Esileht Koroonaviirus COVID-19 Kindlustaks end passiga, aga kuidas?

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: Kindlustaks end passiga, aga kuidas?

Postitas:
Kägu
  1. Sain vastuolulist infot. Kui kiirtestid on +, siis kuidas täna saan jälje jätta, st et vajadusel passi esitada? Perearst küll ütles, et jaa, paneb kirja, kuid mul on 100% vaja, et mingi aja möödudes ka selle kohta tõendi saan (täna ei näe digiloos midagi, peale sutsu tekkis kohe tulevikus kehtima hakkav tõend)
0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest oli millalgi suvel juttu, et tehakse mingi liidest digiloole, et saaks hakata ka perearsti fikseeritud põdemiste (mille puhul pcr-i pole tehtud) põhjal tõendit hakata looma. Praegu ei saa tõesti.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lisan: kui on 100% vaja, siis tuleb teha pcr, muud varianti pole.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma küsin täiesti uudishimust- miks sa seda passi nii väga soovid?
Mida see tõendab? Mina vaktsineerituna ja passi omavana nakatasin kogemata terve oma pere kes samuti on vaksitud. Täditütar on mul ka vaksitud ja nakatas kõik oma vanavanemad ja oma vanemad ja õe ka pealekauba. Tal endal oli ainult hästi kerge nohu kui külas käis. Nemad olid ka kõik vaksitud. See pass ei tõenda ju nakkusohutust, sest ilmselgelt see vaktsiin ei anna mingit kaitset edasilevitamise eest. See vaktsiin ongi vaid ehk su enda südamerahuks, et ehk ei satu haiglasse ega sure kui viiruse saad. See ei hoia ära edasikandumist teistele. Soomes juba on tõdetud, et koroonapass on läbi kukkunud, sest see ei tõenda nakkusohutust, kuna ka vaktsineeritud haige on nakkusohtlik.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu
  1. Sain vastuolulist infot. Kui kiirtestid on +, siis kuidas täna saan jälje jätta, st et vajadusel passi esitada? Perearst küll ütles, et jaa, paneb kirja, kuid mul on 100% vaja, et mingi aja möödudes ka selle kohta tõendi saan (täna ei näe digiloos midagi, peale sutsu tekkis kohe tulevikus kehtima hakkav tõend)

Teed tasulise pcr testi ja selle analüüsi baasil saad digiloos omale läbipõdemistõendi luua.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma küsin täiesti uudishimust- miks sa seda passi nii väga soovid?

Mida see tõendab? Mina vaktsineerituna ja passi omavana nakatasin kogemata terve oma pere kes samuti on vaksitud. Täditütar on mul ka vaksitud ja nakatas kõik oma vanavanemad ja oma vanemad ja õe ka pealekauba. Tal endal oli ainult hästi kerge nohu kui külas käis. Nemad olid ka kõik vaksitud. See pass ei tõenda ju nakkusohutust, sest ilmselgelt see vaktsiin ei anna mingit kaitset edasilevitamise eest. See vaktsiin ongi vaid ehk su enda südamerahuks, et ehk ei satu haiglasse ega sure kui viiruse saad. See ei hoia ära edasikandumist teistele. Soomes juba on tõdetud, et koroonapass on läbi kukkunud, sest see ei tõenda nakkusohutust, kuna ka vaktsineeritud haige on nakkusohtlik.

Sest seda passi võib varsti jälle vaja olla, et saaks avalikus kohas liikuda. Ka varem ei olnud sellest ju muud kasu. Ei vaktsiin ega läbipõdemine ei kaitse uuesti nakatumise eest.

+2
-1
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Esileht Koroonaviirus COVID-19 Kindlustaks end passiga, aga kuidas?