Mul on sarnane kehtüüp terve elu olnud – esimesena võtan juurde just puusadele, rinnad on B – ei midagi eksklusiivset, aga kuna keskkoht on päris peenike, siis tasakaalustan push-upiga nad puusavõrdes ära. Ei meeldi see kehakuju, kuna olen päris lühike (164cm, 58kg) ja jalad on terve elu endale vastikud paksud tundunud. Kui alla võtan, normaalselt jõutrenni teen (just jõu, mitte kardiot), siis muutub nende kuju minu jaoks talutavaks – lühikesi kleite siiski iial ei julge kanda. Kompleksid, mis teha, sest kui mina olin pubekas, siis ülistati just sellist poisitüüpi keha.
Tähelepanuvajaduse all ei kannata, kuigi pigem meeldib inimestele ilmselt mu nägu/juuksed-kombo, kui keha. Samas vahel tunnen, et tahaks olla selline tavaline – keskmise kehaehitusega, aga mis teha – on antud, mis on antud. Arvatavasti on ka USA ja Euroopa maitse kardinaalselt erinev.
Üldiselt paljudele meestele meeldivadki vormikamad jalad. Peenejalgsed naised on üldiselt üsna pikad ja ei lähe tegelikult kõigile meestele peale, sest nad tahavad lühemat naist. No muidugi maitseid on erinevaid, saledamad mehed tahavad ka saledamat naist, aga on nii palju mehi, kellele meeldib, et naine on lühike ja pehme. Just naise pehmus läheb peale, sest tissid on ju pehmed ja mees on sellega kohastunud. Samas vorstilikult paks naine juba peale ei lähe, sest vöökoha rasv näitab kehva tervist ja enamasti on see vanematel naistel, meestele meeldivad aga nooremad naised.
Vaata meeste arvamusi siit: http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?6,11969163
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 02.01 21:45; 03.01 00:50; 03.01 03:24; 03.01 23:06; 08.01 01:23; 08.01 01:28;