, kas ka Eestis? Või on Eestis popid naised, kellel on puusad umbes vöökoha laiused, rinda pole, tagumikku ka mitte, saleda kehaga? Või midagi vahepealset?

http://beautynews247.com/heres-why-this-girl-has-the-most-perfect-body-in-the-world/3/

Kas selline naine on teie meelest ideaalne? Välismaa meeste jaoks küll. Aga enamasti on nad ikkagi mustad mehed, kes on kohastunud suuri pepusid armastama, sest mustad naised talletavad sinna rasva, kui peaks nälg tulema. Nii et mine tea.

See ei ole ju normaalne keha, vaid ilmselgelt ilukirurgia toodang. Kui sa endal ahtri ja tissid suureks õgid, siis on sul paratamatult ka keskkoht pekiline ja reied lötakad. Pole võimalik kasvatada vaid kanne ja rindu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on sarnane kehtüüp terve elu olnud – esimesena võtan juurde just puusadele, rinnad on B – ei midagi eksklusiivset, aga kuna keskkoht on päris peenike, siis tasakaalustan push-upiga nad puusavõrdes ära. Ei meeldi see kehakuju, kuna olen päris lühike (164cm, 58kg) ja jalad on terve elu endale vastikud paksud tundunud. Kui alla võtan, normaalselt jõutrenni teen (just jõu, mitte kardiot), siis muutub nende kuju minu jaoks talutavaks – lühikesi kleite siiski iial ei julge kanda. Kompleksid, mis teha, sest kui mina olin pubekas, siis ülistati just sellist poisitüüpi keha.
Tähelepanuvajaduse all ei kannata, kuigi pigem meeldib inimestele ilmselt mu nägu/juuksed-kombo, kui keha. Samas vahel tunnen, et tahaks olla selline tavaline – keskmise kehaehitusega, aga mis teha – on antud, mis on antud. Arvatavasti on ka USA ja Euroopa maitse kardinaalselt erinev.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei meedli selline keha absoluutselt, nagu sipelgale oleks tissid kulge monteeritud. Endale meeldib treenitud ja toonuses keha, kus proportsioonid jaotuvad vordselt, sellised hiilgel tagumendid ei ole loomulikud, eriti kui tegu on nii luhikeste naistega.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meestele kindlasti meeldib, erutav ju, aga üldjuhul on täie mõistusega naistel sellistest kahju

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle meeldib Kylie oma rohkem, aga ise ei läheks eales noa alla, isegi kui raha palju üle oleks. Kardan isegi puugisüsti. Kim on enda tagumiku liiga suureks lasknud teha. Khloe keha on kah päris hea.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on sarnane kehtüüp terve elu olnud – esimesena võtan juurde just puusadele, rinnad on B – ei midagi eksklusiivset, aga kuna keskkoht on päris peenike, siis tasakaalustan push-upiga nad puusavõrdes ära. Ei meeldi see kehakuju, kuna olen päris lühike (164cm, 58kg) ja jalad on terve elu endale vastikud paksud tundunud. Kui alla võtan, normaalselt jõutrenni teen (just jõu, mitte kardiot), siis muutub nende kuju minu jaoks talutavaks – lühikesi kleite siiski iial ei julge kanda. Kompleksid, mis teha, sest kui mina olin pubekas, siis ülistati just sellist poisitüüpi keha.
Tähelepanuvajaduse all ei kannata, kuigi pigem meeldib inimestele ilmselt mu nägu/juuksed-kombo, kui keha. Samas vahel tunnen, et tahaks olla selline tavaline – keskmise kehaehitusega, aga mis teha – on antud, mis on antud. Arvatavasti on ka USA ja Euroopa maitse kardinaalselt erinev.

Sina oled pirn, mitte liivakell.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sina oled pirn, mitte liivakell.

No me räägime siin sellest, et osadel on see liivakell (a la Kardashianid) tekitatud silikooniga, mina teen sama push-upiga (tekitan Bst C ja voilaa), ei kavatsegi proteese endale panna. Visuaalselt ei saa keegi aru, et mina või nemad pirn oleme :). Üldiselt naised, kellele on tissi antud, vohab ka kõhuvolt – laiade puusadega naistel on keskkoht peenike (minul läheb kaal maha sealt esimesena, peale rasedust ei olnud ühtegi venitusarmi, lihased paistavad kõige paremini jne).”Päris” liivakellasid on ikka üliväike protsent. Me räägime siin ikka visuaalsest osast eks? Kardashianid või siis see eelnevalt lingitud kunstrinnaga instagrammi”modell”…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selliseid pilte vaadates, kui inimest ise ei tunne, ma tõesti ei tea ega saa ka aru. Et kas sellised naised on loomulikud või on midagi tehislikku ka nendes? Kui on kõik loomulik, siis võiks sellel teemal isegi arutleda, aga kui ei ole, siis on see ikka ülimalt jabur värk. Ja arusaamatu, miks sellest räägitakse ja ideaale sisse topitakse, kui see pole loomulik.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 32 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kim Kardashiani ja instagrami tüüpi iluideaal, kas meeldib?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.